Ψευδής κριτική στις αγγελίες

aggeloskrv

Μέλος
Πόντοι
28
Καλησπέρα σε όλους. Μπαίνω απευθείας στο θέμα.

Πουλάω ένα πετάλι στις αγγελίες του Noiz. Μου στέλνει ένας υποψήφιος αγοραστής email κ καταλληγει η συζητηση να εχει 20 mail οπου δεν τα βρισκουμε κ πηγαινει κ μου γραφει αρνητικη κριτικη. 

Του στέλνω mail κ του εξηγω πως συμφωνα με τα mail που εχουν προηγηθει εγραψε στην κριτικη οτι ηθελε κ οχι οτι πραγματικα εγινε. Επισης του εξηγω οτι αν δεν κατεβασει την κριτικη μεσα στο επομενο μισαωρο πως θα ανοιξω θεμα στο Noiz κ θα ανεβασω τα mail. 

Σαν απάντηση σε αυτό μου λέει πως απαγορεύεται να δημοσιεύσω τα mail της συνομιλιας μας γιατι ειναι προσωπικα δεδομενα, πως αν το κανω αυτο θα με κηνυγησει νομικα κ πως να το αφησουμε το θεμα να ληξει εδω.

Του εξηγώ πως αν θέλει να το αφήσουμε να λήξει εδώ να κατεβάσει την κριτική με τις ανακρίβειες που έγραψε γιατί ήδη με έχει συκοφαντισει αυτός.

Μου απαντάει σε αυτό κ μου λέει ξανα πως δεν την κατεβάζει την κριτική κ πως αν ανεβάσω τα mail θα με κηνυγησει νομικα.

Κ εδώ είμαστε τώρα.

Πείτε μου εσείς τι πρέπει να κάνω?

Η αγγελία είναι αυτή : 

https://smart.noiz.gr/details.php?id=500207

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν ξέρω αν έχεις τη δυνατότητα να απαντήσεις στην κριτική. Αν ναι, απάντησε και δώσε τη δική σου εκδοχή. 

Αν οχι, δες αν μπορείς αν μπορείς με τη σειρά σου να του κάνεις κριτική δίνοντας εκεί την εκδοχή σου. 

Επικοινώνησε άμεσα με την διαχείριση, δείξε την συνομιλία σου και το θέμα πιστεύω θα λυθεί άμεσα.

Τέλος αν δημοσιεύσεις την συνομιλία σας εδώ, το πολύ πολύ να σου κλ@##ει τ’ @ρ€&ια. 
Με συγχωρείτε για το φρασεολόγιο αλλά κάτι τέτοιες «εξυπνάδες» μ’ εκνευρίζουν

πως αν το κανω αυτο θα με κηνυγησει νομικα κ

Εσένα;

Με τους ρυθμούς που κινείται η ελληνική δικαιοσύνη μάλλον τα τρισεγγονα σου και πάλι αισιόδοξος πες του ότι είναι  :)

Παρεμπιπτόντως τα email που ανταλλάξατε δεν είναι προσωπικα δεδομένα. 

Οπότε συμφωνώ με τον ....από πάνω ότι θα σου περδεψει τα μεζεα

Εσένα;

Με τους ρυθμούς που κινείται η ελληνική δικαιοσύνη μάλλον τα τρισεγγονα σου και πάλι αισιόδοξος πες του ότι είναι  :)
αφού τα σκάσει χοντρά στους δικηγόρους

Να διαβάζετε για να ξέρετε:

Οι αξιολογήσεις αφορούν συναλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί.

Όσες είναι χωρίς σχετικό σχόλιο (και λεπτομέρειες σε περίπτωση αρνητικής), θα διαγράφονται.

Επικοινώνησε άμεσα με την διαχείριση, δείξε την συνομιλία σου και το θέμα πιστεύω θα λυθεί άμεσα....

... αφού φυσικά φροντίσει πρώτα η διαχείριση να ζητήσει και την άποψη της άλλης πλευράς, και αν κρίνει ότι έχεις δίκιο να κατεβάσει την κριτική.

Δεν ξέρω πώς λειτουργεί η κριτική στις αγγελίες, και θα ήθελα να μάθω αν είναι αμφίδρομη, αν δηλαδή υπάρχει η δυνατότητα κριτικής από τον αγοραστή αλλά και από τον πωλητή.

Αν υπάρχει λοιπόν αυτή η δυνατότητα, κάνε κι εσύ ανάλογη κριτική σ' αυτόν αν δεν κατεβάσει την δική του.

Από εκεί και πέρα, αν δεν έγινε η συναλλαγή, πώς έχει την δυνατότητα να κάνει κριτική?

Του την δίνει το σύστημα?

Δεν θα έπρεπε να είναι προαπαιτούμενο να έχει γίνει συναλλαγή για να μπορεί να υπάρξει κριτική?

EDIT: Α ρε Γιάννη, μαζί γράφαμε.

Η αξιολόγηση έχει διαγραφεί και έχει ενημερωθεί και το άλλο μέλος.

Καλό είναι να διαβάζουμε τος Οδηγίες και τους Κανονισμούς συμμετοχής για να μην έχουμε απορίες.

Μια ενημέρωση στη διαχείριση αρκούσε.

Σε γενικές γραμμές ο κόσμος που συμμετέχει στις αγγελίες είναι ευγενικός και καλοπροαίρετος.

Βέβαια μπορεί να υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά και άσχημες μέρες για όλους.

Δεν ήξερα πως έπρεπε να ενημερώσω τη διαχείρηση. Ευχαριστώ πολύ για την τόσο άμεση αντιμετώπιση. 

Εμ πως θα την έσβηνε αν δεν την γνώριζε...?

Καλησπέρα σε όλους. Μπαίνω απευθείας στο θέμα.

Πουλάω ένα πετάλι στις αγγελίες του Noiz. Μου στέλνει ένας υποψήφιος αγοραστής email κ καταλληγει η συζητηση να εχει 20 mail οπου δεν τα βρισκουμε κ πηγαινει κ μου γραφει αρνητικη κριτικη. 

με το συμπάθειο αλλά 20 mail τι λέγατε;

Συγνώμη, δεν ήταν 20, ήταν 21 ?

Γιατί αν κ του έσβησαν την κριτική, μου έστειλε κ άλλο mail μετα που μου ελεγε τους λογους που αποφασισε να σβησει ο ιδιος την κριτικη ?

Μήπως να ανεβάσω τελικά τα mail μιας κ δεν μπορει να με κυνηγησει νομικα? ?

Είναι κ τραγουδιστής σε μια μεταλομπαντα αποτι είδα 

Συγνώμη, δεν ήταν 20, ήταν 21 ?

Γιατί αν κ του έσβησαν την κριτική, μου έστειλε κ άλλο mail μετα που μου ελεγε τους λογους που αποφασισε να σβησει ο ιδιος την κριτικη ?

Μήπως να ανεβάσω τελικά τα mail μιας κ δεν μπορει να με κυνηγησει νομικα? ?

Είναι κ τραγουδιστής σε μια μεταλομπαντα αποτι είδα 
Αφού τακτοποιήθηκε το θέμα. Λήξτε το εδώ λέω εγω.

Οι αξιολογήσεις αφορούν συναλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί.

Από εκεί και πέρα, αν δεν έγινε η συναλλαγή, πώς έχει την δυνατότητα να κάνει κριτική

Στο παρελθόν έιχα επικοινωνήσει με πωλητή για αγγελία με σκοπό να στείλει το προϊόν σε επαρχία, η οποία μου φαινόταν παραπλανητική ως προς την κατάσταση του προϊόντος. Τόσο στην αγγελία όσο και στις συνομιλίες η περιγραφή ήταν "λειτουργική" έως "καλή". Τελικά μετά απο ημέρες έτυχε και βρέθηκα στην πόλη του πωλητή και επισκέφθηκα το χώρο του. Η αγγελία τελικά ήταν όντως παραπλανητική , γιατι το προϊόν ήταν σε άθλια κατάσταση , πιθανό μη λειτουργική γιατι δεν το έβαλε να το δοκιμάσω, ενώ τα επίμαχα σημεία δεν φαίνονταν απο τις δύο μόλις φωτογραφίες της αγγελίας και μάλιστα ήταν θωλές, πιθανό σκοπίμως. Η συναλλαγή δεν έγινε, αλλα έκανα αρνητική κριτική με περιγραφή, για την κουτοπονηριά του πωλητή. Βέβαια το διέγραψε το λογαριασμό του αργότερα που σημαίνει πως θα μπορούσε να πουλήσει με άλλο λογαριασμό, αλλά αυτό το μειονέκτημα είναι λογικό να υπάρχει στις αγγελίες, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back