Προβλημα με γειτονες (χαραγμα αμαξιου)

thanasis b

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Εδω και 3 μηνες περιπου καποιος εχει βαλει στο ματι το αμαξι μου. Αποτελεσμα αυτου ειναι να βρισκω σε εβδομαδιαια βαση χαρακιες σε ολη την περιμετρο του αμαξιου σε σημεια που δεν δικαιολογουνται. Τα σημαδια δημιουργουνται κυριως οταν το αμαξι εχει μεινει ακινητο για πανω απο 2-3 μερες. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι καποιος απο την γειτονια.

Ειμαι στα ορια νευρικης κρισης μιας και σημερα προτιμησε το καπο..

Ηθελα να ρωτησω αν εχετε αντιμετωπιση παρομοιες καταστασεις και τι κανατε.

Σκεφτομαι να εφαρμοσω καποιο τροπο παρακολουθησης ωστε να βρω τον εξυπνο.

Ζητω κατανοηση για το ακυρο θεμα αλλα ηθελα να μοιραστω τα νευρα μου.

Κατά 99% κανά κωλοπαίδι θα είναι. Έχεις κανά φρονιστήριο κοντά στο σπίτι σου;

Υπαρχει στο ισογειο του σπιτιου φροντιστηριο πληροφορικης για autocad excel κτλ κτλ. Ανοιγει 9-10 το πρωι και κλεινει 11 το βραδυ.

Εγω νομιζω οτι ειναι καποιος που μενει εκει τριγυρω.

Αυτό συμβαίνει μόνο στο αμάξι σου ή και στα άλλα της γειτονιάς;

Εγω στηριζω την ιδεα της παρακολουθησεις να δεις ποιος ειναι και να πραξεις αναλογως...Το να σου χαραζουν το αμαξι και μαλιστα συστηματικα ειναι κατι σοβαρο κατα τη γνωμη μου και μη το αφησεις ετσι..

Απο τις πιο εκνευριστικές ''στα καλά καθούμενα'' μ@λ@κιες.

Καινούριο το αυτοκίνητο?

Κοίτα αν δεν έχεις αρπαχτεί με κανέναν, τότε δεν τίθεται θέμα γείτονα, αλλά κανενός πιτσιρίκου, που βρήκε τρόπο να "ξεθυμάνει" στην ευαίσθητη ηλικία της εφηβείας.......

bihlas87 είπε:
Καινούριο το αυτοκίνητο?
Στη Ρόδο τουλάχιστον θυμάμαι και από γνωστούς και φίλους αλλά και από προσωπική εμπειρία, ήταν θέμα χρόνου να σου χαράξει κάποιος το καινούριο αυτοκίνητο παρκαρισμένο έξω από το σπίτι σου. Μιζέρια, φθόνος, καφρίλα.

Στήσε καραούλι να τον πιάσεις επ' αυτοφώρω.

Αν είναι καινούργιο το αμάξι σου καθώς υπάρχει τρελός κομπλεξισμός δίπλα μας κάποιος βλαμένος το έβαλε στο μάτι. Η άλλη εκδοχή είναι να πάρκαρες κάποια φορά σε θέση που κάποιος νομίζει ότι είναι τσιφλίκι του… Και μετά αποφάσισε να μην σε αφήσει σε χλωρό κλαρί…

Evilnye είπε:
Στη Ρόδο τουλάχιστον θυμάμαι και από γνωστούς και φίλους αλλά και από προσωπική εμπειρία, ήταν θέμα χρόνου να σου χαράξει κάποιος το καινούριο αυτοκίνητο παρκαρισμένο έξω από το σπίτι σου. Μιζέρια, φθόνος, καφρίλα.
Στην Κομοτηνή, είχε 6 καινούρια αυτοκίνητα στην πολυκατοικία που μένει η μάνα μου,

τους τα χάραξαν απο τις πρώτες εβδομάδες, το δικό της τις προάλλες πάνω στον μήνα.

Είναι και σχετικά απομονωμένη πολυκατοικία με περίφραξη.

Εγώ με το παλιό δεν μου καίγεται καρφί για τίποτα, τώρα που το θυμήθηκα πρέπει να

δέσω την εξάτμιση με σύρμα γιατί σκούριασε και θα μου πέσει στο δρόμο ;D

Θανάση, σοβαρά τώρα, μήπως παίζεις δυνατά κιθάρα? :)

Δεν εχω αρπαχτει με κανεναν αλλα επειδη το θεμα παρακαρισματος στην γειτονια ειναι τραγικο (ζωγραφου) καποιος μαλλον θεωρει οτι επειδη εγω εχω μονο ενα χρονο εκει μαλλον δεν εχω δικαιωμα να παρκαρω. Δεν εχω δει κατι, κοιταξα σημερα ολα τα αμαξια της γειτονιας, εκτος απο χτυπηματακια δεν εχουν χαρακιες.

Το αμαξι δεν ειναι καινουργιο (5ετιας) αλλα δεν εχει καμια σημασια. Για να πω την αληθεια δεν με απασχολει οτι το αμαξι μου εχει πανω χαρακιες αλλα οτι καποιος συμπεριφερεται σαν αδερφη...

Επισης εχει ενα σουπερ μαρκετ διπλα και το βρισκω καπως δυσκολο καποιος να το χαραξει χωρις να γινει αντιλυπτος μεχρι τις 9 το βραδυ γιατι εχει παντα κοσμο ο δρομος.

Γεωπονε και να το ψαξω βιντεο η φωτογραφιες δεν μπορουν αν χρησιμοποιηθουν για κατι καθως παραβιαζονται προσωπικα δεδομενα..

Οχι πραγματικα δεν παιζω δυνατα  ::)

Επισης εχει ενα σουπερ μαρκετ διπλα και το βρισκω καπως δυσκολο καποιος να το χαραξει χωρις να γινει αντιλυπτος μεχρι τις 9 το βραδυ γιατι εχει παντα κοσμο ο δρομος.

[/qΑυτό μην το λες… Περνάει από δίπλα του με ένα κλειδί και δεν πήρε χαμπάρι κανείς. Επιμένω ότι κάποιος θεώρησε ότι του έφαγες την «θέση» του και ξεκίνησε την χαρακτική. Λυπηρές συμπεριφορές και άκρως κομπλεξικές. uote]

thanasis b είπε:
Γεωπονε και να το ψαξω βιντεο η φωτογραφιες δεν μπορουν αν χρησιμοποιηθουν για κατι καθως παραβιαζονται προσωπικα δεδομενα..
Μπορεις να τη στισεις ομως και να περιμενεις..Και μολις τον δεις ορμα του..

Τερυ και εγω αυτο υποψιαζομαι οτι καποιος θεωρει οτι ειναι το τσιφλικι του..

Θελω να αντιδρασω ομως με καποιο τροπο γιατι εχω φτασει στα ακρα μου.. αλλα δεν ξερω πως

Το να περιμενω να τον τσακωσω ειναι καλη ιδεα αλλα δεν ειναι εφικτο. Εκτος αν βαλω ντεντεκτιβ.

Ειναι πραγματικα απεριγραπτο αυτο το θεμα με τα παρκινκ και τα ''τσιφλικια'' των βλαχοπρωτευουσιανων.

Παρε μια κουκουλα φιλαρακι να ξεμπερδεψεις και αν εχεις οπτικο πεδιο απο το μπαλκονι σου στησε μια web cam και ας'την να γραφει.

Αν και στη θεση σου θα την εστεινα καραουλι για να τον βρω τον poosti!

Δύσκολες περιπτώσεις… Αν κινηθείς νομικά- μήνυση κατά αγνώστου- θα είναι μια τρύπα στο νερό. Αν τον κάνεις μαύρο θα τραβάνε εσένα. Πάντως το θράσος και το κόμπλεξ θέλουν τιμωρία. Προσπάθησε αν θες με την βοήθεια κάποιου ηλεκτρονικού να «παγιδέψεις» το αμάξι σου με κάμερες οπτικής ίνας- είναι σχεδόν αόρατες- ώστε να δεις την φάτσα του. Μετά η συνέχεια θα είναι  σχετικά εύκολη- αφού θα τον σταμπάρεις θα παραφυλάξεις (ξέρω είναι χρονοβόρο και σπαστικό) και θα τον κάνεις τσακωτό. Όχι για ξύλο, αλλά για να φωνάξεις τους Cops (θα μου πεις και πότε θα έρθουν…), μήνυση και αγωγή αποζημίωσης για την ζημιά και την ψυχική οδύνη σου και ότι άλλο τέλος πάντων μπορεί να υπάρξει… Και μετά θα δούμε αν ο μάγκας είναι τόσο μάγκας…. 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
μήνυση και αγωγή αποζημίωσης για την ζημιά και την ψυχική οδύνη σου και ότι άλλο τέλος πάντων μπορεί να υπάρξει… Και μετά θα δούμε αν ο μάγκας είναι τόσο μάγκας…. 
ακομα, μιας και λεμε ο καθενας ο,τι θελει, πιστευεις οτι αξιζει το οικονομικο κοστος να το τρεξεις νομικα?

η ακομα και αν αξιζει πιστευεις οτι θα γινει σε λιγοτερο απο πεντε χρονια??

οσο για την ψυχικη οδυνη, δεν νομιζω πως θα δικαιωθει ουτε για αστειο......!

Alex προσωπικά το βρίσκω λιγότερο… επώδυνο από τον σαπακιάσει στο ξύλο και να τον τρέχουν και από εκεί που του χρώσταγαν να πληρώσει και από επάνω. Φυσικά κανείς δεν του απαγορεύει να τον βουτήξει και να του βγάλει τα μυαλά από τα ρουθούνια… Είναι δική του η επιλογή και αυτός θα πληρώσει το κόστος…

Το να τον σαπακιασω στο ξυλο μονο τον θυμο θα ικανοποιησει ασε που δεν ειναι και σιγουρο οτι ολους μπορουμε να τους σαπακιασουμε! ;D

Το ιδανικοτερο ειναι απλα να γινει καποιος συμβιβασμος αφου τρομοκρατηθει οτι μπορει να τον τρεχω σε αστυνομιες

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Φυσικά κανείς δεν του απαγορεύει να τον βουτήξει και να του βγάλει τα μυαλά από τα ρουθούνια…
μμμ...

αν σκεφτεις λιγο καλυτερα θα δεις πως καποιος του το απαγορευει!

αλλιως δεν θα ταν παρανομο.

Alex προσωπικά το βρίσκω λιγότερο… επώδυνο από τον σαπακιάσει στο ξύλο και να τον τρέχουν και από εκεί που του χρώσταγαν να πληρώσει και από επάνω.
μα αυτο προσπαθω να σου πω!

δεν εχει τοση ουσια ωστε να τον τρεχει σε δικαστηρια.

θα δει φως σε 10 χρονια, ισως να μην δικαιωθει και ακομα και να δικαιωθει σε καποια επιμερους πραγματα δεν παει να πει πως θα κερδισει και χρηματα.

...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back