• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Πρόβλημα με σέρβις Mesa Boogie Single Rectifier

mufatsa

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Μένω στην Αθήνα , και είχα αγοράσει απο αμερική μέσω Ebay εναν Mesa Boogie Single Rectifier. Έπαιξα ένα λαίβ σε liveάδικο με πολύ κακές εγκαταστάσεις ηλεκτρικού και μου καίκε το μηχάνημα. Αρκετή ζημιά. Πέρνω τηλέφωνο στην αντιπροσωπία (Στόλλας) και μου λένε πως είτε το στέλνω με κούριερ στη πάτρα για επισκευή είτε το δίνω στον τεχνικό τους στην Αθήνα(Κυριος Καιμάκης στο Βύρωνα).Προφανώς επέλεξα να το δώσω στον τεχνικό στην Αθήνα.Τον ενισχυτή τον παρέλαβε τον Δεκέμβριο του 2009. Απο τότε κάθε βδομάδα ήταν ένα συνεχές κυνήγι για να τον "πείσω" να μου φτιάξει το μηχάνημα μου. Παραγγείλαμε απο γερμανία το output transformer πριν 4-5 μήνες . Πρίν 2 μήνες μου λέει πώς ακόμα μικροφωνίζει ο ενισχυτής και οτι θα το φτίαξει. Εδώ και ενα χρόνο μου λέει "σε μία βδομάδα θα το έχεις", και τις τελευταίες 2 βδομάδες δεν απαντάει κανένα τηλέφωνο. Είναι δυνατόν 1 χρόνο να κάνει να το φτίαξει? Εδώ σε 1 μήνα τον κατασκευάζεις απο την αρχή!!Τί να κανω;

Κάτι δεν πάει καλά στα σίγουρα...

Εχεις πάει από το εργαστήριο του να τον ρωτήσεις κατά πρόσωπο τι γίνεται? Μήπως τον έχει κρατήσει τόσο καιρό για να τον χρησιμοποιεί κανονικότατα(πρόβες, live) και απλά λέει ό,τι να'ναι για να δικαιολογηθεί?

Πράγματι είναι πολλοί οι μήνες που περιμένεις και δεν έχει νόημα τόσο καιρό να μην το έχει φτιάξει. Για ανταλλακτικά όπως Μ/Σ εξόδου, η τοποθέτηση από τεχνικό θέλει το πολύ 1 εβδομάδα. Aντε να δυσκολευτεί να βρει Μ/Σ για κανένα μήνα max.

Καλύτερα να πάρεις πίσω τον ενισχυτή, ακόμη και χαλασμένο όπως ήταν(μη δώσεις φράγκο σε αυτή την περίπτωση) και να ρωτήσεις εδώ στο νοιζ αλλά και σε μαγαζιά μουσικών της Αθήνας για σέρβις ενισχυτών.

Το θέμα είναι να φτιαχτεί, να γλυτώσεις χρόνο και το βασικότερο: να μην σου "φάει"/καταχραστεί τον ενισχυτή, μιας και δεν είναι κάνενα φθηνο μηχάνημα...

να πας αμεσως απο το εργαστηριο του και θα ζητησεις να δεις τον ενισχυτη σου!!!!!!!!

Και περίμενες να περάσει 1 χρόνος για να αρχίσεις να προβληματίζεσαι ???

Από την αρχή έπρεπε να κάνεις μια σωστή συνεννόηση. Όπως για παράδειγμα πως ο ενισχυτής θα πρέπει να είναι έτοιμος σε Ν μέρες και όχι να τον αφήσεις 1 χρόνο και να περιμένεις να βγάλεις άκρη μέσω τηλεφώνου.

Φιλικά...

+ στο να πας να τον πάρεις, ή έστω να τον δεις ΤΏΡΑ!

ένα χρόνο? ? ?

χαρά στην υπομονή σου... :P

Τωρα π μιλαμε εσυ θα πρεπει να εισαι ηδη εκει να δεις τον ενισχυτη, να τον παρεις απο κει κ να τον πας καπου αλλου να στον φτιαξουν.... Εννοειται χωρις να πληρωσεις τιποτα εκει που τον εχεις 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ.....

ριξε μια ματια στις αγγελιες για κανενα καινουριο γιατι το δικο σου δυσκολο το βλεπω να το ξαναδεις....καλα 1 χρονο δεν ανησυχισες να πας απο εκει να το δεις το μηχανημα?

χε...

ρίξε μια ματιά στις αγγελίες μήπως πουλάει ο μάστορας το δικό σου :P

hot_sauce είπε:
χε...

ρίξε μια ματιά στις αγγελίες μήπως πουλάει ο μάστορας το δικό σου :P
ηθελα να το πω αλλα το λυπηθηκα το παλικαρι μη παθει κανενα καρδιακο επεισοδιο...οποτε το ειπα πλαγιως

το σκέφτηκα πριν το στείλω....αλλά δε νομίζω να το πάρει σοβαρά...

και ελπίζω...αν παρακολουθεί το θέμα το παιδί...να έχει ήδη κάνει κάτι...

ε...γράψε μας κι εμάς τι έγινε τελικά!

Απ'την αρχή έπρεπε να τον στείλεις στον Στόλλα, θα ήταν έτοιμος το πολύ σε 3 μήνες που είναι ο χρόνος παραγγελίας-παραλαβής-σέρβις αν πούμε οτι ήθελε ανταλακτικά μόνο απ'την boogie.

Τώρα καλό θα είναι, όπως σου είπαν και οι προηγούμενοι να πας να δεις τον ενισχυτή σου, οτι όντως υπάρχει ακόμα εκεί και επι τόπου να μιλήσεις με τον Στόλλα, αφού εκείνοι στον πρότειναν ως εξιουσιοδωτημένο σέρβις σποτ.

Καλή τύχη σε ότι κάνεις.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back