- Πόντοι
- 18
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Καλαησπερα φιλοι μου.Εχω την bc rich mockingbird st για μισο χρονο περιπου και αντιμετωπισα μεσα σε δυο μερες το εξης προβλημα.Παιζοντας Live σε καποια φαση καθως πειραματιζομουν με τα ποτενσιομετρα του volume και με τα coil taps καποια στιγμη χανεται κατα το 70-80% η ενταση μου και το drive μου.το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι τα καλωδια.τα κουναω ολα(καθως το ενα δεν ηταν καλης ποιοτητας και τα αλλα δυο τα χρησιμοποιω για καιρο)αλλα τιποτα.μετα απο μισο λεπτο επανερχεται ο ηχος κανονικα.αυτο εγινε καθως επαιζα μεσα απο την πεταλιερα μου.ομως την επομενη μερα επαιζα μονο με εναν marshall mg15 ετσι για την πλακα και με ενα μπαζο καλωδιο των 3ευρω.και μου ξανακανει το ιδιο.και μαλιστα σε αυτη τη φαση αλλαζω και τη θεση του p.u. επιλογεα και δοκιμαζω και με τους δυο μαγνητες(μαζι και ξεχωριστα)και γινεται το ιδιο μεχρι που επανηλθε μονη της παλι.Τι παιζει λοιπον?εχω προβλημα με τα ηλεκτρικα η 2 φορες μου την εκανανα τα καλωδια?Βεβαια ειχα ψιλιαστει οτι μπορει να μην εκανα σωστη εγκατασταση των ηλεκτρικων στην συγκεκριμενη καθως τα ποντεσιομετρα της εντασης ειανι αναποδα.δηλαδη αυτο κατω απο τον bridge p.u. ειναι για τον ιδιο μαγνητη ενω το αλλο που ειναι ακριβως πισω απο τον επιλογεα ειναι για τον neck,αλλα σκεφτηκα οτι μπορει να τα ειχαν βαλει επιτηδες ετσι για να βολευει στο να κανει ο παικτης βιολια με την ενταση του bridge.Χρηστες και μη την ιδιας κιθαρας δωστε μου τα φωτα σας και πειτε μου αν αυτο ελεγχεται η επισκευαζεται ευκολα και φθηνα.μενω στο Βολο.Ευχαριστω πολυ.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: