Πρόβλημα με γραμματοσειρά!

ohhai

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Παιδιά έχω πρόβλημα!

Ενώ στο λάπτοπ μου όλες οι σελίδες ανοίγουν φυσιολογικά

κάθε φορά που ανοίγω το νόιζ τα γράμματα μεγαλώνουν κ η σελίδα μεγενθύνεται. Μπορεί και να μου έχει παρουσιαστεί σε άλλα sites αλλά δεν θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο.

Έχω βρεί προσωρινή λύση στο πρόβλημα πατώντας κάθε φορά ctrl+ροδέλα(πάνω ή κάτω) ανάλογα με το ζούμ που θέλω να έχω. Αλλά προφανώς είναι σπαστικό κάθε φορά τα ίδια κ τα ίδια. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω. Στην χειρότερη ρωτήστε τα κανέι, που σίγουρα θα ξέρουν!!  ::)

Είμαι και πληροφορική, μη χέσω

Εμένα πάλι μου συμβαίνει το αντίθετο. Ενώ όλες οι σελίδες εμφανίζονται κανονικά, στο noiz μεγαλώνει η ανάλυση και μικραίνει πολύ η γραμματοσειρά, με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι να διαβάσω τα γράμματα. Τι παίζει?

Εμένα πάλι μου συμβαίνει το αντίθετο. Ενώ όλες οι σελίδες εμφανίζονται κανονικά, στο noiz μεγαλώνει η ανάλυση και μικραίνει πολύ η γραμματοσειρά, με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι να διαβάσω τα γράμματα.
και σε εμενα, το περιεργο ομως ειναι οτι αρχισε εχθες!!

Έχω βρεί προσωρινή λύση στο πρόβλημα πατώντας κάθε φορά ctrl+ροδέλα(πάνω ή κάτω) ανάλογα με το ζούμ που θέλω να έχω.
κατι ειναι κι αυτο

Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το Noiz συγκεκριμμένα καθώς δεν υπάρχει τέτοια εντολή. Το γεγονός ότι έχετε 2 διαφορετικά προβλήματα είναι ενδεικτικό. Πάντως μια λύση είναι να δοκιμάσετε το παρακάτω στον Browser :

Options > Content > Advanced > αποεπιλέξετε το "Allow pages to choose their own fonts"

Trending...

Νέα θέματα

Back