- Πόντοι
- 16
Xαιρετε παιδια! αρχαριος εδω! παιζω ηλεκτρικη ενα χρονο περιπου κ αντιμετωπιζω ενα προβληματακι! Φανατικος metallica κ εγω κ εχω ενα θεμα με το master of puppets(κ αλλα παρομοια τραγουδια) oσον αφορα στο downpicking στο 2ο ριφφ. Μετα απο καμποσες βδομαδες εξασκηση καταφερνω να το παιζω με downpicks στα 180bpm ανετα, κ αν το ζορισω, για λιγα λεπτα το φτανω περιπου στα 210bpm. Το θεμα ειναι οτι κανω κ αλλα πραγματα συγχρονως, δηλ ασχολουμαι αρκετα με solos κ λιγα arpegios, κ εδω αρχιζει να προκυπτει το θεματακι μου... oταν ξεσκιζομαι στο alternate picking στα σολαρισματα(γενικα, οχι του master of puppets) για καμποση ωρα κ μετα το γυρισω κατευθειαν να παιξω γρηγορα downstrokes συνειδητοποιω πως δυσκολευομαι ακομη κ στα 180bpm!! κ ξαναξεκιναω το practise αργα στα 120 για κανα μισαωρο μεχρι να ξαναμπω στους ρυθμους μου. Τι γινεται ρε παιδια με αυτο?? Γι'αυτο ο hetfield δεν σολαρει σχεδον ποτε??? ειμαι καταδικασμενος να μην μπορω να τα κανω κ τα 2 το ενα μετα το αλλο????
Η απλα πρεπει να συνεχισω την εξασκηση?? please help απο οσους (κ μη) αντιμετωπισαν κατι παρομοιο. Τα φωτα σας!
Η απλα πρεπει να συνεχισω την εξασκηση?? please help απο οσους (κ μη) αντιμετωπισαν κατι παρομοιο. Τα φωτα σας!