Προβάδικα στην Αγία Παρασκευή

joh

Νέο μέλος
Πόντοι
16
      Καλημέρα!  ξέρετε κάποιο προβάδικο -στούντιο στην Αγία Παρασκευή ;

στο χρυσό οδηγό έχει μερικά αλλά εάν έχετε πάει σε κάποιο και μπορείτε να μου πείτε εάν είναι ικανοποιητικό και ίσως και τι ενισχυτή έχει για κιθάρα ...  εσείς που μένετε στη

Αγία , πού πάτε ;; :)

Σ' ευχαριστώ πολύ ! πήρα και έκλεισα στο Νεκυια . Καιρό κυνηγάω να παίξω σε Φεντερ λαμπάτο ! θα προτιμούσα έναν  tweed deville  αλλά δε με χαλάει ! και εάν με χαλάσει έχει και τον  ORANGE .

Για τους ενισχυτές της αίθουσας του tribal studio ο λόγος:

Κεφαλή Marshall Valvestate 8100 με Marshall καμπίνα. Ο δεύτερος είναι combo valvestate s80. Δεν μπορώ να πω ότι μου έκαναν κάτι. Βέβαια έπαιξα σχεδόν αποκλειστικά στο καθαρό κανάλι.

Υπάρχει κι ένα κεφάλι Crate με μια θηριώδη καμπίνα αλλά δεν τον πλησίασα καν.

(Μόλις γύρισα από εκεί. Αλλιώς σιγά μη θυμόμουν μοντέλα marshall  ;D)

Jazzjoker είπε:
Για τους ενισχυτές της αίθουσας του tribal studio ο λόγος:
το tribal έχει τρεις αίθουσες. Στη μικρή θυμάμαι έναν πιβι και ένα μαρσαλ. Αλλά θυμάμαι και τα ντραμς που είναι απ τα χειρότερα που έχω συναντήσει σε αντίθεση με το ΝΕΚΥΑ που είναι εξαιρετικό σετ και ακόμα σε καλή κατάσταση.

οι  valvestate  δε μου αρέσουν , ΚΑΘΟΛΟΥ!  Γενικά δε τρελαίνομε για τον ήχο του  marshall αλλά οι συγκεκριμένοι είναι σκάλες κάτω  jcm από τη σειρά .Οι οποίοι έχουν ωραίο  drive  για τα γούστα μου . Μα  καλά δεν υπάρχει  stoudio με ενισχυτές άνω των 1000-1500 ; κάνα  messa boogie , fenter super reverb  κάτι τελοσπάντων για όσους θα αργήσουν πολύ να πάρουν κάτι τέτοιο σπίτι τους ;;  :)

joh είπε:
ενισχυτές άνω των 1000-1500 ; κάνα  messa boogie , fenter super reverb  κάτι τελοσπάντων για όσους θα αργήσουν πολύ να πάρουν κάτι τέτοιο σπίτι τους ;;   :)
κλείσε κάπου στούντιο και νοίκιασε ξεχωριστό backline!  ;D

...αλλο ενα καλο στουντιο βρισκεται σχεδον διπλα απο τη σταση Νομισματοκοπειο,το ''WOODSTOCK''...

ξέρεις μήπως που ακριβώς είναι αυτό και τι παρέχει από εξοπλισμό;

καλησπέρα! έχει περάσει λίγο καιρός αλλά σκέφτηκα να δώσω  feedback.

Πήγα στο Νυκεα και εκνευρίστηκα πολύ με το γεγονώς οτι δέν έγραφε πουθενά όνομα η κουδούνι η να έχει κάποια ένδειξη οτι εκεί είναι το στούντιο . αλλά πέρα αυτών , πέρα και του γεγονότος οτι δεν ήρθε ο ντράμερ και ένας μπασίστας που θα ακούγαμε και  είμουν μόνος , ο φέντερ που είχε εκεί ήταν φανταστικός!! Μου έφτιαξε τη μέρα!

και ο orange  ήταν πολύ καλός με ατελείωτο  sustain  και πλούσιο  grunge  και distortion  αλλα , ο  fenter  έκανε τη  mexicana  να ακούγετε σα βασίλισα! φοβερο. και ο χόρος πολύ ωραίος .Και για τα λεφτά αυτά ήταν πολύ καλη συμφωνία! έχω πληρώσει και 3/ώρα ακριβότερα και μέσα είχαν trantistor  της πλάκας .

Αυτά ! όταν πάω και σ άλλα θα συμπληρώσω ...

joh είπε:
[...]πέρα και του γεγονότος οτι δεν ήρθε ο ντράμερ και ένας μπασίστας που θα ακούγαμε και  είμουν μόνος[...]
Και γαμώ τις πρόβες πρέπει να κάνατε έκανες. ;D ;D

τραγούδησα, έπαιξα ,σχεδόν  χόρεψα και πλήρωσα ..... 24!!!

ευρω για να ακούω εμένα ...Καλά ήταν .Λίγα παραπάνω

είχα δώσει για να ακούσω το Bireli Lagrene αλλά ίσως τα αξίζαμε και οι δύο :p

Η διεύθυνση του Woodstock είναι Μεσογείων 294, κοντά στο σταθμό του νομισματοκοπείου. Για λεπτομέρειες καλέστε στο 213 0404130  :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back