Πρώτο video clip ΕΚΜΕΚ

argytar

Δυνατό μέλος
Πόντοι
898
Καλημέρα! Για τους φίλους συμφορουμίτες ποστάρω το πρώτο μας video clip που ολοκληρώθηκε πριν καναδυο μέρες! Enjoy  :) ΠΡΟΣΟΧΗ : Για να το δείτε κάντε κλικ πάνω στον τίτλο- κάτω από το μαύρο πλαίσιο του βίντεο- διότι καθότι το youtube δεν ολοκλήρωσε την επεξεργασία δεν το προβάλλει ακόμη embeded.

Φυσικά κα δεν εισακούστηκα (να κάνετε video ένα δικό σας track, όχι τη διασκευή) και πέρασε της εταιρίας ;D ;D ;D ;D….χα χα χα χα . Anyway. To clip είναι καλά γυρισμένο (καλά φωτισμένο )  με ενδιαφέρον concept και τοποθεσία, ωραία και τα low fi (Harinezumi oriented) filters. Η μπάντα "γράφει" καλά , ειδικά εσύ μου άρεσες πολύ (ωραίο ντύσιμο και attitude. 8) 8)).

Παρατηρήσεις:

1. Με εκνεύρισε (πολύ όμως) ο κλόουν – ζογκλέρ (δείχνει στιγμές σκηνοθετικής / σκηνογραφικής αμηχανίας και είναι πολύ πασέ).

2. Η κοπέλα είναι όμορφη και she’s acting pretty good,  αλλά όταν σηκώθηκε στο “rodeo style” solo σου (που είναι πολύ ενδιαφέρον και όμορφο) θα την ήθελα σε ένα χορευτικό (αν ήταν και αλά Salma Hayek στο «from dusk till dawn» , ακόμα καλλίτερα  ;D ;D).

Αυτά. Sorry αν είμαι λίγο σκληρός, αλλά τους δισκογραφημένους με εταιρία από πίσω τους κρίνω αλλιώς.  ;)

Σε γενικές γραμμές ...Πολύ Ωραίο !

edit:Θα επανέλθω και με άλλες λεπτομερείς που με άρεσαν π.χ.. (επιλογή κιθάρας – Dr  "Z" ενισχυτή- με σαφές το υπονοούμενο  σε εσένα  ως Dr MD….  ;D ;D ;D ;D) , ενδυματολογικά, πλάνα κ.λ.π.  

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
LK είπε:
Φυσικά κα δεν εισακούστηκα (να κάνετε video ένα δικό σας track, όχι τη διασκευή) και πέρασε της εταιρίας ;D ;D ;D ;D….χα χα χα χα . Anyway. To clip είναι καλά γυρισμένο (καλά φωτισμένο )  με ενδιαφέρον concept και τοποθεσία, ωραία και τα low fi (Harinezumi oriented) filters. Η μπάντα γράφει καλά , ειδικά εσύ μου άρεσες πολύ (ωραίο ντύσιμο και attitude. 8) 8)).

Παρατηρήσεις:

1. Με εκνεύρισε (πολύ όμως) ο κλόουν – ζογκλέρ (δείχνει στιγμές σκηνοθετικής / σκηνογραφικής αμηχανίας και είναι πολύ πασέ).

2. Η κοπέλα είναι όμορφη και she’s acting pretty good,  αλλά όταν σηκώθηκε στο “rodeo style” solo σου (που είναι πολύ ενδιαφέρον και όμορφο) θα την ήθελα σε ένα χορευτικό (αν ήταν και αλά Salma Hayek στο «from dusk till dawn» , ακόμα καλλίτερα  ;D ;D).

Αυτά. Sorry αν είμαι λίγο σκληρός, αλλά τους δισκογραφημένους με εταιρία από πίσω τους κρίνω αλλιώς.  ;)

Σε γενικές γραμμές ...Πολύ Ωραίο !
Λακη μαν thanks for the input!!

Δεν εισακούστηκες αρχικά, αλλά το δεύτερο κλιπ δεν θα αργήσει και πολύ και είμαστε μεταξύ τριών (Αχ Μαρία, Μπατηράκι,  μπαλάντα της λογικής - το τρίτο μάλιστα με κάπως πιο ενδιαφέρον σενάριο) ,αν θυμάμαι καλά η ψήφος σου πάει στο Αχ Μαρία.

Να σαι καλά για τα καλά σου λογια !! Οι παρατηρήσεις θα μεταφερθούν στα κεντρικά!

Αυτό με το dusk till dawn καλή ιδέα  ;D ;D ;D ;D αλλά λίγο αδυνατον λόγω του ότι οι μισοί ανεβάσαμε πυρετό μετά το κλιπ ,γυρίζαμε στους 6-8 βαθμούς Κελσίου!

Ξανά θενξ που το είδες και σχολίασες!!

Θα συμφωνήσω στα περισσότερα με τον προλαλήσαντα LK, με τη διαφορά πως εμένα δε με ενόχλησε τόσο ο κλόουν όσο το σουβλάκι με το σουτζουκάκι (θα προτιμούσα κάτι πιο διακριτικό και όχι τόσο ταβερνιάρικο  :P).

LK είπε:
2. Η κοπέλα είναι όμορφη και she’s acting pretty good,  αλλά όταν σηκώθηκε στο “rodeo style” solo σου (που είναι πολύ ενδιαφέρον και όμορφο) θα την ήθελα σε ένα χορευτικό (αν ήταν και αλά Salma Hayek στο «from dusk till dawn» , ακόμα καλλίτερα  ;D ;D).
Θα προτιμούσα το lap dance από το "Deathproof"... ::) 8) ;D

Στο Πανόραμα έγιναν οι λήψεις;

hadgi είπε:
Θα συμφωνήσω στα περισσότερα με τον προλαλήσαντα LK, με τη διαφορά πως εμένα δε με ενόχλησε τόσο ο κλόουν όσο το σουβλάκι με το σουτζουκάκι (θα προτιμούσα κάτι πιο διακριτικό και όχι τόσο ταβερνιάρικο  :P).Θα προτιμούσα το lap dance από το "Deathproof"... ::) 8) ;D

Στο Πανόραμα έγιναν οι λήψεις;
Nα σου πω κι εγώ όταν τα είδα θεώρησα ότι ο τύπος θα της έφτιαχνε κατι πιο γκουρμέ αλλά μάλλον ήταν στα πλαίσια της μινιμάλ διάθεσης (λέω τώρα εγώ δεν είμαι και σκηνοθέτης) death Proof  σωστός αλλά δεν είχαμε juke box!!

Kαλαμαριά γυρίστηκε σε μια ταράτσα...

Προσωπικά μου άρεσε πολύ. Ανάλαφρο, ευχάριστο και φρέσκο, και το σουβλάκι/σουτζουκάκι με πείνασε (αχ, σαλόνικα.) :) Και εις ανώτερα εύχομαι!

ΥΓ. να πάρει, τώρα θυμήθηκα ότι θέλω gretsch σκάφος σε περτικαλί χρώμα, παΝάθεμά σε!

hadgi είπε:
Θα προτιμούσα το lap dance από το "Deathproof"... ::) 8) ;D
Είσαι του Tarantino εσύ  ;D ;D . Εγώ πάλι προτιμάω Rodriguez. ;D ;D

D ;D ;D ;D αλλά λίγο αδυνατον λόγω του ότι οι μισοί ανεβάσαμε πυρετό μετά το κλιπ ,γυρίζαμε στους 6-8 βαθμούς Κελσίου!
A! Έτσι είναι η show biz ;D ;D

αν θυμάμαι καλά η ψήφος σου πάει στο Αχ Μαρία.
Καλά Θυμάσαι

;)

Νταξ τα κοψίδια ήταν στο concept…άλλωστε η πρωταγωνίστρια τα απέρριψε όλα. Και "έπεσε" μόνον με το ΕΚΜΕΚ , που άλλωστε.... "γλυκαίνει και δεν παχαίνει" (λέμε τώρα…. ;D ;D)

ndnikola είπε:
Προσωπικά μου άρεσε πολύ. Ανάλαφρο, ευχάριστο και φρέσκο, και το σουβλάκι/σουτζουκάκι με πείνασε (αχ, σαλόνικα.) :) Και εις ανώτερα εύχομαι!

ΥΓ. να πάρει, τώρα θυμήθηκα ότι θέλω gretsch σκάφος σε περτικαλί χρώμα, παΝάθεμά σε!
LOL  ;D ;D ;D ;D η ταβέρνα που τα πήραμε από την πλατεία Σκρα τα σπάει που λέει και η νεολαία! Πεντανόστιμα και με τέτοιο κρύο κατέβηκαν εύκολα σουβλάκια και σουτζουκάκια. Το Εκμεκ το χτυπήσαν οι πρωταγωνιστές γιατί έφαγαν και το πιο πολύ κρύο. Υπήρχε και αρκετό brandy που εξαφανίστηκε σχετικά γρήγορα.  :o :o :o :o

η Gretsch είναι γρετς ... κόλλημααααααα....

@LK  ;D ;D ;D ;D οι νότες μόνο έχουν μηδέν λιπαρά ,το γλυκάκι ...

@hadji  Ο Αλεκος και ο Αλκης (αν και ο δευτερος μένει κέντρο πια) προερχονται απο Καλαμαριά και τελευταία και εμείς μετακομίσαμε εκεί οπότε...

προσωπικα μου αρεσε πολυ το concept αν και θα το προτημουσα με περισσοτερο "χρωμα" ναι ναι χρωμα.....

οσο για τα κοψιδια και τα αλλα σουβλακιστικα παραπονα των ανωτερω ασχετων και πιο πολυ του Λακη δεν θα συμφωνησω καθοτι ζουμε σε περιεργες εποχες και οπως λεει και ο στοιχος

"έχουν αλλάξει οι καιροί πεθάναν τα καμάκια

τρώει ο άντρας τη φακή κι η γκόμενα σουβλάκια"

αρα.......καλα το πηγαινε ο τυπος μονο που στο τελος καταλαβε οτι 1 γυναικα δεν μπορει να αντισταθει στο ΕΚΜΕΚ ;D ;D

Υ.Γ.1 : συγχαρητηρια

Υ.Γ.2 : τον dr Z που τον βρηκες ? :D

Υ.Γ.3 : αυτη η gretsch με στοιχιωνει απο το λαιβ που ειχατε κανει στην αρβυλα

messalion είπε:
των ανωτερω ασχετων και πιο πολυ του Λακη δεν θα συμφωνησω καθοτι ζουμε σε περιεργες εποχες και οπως λεει και ο στοιχος
Ωρέ εγώ δεν είπα τίποτις για τα σουβλάκια (αν και θα έπρεπε)  ;D ;D ;D

messalion είπε:
προσωπικα μου αρεσε πολυ το concept αν και θα το προτημουσα με περισσοτερο "χρωμα" ναι ναι χρωμα.....

οσο για τα κοψιδια και τα αλλα σουβλακιστικα παραπονα των ανωτερω ασχετων και πιο πολυ του Λακη δεν θα συμφωνησω καθοτι ζουμε σε περιεργες εποχες και οπως λεει και ο στοιχος

"έχουν αλλάξει οι καιροί πεθάναν τα καμάκια

τρώει ο άντρας τη φακή κι η γκόμενα σουβλάκια"

αρα.......καλα το πηγαινε ο τυπος μονο που στο τελος καταλαβε οτι 1 γυναικα δεν μπορει να αντισταθει στο ΕΚΜΕΚ ;D ;D

Υ.Γ.1 : συγχαρητηρια

Υ.Γ.2 : τον dr Z που τον βρηκες ? :D

Υ.Γ.3 : αυτη η gretsch με στοιχιωνει απο το λαιβ που ειχατε κανει στην αρβυλα
1. thank you thank you!

2.Πληροφορίες εντός

http://www.noiz.gr/index.php?topic=175666.0

3.Άσε είναι άαααλλη φάση απο κοντά ειδικά... εχει φοβερο feel και εκπληκτικά γεμάτο σκαστό λαμπερο ήχο.... την εμπιστεύομαι μέχρι το τελευταίο της τάστο! :D :D :D

Ωραίο, δροσερό και ανάλαφρο, όπως και η μουσική σας. Μου άρεσε που δεν είναι σοβαροφανές. Και επίσης εξόχως ορεκτικό (άσε, θυμήθηκα τη γιαγιά μου τη Σαλονικιά και την αδερφή της, ασύλληπτες μαγείρισσες).

Υ.Γ.: Γκαρσόν μία Gretsch στο 4 παρακαλώ!

sfaku είπε:
Ωραίο, δροσερό και ανάλαφρο, όπως και η μουσική σας. Μου άρεσε που δεν είναι σοβαροφανές. Και επίσης εξόχως ορεκτικό (άσε, θυμήθηκα τη γιαγιά μου τη Σαλονικιά και την αδερφή της, ασύλληπτες μαγείρισσες).

Υ.Γ.: Γκαρσόν μία Gretsch στο 4 παρακαλώ!
Iέφτασεεεεεεεειιι!

Το μεταφορτώσαμε πάλι νομίζω τώρα δουλεύει το embed!

Σας άρεσε βλέπω το Γρετσόνι!! Ερώτηξις αν κάνουμε κι άλλο βιντεοκλιπ και ΑΝ έχει πλάνα της μπάντας ,θα πηγαίνατε με την ίδια κιθάρα ή θα παίζατε πχ μια τέλε??

παντα με την ιδια......ειναι το σημα κατατεθεν σου τωρα  ;)

αντε τυχερε - θα κανεις και endorsment με την gretsch :D :D

δουλευει το κλιπακι τωρα το φτιαξατε

Εγώ για να τη σπάσω στον από πάνω….. ::)  :P ;D (όχι σοβαρά μιλάω), θα έλεγα να χρησιμοποιήσεις και άλλες κιθάρες…..αν θες και την gretsch αλλά σίγουρα και άλλες (για πολλούς και διάφορους λόγους.)

Να κρατήσω δηλ. τη Γρετς  αλλά να προσθέσω κι άλλες?

Χμμ δε'ν' κακό το σκέφτηκα κι εγώ. πχ στο σεναριο που προτεινανε για τη "λογική" περιλαμβάνει παίξιμο σε διάφορες τοποθεσίες (και καλά σε διαφορετικές χρονικές στιγμές της εξέλιξης της ιστορίας) οπότε εκεί μπορώ να βάλω ας πούμε την Cabronita ή την Pavesquire... να στε καλα παίδες :)

Αυτό θα σε ρωτούσα και εγώ βασικά ..τι προβλέπει το story board. Σε κάθε περίπτωση…..δηλαδή ακόμα- ακόμα και σε αυτή που δεν προβλέπει τίποτα ;D ;D, η εναλλαγή κιθάρων –πλάνων...ρούχων , μπορεί να αποτελέσει από μόνη της ιστορία…ή έστω να το κάνει λιγότερο βαρετό (το clip).

LK είπε:
Αυτό θα σε ρωτούσα και εγώ βασικά ..τι προβλέπει το story board. Σε κάθε περίπτωση…..δηλαδή ακόμα- ακόμα και σε αυτή που δεν προβλέπει τίποτα ;D ;D, η εναλλαγή κιθάρων –πλάνων...ρούχων , μπορεί να αποτελέσει από μόνη της ιστορία…ή έστω να το κάνει λιγότερο βαρετό (το clip).
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήξω!

Trending...

Νέα θέματα

Back