- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
Πάρε Μύδι λαίμαι και το στριφώνι στα 10 εκατοστά το ελάχιστον λαίμαι...............άκου εφέ, μα πόσο κάγκουρας δλδ λαίμαι ρε δάσκαλε?trolley είπε:Σε audio.
Ουπς, με συλλάβανε. Χρειάζομαι εφέ για την προσπάθειά μου. Σόρυ, το ξέρω ότι το γνήσιο ροκ αίσθημα βγαίνει μόνο μέσα από τετρακάναλα μισοχαλασμένα φόστεξ.samy paraga είπε:Πάρε Μύδι λαίμαι και το στριφώνι στα 10 εκατοστά το ελάχιστον λαίμαι...............άκου εφέ, μα πόσο κάγκουρας δλδ λαίμαι ρε δάσκαλε?
Το λόγο πλέον έχει ο Λύδιος
H Roland VG 99 είναι (υποβοηθούμενο από midi) audio....εάν τη πάρεις, να μου τη δανείσεις μετά.trolley είπε:Σε audio.
Διαβάζω από χθες για τον εξοπλισμό που πρότεινες.marathon είπε:H Roland VG 99 είναι (υποβοηθούμενο από midi) audio....εάν τη πάρεις, να μου τη δανείσεις μετά.![]()
Δεν σαρκάζω...θα ήθελα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν περισσεύει ένα χιλιάρικο για τη VG99.... :'(trolley είπε:Διαβάζω από χθες για τον εξοπλισμό που πρότεινες.
Θα σε κρατήσω ενήμερο, καίτοι με σαρκάζεις, μπαμπόγρια.
Ώρες-ώρες αναρωτιέμαι...εάν θυμούνται στο live...τι κάνουν όλα αυτά!!!!!darshan είπε:
εάν του λύσεις και τα 45 λεπτά audio sustain...που ανάθεμα τι το θέλειaudiokostas είπε:Να το μεταφέρω στα Απαντημένα; ;D
Δεν μου χει τύχει στο B3.gdevelek είπε:Ένα θέμα με το G3 που πιθανόν έχει και το Β3 είναι ότι ορισμένοι συνδυασμοί εφέ/μοντέλων υπερφορτώνουν τον επεξεργαστή και βγάζει σφάλμα...
Ναι, σορρυ.εάν του λύσεις και τα 45 λεπτά audio sustain...που ανάθεμα τι το θέλει![]()
το πως κάνουν 45 λεπτά sustain το θυμούνται πάντως ;D. ή τουλάχιστον ο συγκεκριμένος. βασικά το έβαλα γιατί έχει τις δυό προτάσεις σου στον πυρήνα του setup.marathon είπε:Ώρες-ώρες αναρωτιέμαι...εάν θυμούνται στο live...τι κάνουν όλα αυτά!!!!!
Λογικά δεν τα χρειάζεται όλα αυτά για το sustain γιατί η πρώτη κιθάρα έχει (και) έναν sustainiac επάνω...darshan είπε:το πως κάνουν 45 λεπτά sustain το θυμούνται πάντως ;D. ή τουλάχιστον ο συγκεκριμένος. βασικά το έβαλα γιατί έχει τις δυό προτάσεις σου στον πυρήνα του setup.
+1darshan είπε:η GR55 φαίνεται δελεαστικότατη.
έλα που δεν θα τη γλυτώσεις...πχ εάν θέλεις ένα σαξόφωνο του Gr55, θα ανακαλύψεις ότι είναι "ξερό" χωρίς λίγο reverb ή λίγο delay...που θα βάλεις (όπως κάνω και εγώ...)...από το Guitar rig, αλλιώς θα καταντήσεις σαν τον Superfunk με ένα σωρό πετάλια!!!!trolley είπε:Το Guitar-Rig κάνει πολλά τέτοια σαχλοφωνικά, αλλά προσπαθώ συνειδητά να βρίσκω λόγους να απομακρύνομαι από την οθόνη του υπολογιστή, εξ' ου και η αναζήτηση μίας λύσης εκτός υπολογιστή.