- Πόντοι
- 1
προτεινετε γεφυρες,κλειδια,μαγνητες και ηλεκτρονικα.
εσεις τι θα επιλεγατε να βαλετε σε ενα μπασο?
εσεις τι θα επιλεγατε να βαλετε σε ενα μπασο?
Ακριβώς... Πες μας τι μπάσσο έχεις τώρα και με τι ενισχυτή παίζεις;Για ποιο λόγο ακριβώς θες να κάνεις τις συγκεκριμένες αλλαγές;Με τι είδος ασχολείσαι;messalion είπε:αμα γουσταρεις γινε πιο συγκεκριμενος
Αυτά τα 2 πρώτα δεν συμβαδίζουν σε σοβαρές συζητήσεις...Τώρα εάν είναι να κάνουμε κουβέντα έτσι για πλάκα...κάνει ζέστη σήμερα...!!!!Antreas K. είπε:σκεφτομαι να κανω ενα μπασο χειροποιητο σε κατασκευαστη...γιατι δε ξερω σχεδον τπτ απο γεφυρες,κλειδια.
υγ δεν εχω κατι συγκεκριμενο σε κατασκευαστη
υγ2 δεν χρειαζετε να προτεινετε parts για το συγκεκριμενο μπασο που θελω να κανω. προτεινετε και για αλλα πραματα οπως πχ για αταστο κτλπ κουβεντα να κανουμε
ακριβως - σε δουλεια να βρισκομαστε δλδ.......Antreas K. είπε:κουβεντα να κανουμε
Καλά ε, μες το μυαλό μου είσαι.marathon είπε:Αφού...σε κουβέντα να βρισκόμαστε...εγώ θα έφτιαχνα αυτό το μπάσο με το τρέμολο
...καλά...εμείς είμαστε αδελφές....ψυχές!!! ;D ;DWilliamSats είπε:Καλά ε, μες το μυαλό μου είσαι.
Μόλις τώρα και εγώ σκεφτόμουν Kahler bass tremolo, με grover rotomatic κλειδιά και από έναν P και J EMG.