Πρόγραμμα για recording - mix

geodimitri

Μέλος
Πόντοι
48
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε προγράμματα εγγραφής και μιξαρίσματος. Κυρίως θα ήθελα να συνδέω την κιθάρα μου στην κάρτα ήχου και να γράφω αυτά που μου κατεβαίνουν στο μυαλό (όποτε συμβαίνει αυτό!?!?). Ποιά προγράμματα έχετε να μου προτείνεται και ποιά από αυτά είναι freeware στο Internet; (Αν παραθέτατε και το site θα με βοηθούσατε ιδιαίτερα).

Το μόνο που γνωρίζω εγώ να ναι freeware είναι το Reaper το οποίο απλά ΣΠΕΡΝΕΙ!!! Μικρό αλλα με φουλ δυνατότητες.

Απο κεί κ πέρα ξεκίνα με κάποια demo version του Adobe Audition.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθεια σας, θα κατεβάσω όποια μπορώ και θα δω πιο θα με βολέψει καλύτερα. Να είστε καλά!!!

Παιδιά να ρωτήσω κάτι ακόμη. Το Adobe Audition είναι η καλύτερη έκδοση του Cool Edit 2.1;;;

Το Cool Edit ονομάστηκε Audition όταν το αγόρασε η Adobe... Έτσι νομίζω.

Το Cool Edit ονομάστηκε Audition όταν το αγόρασε η Adobe... Έτσι νομίζω.
Κι αν δεν κάνω λάθος, η έκδοση 2 του Cool Edit είναι το Adobe Audition 1.0 (μετά την αγορά).

To τελευταίο cool edit πριν το κάνουνε Audition είναι το 2.1, το ξέρω γιατί είναι το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ!

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθειά σας. Ρώτησα γιατί έχω και το Cool Edit 2.1 και το Adobe Audition 1.5 και δεν ήξερα πιο θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσω. Μήπως γνωρίζετε εάν κάποιο από τα δύο είναι καλύτερο ή και τα δύο είναι παραπλήσιων δυνατοτήτων;;;(συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι ψιλοάσχετος στο θέμα recording!!!)

Γιατί δεν προτιμάς το Adobe Audition μιας και είναι πιο καινούριο;

Στα χαρτιά μπορεί να είναι τα ίδια, αλλά αυτό δεν αποκλείει το γεγονός το Audition να κρύβει κάποιους κρυμμένους άσσους (πχ καλύτερο κώδικα; )

Trending...

Νέα θέματα

Back