προγραμμα για μίξεις (dj)

Konstantinos Dritsas

cos_dr

Ο Άρχοντας των Συνθεσάιζερς
Λύσεις
1
Πόντοι
1,843
Καλησπέρα. Χρειάζομαι ένα πρόγραμμα μίξης (ξέρετε) να κάνει import audio αρχεία, να κάνεις μίξεις και να το γράφεις. Να υποστηρίζει ακουστικά σε ξεχωριστό κανάλι και να δουλεύει με audigy. Να πηγαίνει επίσης τα παιδιά στο σχολεία, και άν γίνεται να τα φέρνει κι όλας. α ναι . και να φτιάχνει καλό νεσκαφέ :lol: :lol:

Τί προτείνετε???

Ευχαριστώ@@

το kristal audio απο την kreatives σου κανει? δες και το ableton live 5 (για dj)

δεν ξερω αν παει τα παιδια σχολειο αλλα καφε φτιαχνει!!!

MIXmeister

http://www.mixmeister.com/

Το έχω δουλέψει στο παρελθών με laptop σε μαγαζιά. Πάρα πολύ καλό και σταθερό-τα-το.

Το συνιστώ... :wink:

το ableton είναι πολύ καλή λύση.

τσέκαρε και το traktor της native instruments.

ΥΣ - μόλις κατάλαβα πως είναι παλιό post...

Για κάποιο λόγο μου το έβγαζε στα προτεινόμενα.

@cos_dr σόρρυ που το ξέθαψα

ΥΣ - μόλις κατάλαβα πως είναι παλιό post...

Για κάποιο λόγο μου το έβγαζε στα προτεινόμενα.

@cos_dr σόρρυ που το ξέθαψα
Δεν πειράζει.
Για την ιστορία χρησιμοποιώ τελικά γι αυτόν τον σκοπό όποτε το χρειάζομαι μέχρι και σήμερα το Virtual DJ Pro

Και για Espresso χρησιμοποιώ DeLonghi Pixie και κάψουλες γνήσιες ή και συμβατές Nespresso. :D

Για την ιστορία χρησιμοποιώ τελικά γι αυτόν τον σκοπό όποτε το χρειάζομαι μέχρι και σήμερα το Virtual DJ Pro
Είσαι ικανοποιημένος με αυτό;

Δεν το έχω δουλέψει ποτέ, ούτε είμαι DJ απλά θυμήθηκα από τη σχολή (σπούδασα μουσική τεχνολογία σε δημόσιο ιεκ) πως όσοι ασχολούνταν με remixes και ήταν DJ ή Ableton χρησιμοποιούσαν ή Traktor.

(ή Logic Pro άμα.είχαν Mac)

Δηλαδή Reaper, FL Studio, Audacity, Cubase δεν πολυδούλευαν για το ντιτζεϊλίκι τους.

Μόνος ένας από το άλλο τμήμα των ηχοληπτών χρησιμοποιούσε Pro Tools.

Ήταν δηλαδή 8 στο Ableton, 3 στο Traktor και 1 στο Pro Tools.

Είσαι ικανοποιημένος με αυτό;

Δεν το έχω δουλέψει ποτέ, ούτε είμαι DJ απλά θυμήθηκα από τη σχολή (σπούδασα μουσική τεχνολογία σε δημόσιο ιεκ) πως όσοι ασχολούνταν με remixes και ήταν DJ ή Ableton χρησιμοποιούσαν ή Traktor.

(ή Logic Pro άμα.είχαν Mac)

Δηλαδή Reaper, FL Studio, Audacity, Cubase δεν πολυδούλευαν για το ντιτζεϊλίκι τους.

Μόνος ένας από το άλλο τμήμα των ηχοληπτών χρησιμοποιούσε Pro Tools.

Ήταν δηλαδή 8 στο Ableton, 3 στο Traktor και 1 στο Pro Tools.
γι αυτό που το ήθελα και το θέλω κυρίως για να ρίχνω on the fly και να συγκρίνω π.χ. μίξεις μου, να συγχρονίζω tracks από το περιβάλλον του και να μην περιμένω να φορτώσει το DAW μου, είναι ιδανικό.
Επίσης, για να γράφω ένα mix μια χαρά είναι.

Που σημαίνει πως 1) οτί δοκίμασες "σπασμένες" εκδόσεις όλων των προαναφερθέντων και κατέληξες στο Virtual Dj Pro ή πως 2) πήγες κατευθείαν εκεί και από τη στιγμή που σε κάλυπτε σε ό,υι ακριβώς ήθελες είπες να μείνεις;

Επειδή σε 18 χρόνια φαντάζομαι θα προστέθηκαν προσδοκίες σου στα DAW και θα θέλεις περισσότερες δυνατότητες/λειτουργίες από αυτές που ήθελες στο 2006.

Btw ουδέν κακό αμιγές καλού: ξεθάβοντας αυτό το θέμα ίσως ακούσια βοηθήσουμε και άλλους DJs που βρίσκονται σε αναζήτηση λογισμικού. 😁

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back