- Πόντοι
- 8
Γνωριζει καποιος να μου πει αν υπαρχει καποιο προγραμμα η εργαλειο προγραμματος να διορθωνει το φαλτσο φωνης κατα την ηχογραφηση.....
Ευχαριστω..
Ευχαριστω..
Νίκο, πολύ εύκολα ικανοποιείσαι ..... ;Dνικοςψαρας είπε:Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου.......
Ειπε ηδη τι το θελει,δεν καταλαβαaudiokostas είπε:Νίκο, πολύ εύκολα ικανοποιείσαι ..... ;D
Το θες για live ή για διορθώσεις στο studio ;
Για τι budget μιλάμε;
Ω Μάστελ Πο, χαβ πισ ιν γιολ χαλτ εντ γιολ ασ γουιρ φόρροου ....akis_pan είπε:Ειπε ηδη τι το θελει,δεν καταλαβα
την ειρωνεια... >
"Γνωριζει καποιος να μου πει αν υπαρχει καποιο προγραμμα η εργαλειο προγραμματος να διορθωνει το φαλτσο φωνης κατα την ηχογραφηση....."
Οχι,ενταξει σιγα μην τσακωθουμε κιολας,απλα οπως διαβασα το μην,νομισα οτι ειρωνευτηκες τη δικη μου απαντηση .Απο εμενα οκ.audiokostas είπε:Ω Μάστελ Πο, χαβ πισ ιν γιολ χαλτ εντ γιολ ασ γουιρ φόρροου ....
ή άλλως
ήρεμα Joe, δεν θα τσακωθούμε κιόλας. ;D
Εσύ καλά έκανες αλλά ο Νίκος με ελάχιστες (μονολεκτικές) πληροφορίες για κάτι που δεν ήξερε καθόλου, είπε "φχαριστώ, να στε καλά, τα μαθα και πάω παρακάτω".
Από την άλλη, αν όλοι είναι ευτυχισμένοι, ποιος είμαι γω να διαφωνήσω
το tune κατά την ηχογράφηση είναι (κατά κανόνα) από "άτοπο" έως "ηλίθιο" ως πρακτική (κατ ελάχιστον άσκοπο το να διακινδυνεύσεις σε μεγάλο βαθμό να καταγράψεις artifacts που μετά δεν μπορείς να διορθώσεις)...akis_pan είπε:Ειπε ηδη τι το θελει,δεν καταλαβα
την ειρωνεια... >
"Γνωριζει καποιος να μου πει αν υπαρχει καποιο προγραμμα η εργαλειο προγραμματος να διορθωνει το φαλτσο φωνης κατα την ηχογραφηση....."
το να είμαστε με το σπαθί έξω από το θηκάρι, μόνο δημιουργικό δεν είναι... και σε τεχνικές κουβέντες δεν έχει και πλάκα...Το θες για live ή για διορθώσεις στο studio ;
Για τι budget μιλάμε;
Άκη, αν ξαναδιαβάσεις προσεκτικά θα δεις ότι όχι μόνο δεν σε "μαλώνω", αλλά και σε δικαιολογώ (ταυτόχρονα με τον εαυτό μου φυσικά αφού προφανώς έπραξα παρομοίως)...npap είπε:οπότε ή (όπως εγώ και συ μάλλον) "μεταφράζεις αυτόματα" (βιαστικά ίσως) ως λάθος εκφραστικά δοσμένη την ερώτηση και δίνεις τις καλύτερες (κατ εσέ) επιλογές, που κατόπιν με μια απλή μετάβαση στα sites των κατασκευαστών ο ερωτών θα βρει το κατάλληλο γι αυτόν (ότι και να εννοούσε), η ασχολείσαι περισσότερο σε δεύτερο χρόνο, ζητώντας διευκρινήσεις και βάζοντάς το θέμα στην σωστή του διάσταση εξ αρχής, όπως ο Κώστας και ο minoru (πράμα που προτιμάται σαφώς)...
Νομίζεις, πριν κάτι μέρες έβλεπα αυτό εδώνικοςψαρας είπε:Το θελω μηπως μπορει και φτιαχνει καποιο φαλτσο που ειναι πολυ δυσκολο και δεν
φτιαχνει με τιποτα.