Προ Χριστού: Όλες οι λεπτομέρειες για την δισκογραφική επιστροφή των Rotting Christ

Eliot1988

Νέο μέλος
Πόντοι
8
https://metalstories.gr/pro-christou-oles-oi-leptomereies-gia-tin-diskografiki-epistrofi-ton-rotting-christ/

"Οι Rotting Christ ανακοίνωσαν τις βασικές πληροφορίες για τον επερχόμενο δίσκο τους. Ο δίσκος, που είναι ο διάδοχος του “The Heretics” που κυκλοφόρησε πριν πέντε χρόνια, θα ονομάζεται “Προ Χριστού” (Pro Xristoy) και θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου μέσω της Season Of Mist."

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Επεξεργάσου τον τίτλο του thread ως εξής: H δισκογραφική επιστροφή των Rotting Christ

Edit: τώρα είναι ωραίο

''Η μπάντα δήλωσε ότι το “Προ Χριστού” είναι ένας φόρος τιμής στους Παγανιστές βασιλείς που υπερασπίστηκαν τις αξίες και τη γνώση τους ενάντια στην εξάπλωση του Χριστιανισμού.''

Το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον και θα διαβάσω και τους στίχους όταν κυκλοφορήσει

Το χειρότερο όνομα συγκροτήματος στην ιστορία της μουσικής ρε φίλε...
Είναι προβοκατόρικο όνομα, έχει συμβάλει κατά τη γνώμη μου στην επιτυχία του συγκροτήματος (υπόψιν το κοινό που απευθύνεται) τους έχει όμως δημιουργήσει και προβλήματα, πχ σε κάποιες χώρες δεν δέχονται να εμφανιστεί συγκρότημα με τέτοιο όνομα. Πρόσημο γενικά θετικό, είναι μπάντα με διεθνή καριέρα

Είναι προβοκατόρικο όνομα, έχει συμβάλει κατά τη γνώμη μου στην επιτυχία του συγκροτήματος (υπόψιν το κοινό που απευθύνεται) τους έχει όμως δημιουργήσει και προβλήματα, πχ σε κάποιες χώρες δεν δέχονται να εμφανιστεί συγκρότημα με τέτοιο όνομα. Πρόσημο γενικά θετικό, είναι μπάντα με διεθνή καριέρα
Νομίζω κάποτε με κάτι λαιβ στην Αφρική είχαν θέματα... 

Είμαι biased, ok; Το παραδέχομαι εκ των προτέρων. Πιστεύω. Άρα είμαι στην αλλά πλευρά της βάρκας. Ωστόσο, δεν έχω πρόβλημα με τον άθεο που ξέρει γιατί είναι άθεος και ξέρει να σεβεται, κάποιες από τις πιο κορυφαίες συζητήσεις που έχω κάνει ποτέ ήταν με άθεους. 

Αλλά αν είσαι άθεος, όπως λένε οι συγκεκριμένοι, δε μπορείς να έχεις αυτό το όνομα ρε φίλε. Είσαι ξεκάθαρα πολέμιος της συγκεκριμένης θρησκείας. 

Όσον αφορά για τη μεγάλη καριέρα, δε διαφωνώ ότι έχουν καταφέρει αρκετά στο συγκεκριμένο χώρο, αλλά η μαγκιά θα ήταν να καταφέρουν τα ίδια χωρίς το όνομα, αμιγώς μουσικά 

Αλλά αν είσαι άθεος, όπως λένε οι συγκεκριμένοι, δε μπορείς να έχεις αυτό το όνομα ρε φίλε. Είσαι ξεκάθαρα πολέμιος της συγκεκριμένης θρησκείας. 

Όσον αφορά για τη μεγάλη καριέρα, δε διαφωνώ ότι έχουν καταφέρει αρκετά στο συγκεκριμένο χώρο, αλλά η μαγκιά θα ήταν να καταφέρουν τα ίδια χωρίς το όνομα, αμιγώς μουσικά 
Μην το παίρνεις τόσο σοβαρά δεν νομίζω να έχει σχέση με θρησκείες κλπ... Απλά ήταν μια εποχή που πέρναγε το σατανιστικο... Οπως επίσης δε νομίζω ότι έπαιξε ρόλο το όνομα στην επιτυχια τους ούτε στο 1%...αυτοι οι 'εντυπωσιασμοι' κρατούν λίγα λεπτά ή ουσία είναι που μένει... Κ οι τύποι αντέχουν πάνω από 30χρ

Οντως , και εγω πιστευω οτι το ονομα επαιξε ρολο στην πορεια του συγκροτηματος. 

Φόρος τιμής στους παγανιστες βασιλιάδες που έκαναν άνθρωποθυσίες.

Καταλαβαίνω όταν είσαι πιτσιρικάς να λες τέτοιες σαχλαμάρες αλλά όχι σε αυτήν την ηλικία .

Πιθανώς φανταζομαι δεν παιρνει θεση ο καλλιτεχνης (Rotting Christ) απλα φανταζομαι αφηγειτε τι συνεβει στους ανθρωπους απο εκεινη την πλευρα...

Δεν ξερω εαν εχετε δει μια ταινια που λεγεται "Αγορα" περιγραφει το ιδιο ακριβως πραγμα. Αξιζει να την δειτε!

https://en.wikipedia.org/wiki/Agora_(film)

Οντως , και εγω πιστευω οτι το ονομα επαιξε ρολο στην πορεια του συγκροτηματος. 
το branding, σε ένα προϊόν, παίζει ιδιαίτερο ρόλο στην απήχηση που θα έχει στους καταναλωτές. Συνήθως είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για το σκοπό αυτόν. Στην περίπτωση του συγκροτήματος αυτού συμβαινει το ίδιο. Επηρεάζει δλδ 

Το metalstories ειναι καλο ονομα για ενα ηλεκτονικο μεταλ περιοδικο?!?!? ????

1 ώρα πριν, Eliot1988 είπε

Πιθανώς φανταζομαι δεν παιρνει θεση ο καλλιτεχνης (Rotting Christ) απλα φανταζομαι αφηγειτε τι συνεβει στους ανθρωπους απο εκεινη την πλευρα...

Δεν ξερω εαν εχετε δει μια ταινια που λεγεται "Αγορα" περιγραφει το ιδιο ακριβως πραγμα. Αξιζει να την δειτε!

https://en.wikipedia.org/wiki/Agora_(film)

Εγώ θα σου έλεγα να δεις καλύτερα την ταινία apocalypto του Μελ Γκίμπσον για να διαπιστώσεις τι ακριβως είναι ο παγανισμός. 

Εγώ θα σου έλεγα να δεις καλύτερα την ταινία apocalypto του Μελ Γκίμπσον για να διαπιστώσεις τι ακριβως είναι ο παγανισμός. 
Δεν την εχω δει.. Δεν εχω ιδεα... Ως ορος παγανισμος ξερω τι ειναι , αλλα εχει να κανει αυτη η ταινια που λες για την διαμαχη Χριστιανισμο-Παγανισμου ?

Συγκρίνεις δηλαδή τους Αμερικάνους αυτόχθονες με τους αρχαίους Έλληνες... μάλιστα. Το εν λόγω συγκρότημα δεν εννοεί αυτούς ως παγανιστές

Trending...

Νέα θέματα

Back