Pro Evolution/Fifa/Manager ..etc

spirou

Νέο μέλος
Πόντοι
16
για να είμαστε μες στην επικαιρότητα (mundial) και επειδή παρατήρησα οτι αρκετοι "το κατέχουν το άθλημα" για πείτε προτιμήσεις,εμπειρίες και γενικά οτι γουστάρετε σχετικά με τα αγαπημένα μας ποδοσφαιράκια.

εγω ξεκίνησα με το σουρεαλιστικό "nintendo world cup " για game boy,συνέχισα με "kick off",το "goal" (η συσκευασία μάλιστα είχε δώρο μια μπάλα adidas),το πρώτο "fifa" (το '94) και απο κει και πέρα συνέχισα με "fifa" μέχρι και το 2003 σε πολλά formats (sega mega drive,n64 ,playstation 1,και φυσικά pc)

κάπου εκει αλλαξοπίστησα γιατι αφενός το fifa2004 ήταν άθλιο,αφετέρου το pro evolution soccer3 που μόλις είχε κυκλοφορήσει και για pc ήταν εκπληκτικό!

συνέχισα κανονικά με το ακόμη καλύτερο 4 αλλά το 5 για εμένα ήταν σκέτη απογοήτευση.καμία εξέλιξη ,μόνο πιο σπαστική μουσική στα menu και ένα σωρό bugs στο gameplay...

έτσι αυτή την στιγμή έχω περασμένο ακόμη το 4 στο pc,παίζω αραιά και που αλλά δε μου προσφέρει καμία συγκίνηση πλέον (...καθως εχω καταναλώσει άπειρες ...εργατοώρες και έχω φτάσει σε "τρομακτικο" 8) ) επίπεδο...

σκέφτομαι να ξαναγυρίσω στο fifa (δεν το έχω δει καθόλου το καινούργιο) αλλά και το "this is football" που δοκίμασα πρόσφτα σε xbox360 δεν είναι κακό...

Στο ιστορικό είμαστε ακριβώς στα ίδια! :lol: Απίστευτο, ούτε αδέρφια να είμασταν που έπαιζε ο ένας από τα παιχνίδια του άλλου! :lol:

Αν κι εμένα το 5 μου άρεσε ποιο πολύ από το 4 και βρήκα αρκετές καλύτερες αλλαγές ειδικά στο gameplay, αλλά όπως και στο 3 και το 4 μου την δίνουν οι εκφωνητές, τα ότι νάνε ονόματα, το ότι δεν μπορείς να παίξεις λίγο ποιο σκλήρά και η τα 2 bug που έχω βρεί στο να βάζεις πανεύκολα goal από πλάγια το οποίο δεν έχει διορθωθεί από το 3 ακόμη.

Κατα τ'αλλα από τη πρώτη φορά που έπαιξα pro δεν μπόρεσα να ξαναπαίξω fifa. Μερικές φορές όμως το γυρνάω στο fifa 97 που κατ' εμε ήταν το κορυφαιότερο ποδοσφαιράκι ever!

Τo this is footbal μου φάνηκε λίγο ανορθόδοξο στον χειρισμό αλλά μια φορά έπαιξα και δεν μπορώ να το κρίνω παραπάνω... :wink:

εγω βασικα δεν εχω μεγαλη πειρα γιατι εχω παιξει μονο 2:το this is football 2002 και το pro το 5 τωρα!

θα σας πω ομως τι μου λενε οι πορωμενοι φιλοι μου.το pro το 5 ειναι το πιο καλο απο ολες τις αποψεις και το πιο δυσκολο να βαλεις γκολ..γενικα ειναι πιο...φυσικο..

το this is football απο την εμπειρια μου ηταν λιγο γελίο αφου εβαζες γκολ οπως ηθελες και ηταν πολυ ψευτικο...

απο pro παιρνω ΠΑΝΤΑ inter και αγαπημενοι μου παιχτες ειναι οι:adriano,recoba,stankovic,var de meyde,figo,veron.

τωρα ειμαι στην φαση που εχω σταματησει να παιζω αφου καποια περιοδο επαιζα ολη μερα εις βαρος της μεγαλης μου αγαπης ..της κιθαρας..αλλα fleamail παρολα αυτα σε εχω ευκολα... :lol:

Eγώ παίζω χαλαρά με Αrsenal!

Έχω φτάσει στο προτάθλημα του 2018! 8)

Οι περισσότεροι γνωστοί έχουν βγει στη Σύνταξη! Αν και τώρα λόγο των ημερών παίζω world cup με Ολλανδία :lol:

Τάκη μ'αυτό το πλευρό να κοιμάσε! Βάζω και στοίχημα και τη τελε μου ότι σε έχω και με 0 :lol:

Κρίμα που δεν το έχεις στο PC, να σ'έπαιζα και τώρα!

Αχρηστούλη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κουρέλα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κατσίκι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εγω με του φιλους μου παιζουμε απο τις 9 το βραδυ μεχρι τις 5-6 το πρωι Pro 5 .....πολυ καψιμο,αυτο γινεται καθε βραδυ .... :?

Ειναι το πιο ρεαλιστικο απ'ολα και οπως ειπε και ο τακης μπαινει δυσκολα γκολ σχετικα με προηγουμενα παιχνιδια

Εμενα η αγαπημενη μου ομαδα ειναι η Real και απο εθνικες η Βραζιλια

Οπως καταλαβαινεται γουσταρω Ronaldo,Roberto Carlos,Robihno,Adriano και ολα τα βραζιλιανικα αγορια! 8)

Αντι να παιζω κιθαρα λιωνω στο χαζοκουτι γαμωτο :evil:

Υ.Γ : Μετα απο αντιφασεις με φιλους και γνωστους καταλληξαμε οτι οι 2 καλυτεροι επιθετικοι του pro5 ειναι ο Adriano και ο Henry.......

πειτε και εσεις γνωμες

Υ.Γ : Μετα απο αντιφασεις με φιλους και γνωστους καταλληξαμε οτι οι 2 καλυτεροι επιθετικοι του pro5 ειναι ο Adriano και ο Henry.......

πειτε και εσεις γνωμες
Rooney! :wink:

Kαι φυσικά Henry, πριν μου γίνει 35 χρονών όμως :lol:

To pro 5 είναι τέλειο,απλά είναι πολύ διαφορετικό από το 4. Επίσης το fifa world cup 2006 είναι μακράν το καλύτερο fifa ever, απλά και μόνο επειδή αντιγράφει το pro (ακόμα και σε όλα τα κουμπιά). Δοκιμάστε το πάντως αλλά γρήγορα θα το πετάξετε για να γυρίσετε στο pro. Γιατί δεν κανονίζουμε κανα τουρνουά μέσω ip? Πόρωση το pro....

FIFA 2006, WC 2006, Pro Evo5,

ποιο απο ολλα λεει ρε παιδες? Θελω κατι με ενα σχετικο βαθος χρονου, οχι απλα πειραμε ενα πρωταθλημα και τερμα, να εχει δηλαδη χαρακτηριστικα παικτων που αλλαζουν (σαν παιχνιδι ρολων), να εχει μανατζεμεντ κτλ κτλ με σεζον πολλες,.. κτλ κτλ, μεταγραφες, λεφτα κτλ και φοβερο γκεημ-πλεη. Τι λετε?

Έχω ένα save του Championship Manager 01/02 με Celtic.

Έτος 2043.

Ο Mateja Kezman είναι Ass. Manager μου (στα 60 τόσα του)... :lol: :lol:

Γιατί δεν κανονίζουμε κανα τουρνουά μέσω ip?
πολύ καλή ιδέα!

έχει να πέσει πολύ λιώσιμο.

απο pro παιρνω ΠΑΝΤΑ inter και αγαπημενοι μου παιχτες ειναι οι:adriano,recoba,stankovic,var de meyde,figo,veron.
και εγώ μιλανέζος αλλά rossoneri.έχουν να πέσουν ηρωικές μάχες "αιωνίων" :lol:

Εγω με του φιλους μου παιζουμε απο τις 9 το βραδυ μεχρι τις 5-6 το πρωι Pro 5
αυτό ακριβώς έκανα πέρισυ !!!μάλιστα το παίζαμε σε projectorα :lol: :lol: εκει να δεις πόρωση...

παίζαμε συμπαίκτες με έναν κολλητό που το κατέχει επίσης καλα το άθλημα κυρίως league με την mesina.

πάντως δεν είδα καμία διαφορά στο 5 σε σχέση με το 4.το gameplay έγινε ίσως λίγο καλύτερο όμως το ai ήταν απ'ότι θυμάμαι ψιλοεξοργιστικό.

ακόμη και η livorno όταν δεχόταν γκολ γινόταν ...real...

άσε τα κουλά φάουλ ή πέναλτυ που κάνουν οι παίχτες στα τελευταία λεπτά απο μόνοι τους...

και στο www.pesfan.com υπήρχε πολύ γκρίνια απ'οτι θυμάμαι,δε ξέρω αν βελτιώθηκε με τπτ patches...

το this is football απο την εμπειρια μου ηταν λιγο γελίο αφου εβαζες γκολ οπως ηθελες και ηταν πολυ ψευτικο...
μπορεί να έχεις δίκιο,λίγα λεπτα το έπαιξα σε ένα demo xbox360 στο πλαίσιο.

πάντως έχει καλά γραφικά.

Επίσης το fifa world cup 2006 είναι μακράν το καλύτερο fifa ever, απλά και μόνο επειδή αντιγράφει το pro (ακόμα και σε όλα τα κουμπιά)
και εγώ το ακούω συνέχεια αυτό αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακομα γμτ

μεγάλο πράγμα να έχει τα δικαιωματα όλως των ομάδων&διοργανώσεων η EA.μου λείπουν το champions league και κάποια καλα πρωταθληματάκια...

χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω πάντως πιστεύω πως σας έχω όλους :lol:

αφού έφτασα να δημιουργήσω ομάδα (...BEHEMOTH) με όλους τους παίκτες γομαρια και τιγκαρισμένους 99άρηδες στα specs,για να παίζω αντίπαλος στα 6 αστέρια και να ψιλοζορίζομαι (με ομάδες της κλάσης της udinese,atletico madrid κλπ )

τέλος μια ερώτηση:ξέρει κανείς αν κάποιο ποδοσφαιράκι υποστηρίζει widescreen ανάλυση?είναι πολύ σπαστικο το stretch...

FIFA 2006, WC 2006, Pro Evo5,
ποιο απο ολλα λεει ρε παιδες? Θελω κατι με ενα σχετικο βαθος χρονου, οχι απλα πειραμε ενα πρωταθλημα και τερμα, να εχει δηλαδη χαρακτηριστικα παικτων που αλλαζουν (σαν παιχνιδι ρολων), να εχει μανατζεμεντ κτλ κτλ με σεζον πολλες,.. κτλ κτλ, μεταγραφες, λεφτα κτλ και φοβερο γκεημ-πλεη. Τι λετε?
math το fifa απ'οτι έχω διαβάσει τα προσφέρει όλα αυτά σε μεγαλύτερο βαθμό απο το pro.

τώρα το gameplay είναι άλλη ιστορία,το τελευταιο fifa που έπαιξα (και αηδίασα) έμοιαζε με φλιπεράκι μπροστα στο pro.(στο fifa04 αναφέρομαι)

απ'οτι ακουω όμως έχει βελτιωθει πολυ απο τότε

απο pro παιρνω ΠΑΝΤΑ inter και αγαπημενοι μου παιχτες ειναι οι:adriano' date='recoba,stankovic,var de meyde,figo,veron. [/quote']
φιλε spirou χλωμο το βλεπω δυστυχως γιατι η ..κιθαρα θα βγαλει δοντια αν την παρατησω... :lol: :lol:

ασε που δεν ξερω να το παιζω σε pc αλλα μονο στο play... 8)

απο pro παιρνω ΠΑΝΤΑ inter και αγαπημενοι μου παιχτες ειναι οι:adriano' date='recoba,stankovic,var de meyde,figo,veron. [/quote']
φιλε spirou χλωμο το βλεπω δυστυχως γιατι η ..κιθαρα θα βγαλει δοντια αν την παρατησω... :lol: :lol:

ασε που δεν ξερω να το παιζω σε pc αλλα μονο στο play... 8)
Και εγω σε Xbox και play το παιζω αλλα και στο pc δεν λεω οχι...και εκει το εχω παιξει και μαμαει...

αντε να κανουμε κανα πρωταθληματακι :P

¶ρρωστος με το Pro Evo από το 1996 (τότε ήμουν φοιτητής και λεγόταν ISS Pro αν θυμάμαι καλά).

Παρακολουθώ και τις γιαπωνέζικες εκδόσεις.

Τώρα παίζω το Winning Eleven 11 (η εξέλιξη του Pro Evo 5) και σπέρνω τον πανικό με τον Adriano και την παρέα του

μολις το πειρα και μου χει σπασει τα νευρα να βαλω γκολ. ειχε βεβαια μιση τιμη απο το Φιφα 06...

Το Φιφα ειναι ΤΟΣΟ χειροτερο σε γκεημ-πλεη? Πρεπει να ειναι καλυτερο τουλαχιστον σε γραφικα/σχολιασμο/παρουσιαση?

Trending...

Νέα θέματα

Back