Πριν χρόνια...

zephyrous

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
...είχα ηχογραφήσει τούτο δω,ουσιαστικά είναι η πρώτη μου ηχογράφηση και είπα να μοιραστώ τη συγκίνηση μου μαζί σας :lol:

Είναι σαν να πέταξες 3-4 ιδέες που είχες σε ένα κομμάτι αλλά δεν είναι άσχημο.Δεν έχει όμως μια συγκεκριμένη δομή, δεν είναι πολύ ξεκάθαρο αν με καταλαβαίνεις.Σου αρέσουν οι Opeth αν κατάλαβα καλά.

Απο ροκ ειμαι ασχετος, αλλα νομιζω αν το κρατουσες σε μπαλαντα θα ηταν αψογο.Η ηχογραφηση ειναι τελεια , που το ηχογραφησες;

σε ένα στούντιο στα σεπόλια.Την ηχογράφηση θα την χαρακτήριζα cult,απλά είναι όλα ζωντανά ηχογραφημένα και το μέρος που είχαμε τα τύμπανα είχε πέτρα.

Είναι σαν να πέταξες 3-4 ιδέες που είχες σε ένα κομμάτι αλλά δεν είναι άσχημο.Δεν έχει όμως μια συγκεκριμένη δομή' date=' δεν είναι πολύ ξεκάθαρο αν με καταλαβαίνεις.Σου αρέσουν οι Opeth αν κατάλαβα καλά.[/quote']
Διαφωνουμε καργααα.. :(

Και δομη εχει και ξεκαθαρο ειναι και δεν εχει να ζηλεψει

τιποτα!!!

Ποιος τραγουδαει? :) :)

Καλό είναι, οντως οι συγχορδίες στο solo ας πούμε θυμίζουν Opeth......

.......και τρελαίνομαι για Opeth......!

Εμένα γιατί δεν μου φαίνεται τίποτα στην σελίδα; Δώστε μου κανένα λινκ!

Ενδιαφέρον κομάτι, αν και μου ακούγεται κι εμένα λίγο χωρισμένο σε μέρη που δε δένουν τελικά σε ένα ενιαίο σύνολο. Τα brutal σας είναι πολύ ωραία πάντως, αν και αδικούνται στη μίξη, ακούγονται πολύ ξερά. Οι lead είναι απίστευτα Opeth, ειδικά εκεί γύρω στη μέση του κοματιού είναι χαρακτηριστικά Opeth το στυλ - πράγμα καλό. :D

η αλήθεια είναι πως μετά και από όσο καιρο βρίσκω το σολάκι στη μέση αρκετα ανδιαφέρον...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα