Το master-monitoring section της AMEK είναι πιθανότατα πολύ καλύτερο, "ήσυχο", ευελικτο και transparent και από τις 2 υποψηφιότητες σου......
επειδή είμαι και εγώ στα πρόθυρα μιας παρόμοιας απόφασης (κρατώντας όμως την κονσόλα
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
), έχω να σου προτείνω αλλά η αλήθεια είναι ότι μαλλον υπερβαίνουν κατά πολύ το budget .....οπότε δεν τολμώ καν να τα ξεστομίσω ;D ;D
...πάντως εγώ αν ήμουν στην θέση σου και έπρεπε να διαλέξω αναγκαστικά ανάμεσα στην ΑΜΕΚ και σε ένα monitor controller κατηγορίας presonus....θα επέλεγα ασυζητητή την κονσόλα.....από εκεί και πέρα όμως θεωρώ πως και αυτή δεν είναι η καλύτερη λύση....εγώ προσωπικά αυτό που θέλω είναι να "βγάλω από την μέση" το χρωματισμένο monitor section της Soundcraft 6000 (και ειδικά τις μικροδιαφορές ανάμεσα στα διάφορα output sections), να έχω την δυνατότητα για πλήρες calibration των levels όλων των πηγών (ανάμεσα τους και τα C/R outs της 6000), να μπορώ να έχω σταθερή και πάντα ελεγχόμενη με ακρίβεια στάθμη ακρόασης από όλα τα ζευγάρια μόνιτορ που χρησιμοποιώ, stepped και εύκολα στην ακριβή επανάκληση ρυθμιστικά, να έχω την δυνατότητα με απλές κινήσεις να δρομολογήσω οποιαδήποτε πηγή είτε στο monitoring είτε στο cue, ένα ικανοποιητικό αριθμό εισόδων-ηχητικών πηγών προς παρακολούθηση και όλα αυτά δρομολογημένα μέσω του καλύτερου δυνατού DA convertion......
....και εκεί οι επιλογές είναι σχετικά λίγες....αλλά όλες πολύ καλές (και πολύ ακριβές
![Frown :( :(](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f641.png)
) Grace Design m904 & Crane Song Avocet, Dangerous κλπ (...εγώ κατέληξα κατά 99,9% στο Grace) και ένα σκαλί πιο κάτω Audient, Coleman, SPL κλπ κλπ
...αν παραβλέψεις πάντως το θέμα cue&talkback που πιθανότατα μπορεί να λυθεί και πλαγίως (μέσω ενός αυτόνομου HP amp/splitter και ενός ΙΤΒ cue mix + ένα μικ.) τότε η μαλλον καλύτερη ποιοτικά budget (περίπου...)λύση θα είναι κάτι όπως τα passive controllers/switchers της Coleman audio και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις......