Δεν είπα εγώ να μην κάνει τα λεφτά του ότι θέλει, είπα όμως το πόσο απίστευτο είναι το ανθρώπινο ον. Τέτοια ποσά για κιθάρες που παιχτήκαν από είδωλα (και μόνο η ύπαρξη ειδώλων θέλει πολύ συζήτηση-ψάξιμο, όχι οτι δεν το αξίζουν ΤΕΤΟΙΟΙ κιθαρίστες), συναυλίες για σκηνοθέτες (Γουντι Αλλεν) με 300 ευρώ είσοδο, το εννοούσα αντικειμενικά ότι είναι κάτι που απλά με κάνει να πω "τι απίστευτο ον ο άνθρωπος". Ειναι το ίδιο που λέω όταν μπαίνω στο ταξί και μου λέει αλλη τιμή απο αυτή που γράφει το κοντερ, οταν πάω στο ικα χωρις πόδια για να βεβαιωθούν ότι δεν ξαναφυτρώσαν ωστε να μου κόψουν το επίδομα, όταν καπνίζουν οι 19 στους 20 γλυρω σου στην μάπα σου κάτι καρκινογόνο και απαιτούν να πας εσύ αλλού αν θες. Ειναι πολλά τα αξιοθάυμαστα αυτού του ον και ενα από αυτά ειναι και κάτι τέτοια θέματα οικονομικά.
Τελευταίο αξιοθαύμαστο ηταν ο Ρεκόμπα στον Πανιώνιο. Εκεί που λες ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να δεις..
;D ;D ;D
Απλά έκανα μια δικιά μου συναισθηματική προβληματισμένη σκέψη δυνατά ρε αδερφέ. Μην με φάτε!
:-X