Που θα βρώ αν η μητρική μου έχει Texas Instruments chipset

edessaios

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Παιδιά ψάχνω ώρα τώρα αν η μητρική μου asus maximus formula έχει αυτό το πολυπόθητο Texas Instruments chipset,και δεν μπορώ να βρώ.Σκέφτομα να πάρω την saffire LE ,και για αυτό αναρωτιέμαι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ;D

απο παλιοτερα search σε φορουμ αν θυμαμαι καλα πρεπει να το εχει το πολυποθητο chipset...ψάξε λιγο περισσοτερο και θα βρεις...Αν το βρω κ εγω θα ξαναποσταρω...Τι pc εχεις??

κατέβασε και τρέξε το Belarc Advisor... θα σου δώσει πολλές και αναλυτικές πληροφορίες για το hardware του υπολογιστή σου... ελπίζω μια από αυτές να είναι και το ζητούμενο σου...

http://www.belarc.com/free_download.html

Φαντάζωμαι ότι θέλεις να δεις αν θα συνεργαστεί με κάποια firewire κάρτα.

Δυστυχώς η τελευταία ASUS που είχε Τ.Ι. chip αυτή

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522477

Και λέω ήταν, γιατί δεν βγαίνει πια. (Ευτυχώς για μένα είχα προλάβει να τσιμπίσω μία για το τελευταίο σύστημα που έφτιαξα)

Τώρα αν θέλεις μητρική με το εν λόγω chip, κοιτάς σε Gigabyte μεριά, ή παίρνεις μία κάρτα controler με αυτό το chip.

Υ.Γ. Σόρυ τώρα είδα ότι κατονομάζεις την κάρτα που σκέφτεσαι να πάρεις. Δεν αλλάζει τίποτα, ισχύουν όλα τα παραπάνω.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Απλά θα πας στη διαχείριση συσκευών (Υπολογιστής μου, δεξί κλικ--->ιδιότητες, στο πινακάκι που πετάγεται πας στην ταμπέλα υλικό και είναι εκεί), το ανοίγεις, πας στο προσαρμογείς δικτύου και κάπου εκεί θα σου βγάλει ένα "Προσαρμογέας δικτύου 1394". Ε εκεί αν σου γράψει τπτ T.I. τότε ναι έχεις texas instruments τσιπάκι

Edessaios , μην παιδεύεσαι άδικα. Η κάρτα που σε ενδιαφέρει θα λειτουργήσει με οποιοδήποτε chipset, με Windows XP. Το γνωρίζω από πρώτο χέρι. Επί τη ευκαιρία, το ίδιο ισχύει για τις περισσότερες κάρτες.

Α  οκ,δηλαδή να μην στεναχωριέμαι,γιατί νόμιζα ότι θα πρεπε να δώσω τζάμπα 40 ευρώ παραπάνω.Ναι το σύστημα σε xp δουλεύει.

edessaios είπε:
Α  οκ,δηλαδή να μην στεναχωριέμαι,γιατί νόμιζα ότι θα πρεπε να δώσω τζάμπα 40 ευρώ παραπάνω.Ναι το σύστημα σε xp δουλεύει.
Ε, λοιπόν, ακόμη και αν για κάποιο λόγο δε λειτουργούσε, θα πήγαινες ΜΕΤΑ να δώσεις τα 40 ευρώ. Όπότε κανένα πρόβλημα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back