- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 3,578
Ενω είμαι ικανοποιημένος απο το Spotify στην καθημερινή μου ακρόαση, συνειδητοποίησα πως μόνο μέσα απο την δική του πλατφόρμα μπορώ να ακούσω την μουσική ακόμα και αν κατεβάσω τα κομμάτια που θέλω στον υπολογιστή μου. Και φυσικά αυτά είναι κωδικοποιημένα αλλά και συμπιεσμένα. Κάτι που δεν μου κάνει σαν reference αν θέλω να συγκρίνω μια δική μου ηχογράφηση που επεξεργάζομαι.
Γι αυτό θέλω να αγοράσω σύγχρονη μουσική σε ασυμπίεστο format .wav.
Στα γνωστά online καταστήματα iTunes, Google Play, κ.α. τα διαθέτουν σε mp3 και AAC.
Με μια ματιά που έριξα στο Google για HD quality music, έπεσα πάνω σε μαγαζιά για χαιφιντελίστες, όπως το Hdtracks - German Home page | HDtracks - The World's Greatest-Sounding Music Downloads στην καλύτερη περίπτωση. Η σύγχρονη μουσική που διαθέτουν είναι ελάχιστη. Βασίζονται στα κλασικά που αυτοί θεωρούν reference.
Ξέρετε μήπως κάποιο online store που
Ευχαριστώ.
Γι αυτό θέλω να αγοράσω σύγχρονη μουσική σε ασυμπίεστο format .wav.
Στα γνωστά online καταστήματα iTunes, Google Play, κ.α. τα διαθέτουν σε mp3 και AAC.
Με μια ματιά που έριξα στο Google για HD quality music, έπεσα πάνω σε μαγαζιά για χαιφιντελίστες, όπως το Hdtracks - German Home page | HDtracks - The World's Greatest-Sounding Music Downloads στην καλύτερη περίπτωση. Η σύγχρονη μουσική που διαθέτουν είναι ελάχιστη. Βασίζονται στα κλασικά που αυτοί θεωρούν reference.
Ξέρετε μήπως κάποιο online store που
- να ενημερώνεται με ότι κυκλοφοράει
- να έχει μεγάλη γκάμα, απο jazz, rock, R&B, κ.α.
- να πουλάει tracks και όχι μόνο άλμπουμ
- να πληρώνεται με Paypal
Ευχαριστώ.