- Πόντοι
- 2,148
Από ποιά ηλικία και μετά είσαι ηλικιωμένος για να δω αν εμπίπτω στην κατηγορία; ?Όλοι οι ηλικιωμένοι αρέσκονται να πιπιλάνε την ιδέα ότι ο κόσμος θα τελειώσει μαζί τους. Είναι βέβαιο ότι δε θα συμβεί.
αν άκουγες doors στα νιάτα σου, μέσα είσαιΑπό ποιά ηλικία και μετά είσαι ηλικιωμένος για να δω αν εμπίπτω στην κατηγορία; ?
Σιγά μην άκουγα και Ντιπ Πέρπλ.αν άκουγες doors στα νιάτα σου, μέσα είσαι
δεν είναι το ίδιο, αλλά ...άκουγες κι απ αυτόΣιγά μην άκουγα και Ντιπ Πέρπλ.
Την συλλογή μου τη μουσική την άρχισα με τέσσερις αγορές:δεν είναι το ίδιο, αλλά ...άκουγες κι απ αυτό
είσαι τζόβενο.Την συλλογή μου τη μουσική την άρχισα με τέσσερις αγορές:
1. Βινύλιο Five miles out -mike Oldfield.
2.: Βινύλιο Speak and Spell -depech mode
3. , Κασσέτα - Duran Duran - Arena.
4. Κασσέτα Judas priests -screaming for vegance.
Μέχρι και το γυμνάσια τα αγόρασα και αυτά τα Μπητλς, Τα Ντορέ και Τα Πινκ Φλουντ και τα Ντιπ Πέρπλ....το Ρόλινγκ Στόουνς... Πως τά λέτε,αλλά δεν μου άρεσαν.
Άκουγα όμως φανατικά The Who και Alice Cooper.
Μετά το λύκειο δεν μπορώ να ακούσω τίποτα από αυτά ούτε για πλάκα.
Εγώ που άκουγα καλοκαίρι του 78 (για πρώτη φορά) το Wish you Were Here από το βινύλιο που είχε μέσα την καρτ ποσταλ κτλ έχω ελπίδες γιατρέ;είσαι τζόβενο.
Αρχισες με τα τελευταία του oldfield
Αρα δεν σε πιάνει
νεεεξτ
μμμμμΕγώ που άκουγα καλοκαίρι του 78 (για πρώτη φορά) το Wish you Were Here από το βινύλιο που είχε μέσα την καρτ ποσταλ κτλ έχω ελπίδες γιατρέ;
Είχα την τύχη έστω και τότε να πέσω πάνω...αυτό το Gm του Wright στην αρχή ακόμα το σκέφτομαι και ανατριχιάζω...μμμμμ
3 χρονάκια καθυστέρηση είναι αυτά...
το έπαιξα κάπου ένα 6μηνο μέχρι που το συνήθισα και έχασε την αίγλη τουΕίχα την τύχη έστω και τότε να πέσω πάνω...αυτό το Gm του Wright στην αρχή ακόμα το σκέφτομαι και ανατριχιάζω...
Μετά το λύκειο δεν μπορώ να ακούσω τίποτα από αυτά ούτε για πλάκα.
Καταλαβαίνω...Overdose syndrome...το αφήνεις κάμποσο καιρό και μετά ζωντανεύει πάλι...ισχύει σε όλα...το έπαιξα κάπου ένα 6μηνο μέχρι που το συνήθισα και έχασε την αίγλη του
άστο αυτό....Καταλαβαίνω...Overdose syndrome...το αφήνεις κάμποσο καιρό και μετά ζωντανεύει πάλι...ισχύει σε όλα...