Που ειναι ο Ρουσόπουλος ΟΕΟ

not_guilty

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Δηλαδή αν έβγαινε η Κροατία ή η (Ουκρανία)... θα έκοβε βόλτες στα καμαρίνια της Βίσσης και θα έστελνε τον εκπρόσωπο ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ!!!!!

Μπάααα στημένος θα ήταν μπροστά απο τους Μπράβους....

Πάντως η κίνηση αυτην ήταν απαράδεκτη, ρατσιστική και πάνω απο όλα ανήθικη... γιατί όταν δίνεις τον λόγο σου για κάτι, το εκτελείς, είτε σου αρέσει το αποτέλεσμα είτε όχι....

Ερε μαύρισμα που θέλετε...

Εδώ μας ρίχνουν τα αεροπλάνα και εμείς τους ζητάμε συγνώμη!

Μr roussopoulos! Mr roussopoulos! Πολύ γέλιο έριξα! :lol:

Μόνοι τους τα ρίχνουν; Τα δικά μας δηλαδή τι κάνουν, πετάνε χαρούμενα και ξαφνικά έρχονται και τα ρίχνουν; Η ευθύνη είναι προφανώς κοινή, και το ζήτημα είναι ότι για την ανευθυνότητα και την ανικανότητα των ηλιθίων που έχουν τη δύναμη να αποφασίζουν σε αυτές τις δύο χώρες σκοτώθηκε ένας άνθρωπος, και πάλι καλά που δε σκοτώθηκε και δεύτερος.

Δηλαδή αν έβγαινε η Κροατία ή η (Ουκρανία)... θα έκοβε βόλτες στα καμαρίνια της Βίσσης και θα έστελνε τον εκπρόσωπο ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ!!!!!
Μπάααα στημένος θα ήταν μπροστά απο τους Μπράβους....

Πάντως η κίνηση αυτην ήταν απαράδεκτη' date=' ρατσιστική και πάνω απο όλα ανήθικη... γιατί όταν δίνεις τον λόγο σου για κάτι, το εκτελείς, είτε σου αρέσει το αποτέλεσμα είτε όχι....

Ερε μαύρισμα που θέλετε...[/quote']

Κατι αναλογο ειχε κανει και ο Χιτλερ στους Ολυμπιακους αγώνες του 1936.

Κατι αναλογο ειχε κανει και ο Χιτλερ στους Ολυμπιακους αγώνες του 1936.
Για πες... δεν την ξέρω την ιστορία.. (μεταξύ μας, και οι άλλοι δεν την ξέρουν, αλλά δεν ρωτάνε) .... :)

Καλα μην εξισωνουμε σοβαρα ιστορικα γεγονοτα με μπουρδες οπως ο "διαγωνισμος".

:roll:

Παρεμπειπτοντως ο Χιτλερ αποχωρησε απο το σταδιο οταν στους Ολυμπιακους του 36 ο "νεγρος" Οουενς κατατροπωσε μονος του σχεδον ολη την ολυμπιακη ομαδα της "αριας" φυλης σε 4 αγωνισματα.

Και επειδη δεν βλάπτει ποτε ποτε να ασχολουμαστε και με κατι σοβαροτερο απο την αναξια λογου eurovision δες εδω

http://www.jesseowens.com/jocare.html

καλυτερα να βαζουμε τετοιους στοχους παρα να "κερδισουμε" την εμετικη μπουρδα που λεγεται EUROVISON :twisted:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πάντως η κίνηση αυτην ήταν απαράδεκτη' date=' ρατσιστική και ......

[/quote']

με καθε φιλικη διαθεση, πιστευω οτι θα πρεπει να διδεται ιδιαιτερη προσοχη σε εκφρασεις οπως "ρατσιστικη" κλπ, γιατι αν αποδιδονται τετοιοι χαρακτηρισμοι για τετοια αστεια γεγονοτα, ακομα και αυτες οι λεξεις τεινουν να χασουν το νοημα τους..

Και επειδη δεν βλάπτει ποτε ποτε να ασχολουμαστε και με κατι σοβαροτερο απο την αναξια λογου eurovision δες εδω

καλυτερα να βαζουμε τετοιους στοχους παρα να "κερδισουμε" την εμετικη μπουρδα που λεγεται EUROVISON :twisted:
+1.000.000 (thanks man)

@antouan_z

Το ξέρω ότι είσαι καλόκαρδος, αλλά είναι ακατάλληλες οι εποχές για να αστειευόμαστε με το Ολοκαύτωμα. Έμαθες τι έγινε με εκείνο τον τρελάρα τον συγγραφεά εις τας Ευρώπας.

+1.000.000 (thanks man)

@antouan_z

Το ξέρω ότι είσαι καλόκαρδος' date=' αλλά είναι ακατάλληλες οι εποχές για να αστειευόμαστε με το Ολοκαύτωμα. Έμαθες τι έγινε με εκείνο τον τρελάρα τον συγγραφεά εις τας Ευρώπας.[/quote']

Ok..ειναι λεπτο το ζητημα...Οχι δεν γνωριζω...δωσε μου τα φωτα σου..please

Eσβησα το περιεχομενο του ποστ...οχι λογω της διακριτικης παρατηρησης του Eye..αλλα επειδη μπορει καποιος εδω να χριστει ξαφνικα υπερασπιστης των ανθρωπινων δικαιωματων η μασκοφορος εκδικητης των ρατσιστων...και πραγματικα...καμμια ορεξη δεν εχω να ξιφομαχω...σε εικονικους τοπους!!!!!

Είναι παλιά ιστορία πάντως.... Βέβαια, όπως σε κάθε τέτοια "εναλλακτική" άποψη (9.11, πώς ξεκίνησε το AIDS κλπ) οι υποστηρικτές της θέσης έχουν διάφορα στοιχεία που είναι ή ακούγονται σωστά και λογικά, αλλά προσωπικά δε δέχομαι πολύ εύκολα θεωρίες συνωμοσίας.

Δηλαδή αν δεν ήταν ρατσισική η κίνηση του εκπροσώπου τύπου της κυβέρνησης τί ήταν.... ?

Πως αλλιώς θα την χαρακτήριζες, έστω και σε ένα αστείο διαγωνισμό μουσικής όπως και πραγματικά εόιναι, ακόμα ακόμα και σε κάποιον διευθυντή σχολείου που δεν επιτρέπει στον άριστο Αλβανό να σηκώσει την σημαία.. στην παρέλαση, μόνο και μόνο επειδή δεν μας αρέσει που ο καλύτερος μαθητής είναι αλβανός....

Δηλαδή αν δεν ήταν ρατσισική η κίνηση του εκπροσώπου τύπου της κυβέρνησης τί ήταν.... ?
Πως αλλιώς θα την χαρακτήριζες' date=' έστω και σε ένα αστείο διαγωνισμό μουσικής όπως και πραγματικά εόιναι, ακόμα ακόμα και σε κάποιον διευθυντή σχολείου που δεν επιτρέπει στον άριστο Αλβανό να σηκώσει την σημαία.. στην παρέλαση, μόνο και μόνο επειδή δεν μας αρέσει που ο καλύτερος μαθητής είναι αλβανός....[/quote']

τωρα μιλας για ενα εντελως διαφορετικο θεμα, κ μαλιστα πολυ σοβαροτερο.εχω την αισθηση οτι εχεις μπερδευτει λιγακι.δηλαδη θελεις να πεις οτι ο ρουσοπουλος ηταν ρατσιστης απεναντι στο(ο θεος να το κανει...) metal, στη Φινλανδια η στις μασκες?

Πως αλλιώς θα την χαρακτήριζες' date=' έστω και σε ένα αστείο διαγωνισμό μουσικής όπως και πραγματικά εόιναι, ακόμα ακόμα και σε κάποιον διευθυντή σχολείου που δεν επιτρέπει στον άριστο Αλβανό να σηκώσει την σημαία.. στην παρέλαση, μόνο και μόνο επειδή δεν μας αρέσει που ο καλύτερος μαθητής είναι αλβανός....[/quote']

Κάθε ρατσιστική πράξη είναι πράξη προκατάληψης... κάθε πράξη προκατάληψης όμως δεν είναι απαραίτητα ρατσιστική... :roll:

Arpegios λέγαμε κάτι για τη γλώσσα νομίζω πριν λίγο καιρό ε; :wink:

Τα πράγματα είναι απλά. Ο Ρουσόπουλος απλά δεν ήθελε να 'εκτεθεί', όπως πίστευε, στις ορέξεις των γελοιογράφων, φανταστείτε τι είχε να γίνει με τις φωτο και τα βίντεό του, να παραδίδει το βραβείο στους Λόρντι... (μήπως να τους ασπάζεται κιόλας :lol: :lol: :lol: ). Μέχρι του χρόνου θα έπαιζε σε επιθεωρήσεις...

Μου φαίνεται ότι παίρνετε πολύ σοβαρά αυτούς που... παίρνουν πολύ σοβαρά τον εαυτό του... Μέγα σφάλμα, κι'απ'αυτούς και κυρίως από εσάς! :wink:

Μου φαίνεται ότι παίρνετε πολύ σοβαρά αυτούς που... παίρνουν πολύ σοβαρά τον εαυτό του... Μέγα σφάλμα' date=' κι'απ'αυτούς και κυρίως από εσάς! [/b'] :wink:

Σοφό...... :!: :!: :!:

Ο κρυόκωλος γυαλάκιας απλά δεν ήθελε να 'εκτεθεί'' date=' όπως πίστευε, στις ορέξεις των γελοιογράφων, φανταστείτε τι είχε να γίνει με τις φωτο και τα βίντεό του, να παραδίδει το βραβείο στους Λόρντι... [/quote']
... οπότε το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι:

ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΡΝΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΜΕΝΟΥΝΟΣ ???????

Ρε παίδες νομίζω ότι ο Ρουσόπουλος δεν έπρεπε εξ'αρχής να ανακατευθεί με την eurovision. Τι δουλειά έχει ένας πολιτικός εκεί? Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός ότι οι πολιτικοί τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να κάνουν πολιτική μέσα από τη eurovision, ημαρτον! Αν μάθει κανείς εκτός Ελλάδας ότι οι Ελληνες υπουργοί, βουλευτες κλπ χρησιμοποιούν ακόμα και τη eurovision για μικροκομματικό ώφελος θα γελαει μέχρι του χρόνου.

Trending...

Νέα θέματα

Back