ποτε ξεκινισατε κιθαρα???

kouk

Νέο μέλος
Πόντοι
6
ασχετο, μου ρθε ( ;D), σε ποια ηλικια ξεκινισατε κιθαρα??? εγω 14. εσεις???

ακουσα nothing else matters- metallica στα 12. κτλβες μετα ακολοθισα μια πορεια στην ροκ-μεταλ μεχρι που μια μερα ανακοινωνω στην μανα μου οτι θελω να ξεκινισω... αρχικα ειπε οχι αλλα την επεισα... ;D ;D ;D ;D ;) u???

ο πατερας μου τρελος ροκας στα νιατα του..και μετα ηρθαν οι zeppelin κ ξεκινησε ο ξαδερφοσ μου κιθαρα...κλπ....κ πηρα την αποφαση να ξεκινησω...τι παιζεις αυτον τον καιρο?

τπτ γτ ειμαι 14 3/12  ;D ;D ;D μλσ αρχισα . μαλλον τν τεταρτη θα κανω το knocking on heavens doors του θείου bob... τελσπα... u???

(σημ. και μενα ο father μου ειναι ροκας)

πρέπει να ήμουν 13 όταν πήρα την πρώτη μου κιθάρα ένα κουπί 35 χιλιάρικα (δρχ. φυσικά)

ήταν και κλασική μετά πήγα σε ακουστική και τελικά έπεσα στην ηλεκτρική την οποία κράτησα

αν μπορούσα να κάνω και μαθήματα καλά θα ήταν

kouk είπε:
τπτ γτ ειμαι 14 3/12  ;D ;D ;D μλσ αρχισα . μαλλον τν τεταρτη θα κανω το knocking on heavens doors του θείου bob... τελσπα... u???

(σημ. και μενα ο father μου ειναι ροκας)
Άσχετο αλλα αν δεν ρωτήσω θα σκάσω:

Τα παιδιά αυτής της ηλικίας, που γράφουν έτσι (γμτ - τπτ - τν - μλσ) μιλάνε κιόλας έτσι???????!!!!!!!

frunobulax είπε:
...

Τα παιδιά αυτής της ηλικίας, που γράφουν έτσι (γμτ - τπτ - τν - μλσ) μιλάνε κιόλας έτσι???????!!!!!!!
:D :D :D

Κι εγώ ήθελα να ρωτήσω αλλά δεν έβρισκα τόσο κομψό τρόπο.  :D

Τλς πντν, εγώ ξκνσα πρν 20 χρόνια με ακουστ. Τότε ήμουν 18. Ηλεκτρική πήρα 2 χρόνια μετά.

Ένας φίλος μου -εκείνη την εποχή- προετοιμαζόταν για το πτυχίο της κλασσικής και μου έδειχνε κάποια πράγματα. Κανονικά μαθήματα δεν έχω κάνει.

εγω πριν 20+ χρονια κατευθειαν με μια Aria Pro II Rs η οποια ηταν "τριτο χερι"...

στα χρονια που ακολουθησαν τη χρησιμοποιησα για να μαθω να παιζω αλλα και μα μαθω να φτιαχνω...

τελικα την ψιλοκατεστρεψα και εμεινε για χρονια στην αποθηκη, αφοτου η Strat πηρε τη θεση της.

Το καλοκαιρι την ανακαλυψα και παλι και την ανεστησα.

Ειναι πλεον heavily modded, αλλα παιζει κανονικοτατα.

Να τη:

01.jpg

υπαρχει και σχετικο photo essay εδω:

http://s11.photobucket.com/albums/a192/alderbody/pro%20II%20restoration/?start=0

Superfunk είπε:
γω δν εχ ξκνσει ακμ..

θα μ μαθς Χαρλαε??? :) :) :)
ΟΚ θα σ δείξω στο πρώτο μθμ blues-ροκ-μέταλ κ μετά θα κανμε άλλο ένα μθμ jazz - funk τη δευτέρα θα είσαι ετμς. :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back