Πόσα πράγματα αγοράσαμε φέτος;

Jasemeister

Master of Ceremonies
Πόντοι
38
Καλημέρα  :)

Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν συνειδητοποίησα ότι φέτος, εκτός από χορδές/πένες, περιόρισα τις αγορές μου σε ενα Line 6 pod x3 live και ενα Zoom Η2 hand-held recorder.

Είμαι περίεργος να δω σα σύνολο που είμαστε φέτος από πλευράς αγορών (χωρίς να μιλάμε για πένες/χορδές/αναλώσιμα) και να μας περιγράψει και ο καθένας (αν θέλει) τι πήρε.

Καλές Γιορτές  ;)

Καλά... Μαμησέ τα!

Με την επιδότηση έφτιαξα το στούντιο, άρα έχουμε και λέμε:

1. Μία ακουστική κιθαρα

2. Μια ηλεκτρική κιθάρα

3. Μικρόφωνα QTC40

4. Προενισχυτή μικροφώνων GraceDesign M201 (νομίζω...)

5. Ενισχυτή ακουστικών Grace Design

6. 2η οθόνη για τον Η/Υ

7. 6 GB RAM DDR3, για τον Η/Υ

8. Καινούριο Η/Υ (παλαιότερα, πριν από την επιδότηση)

9. LASS (L.A. Scoring Strings).

10. Garritan Steinway (δεν τα αγόρασα, και ήταν τέλος 2008, αλλά μου τα έδωσε ο Gary, όταν πήγα στο Seattle, πέρσι τον Νοέμβρη. Το μετράω "φέτος")

11. 2 ακουστικά Beyerdynamics

12. Pianoteq 3 pro (και πάλι δεν το αγόρασα...)

13. Cubase 5 (upgrade)

14. Orange Tree Samples Core bass, Jaco Bass, Strawberry Guitar

15. Drumkit from hell Superior (upgrade)

ήλπιζα να μην αγοράσω κάτι άλλο, αλλά τελευταία τσίμπησα και κάποια πραγματάκια από tonehammer.

Για τιμές, μπορεί κάποιος να τις δει, αλλά τελος παντων, πολλά λεφτά... Ελπίζω του χρόνου να μην ξαναγοράσω τόσα πράγματα, αν και τα έξοδα δε θα μειωθούν και πολύ... :-/

ΕΔΙΤ: Αν δεν υπήρχε η επιδότηση, θα έμενε ο Η/Υ, LASS, Garritan Steinway, Pianoteq, Superior, Cubase 5 και Orange Tree Samples

Ωραιο θεμα...

Μεσα στο 2009:

1) Electroharmonix Doctor Q

2) Boss BD-2 (εφαγε και μια μοντα απο monte alumns)

3) Tc-Electronic G-Sharp

4) E-MU Proteus X

5) Rainstick, stylophone και μερικα αλλα ψευτο-οργανακια

6) Το πειραματοζωο squire rat

7) Εdirol MA-7A monitors

Ειμαι ιδιαιτερα περηφανος φετος καθοτι καταφερα να περιορισω τις ακορεστες διαθεσεις μου σε αγορα εξοπλισμου στο ελαχιστο δυνατο.....πηρα (μολις χτες) μονο ενα...plexitube.

Φαντάζομαι οτι με 9 μέρες να υπολείπονται για το κλείσιμο του έτους, ξέρετε τι θα αγοράσετε μέχρι τότε...

Τα 8 διακριτα μουσικα αντικειμενα ισως να ειναι λιγα ακομα και για αγορες εβδομαδας (αν βαλω μεσα εκτος απο κιθαρες, αρμονια, ενισχυτες και τα μικροπραγματα απο guitarfetish, thomann).

Αν βαλω και αντικειμενα απο noiz ανταλλαγες, αστα, να πανε...

Jasemeister είπε:
Φαντάζομαι οτι με 9 μέρες να υπολείπονται για το κλείσιμο του έτους, ξέρετε τι θα αγοράσετε μέχρι τότε...
Αν ευοδώσουν οι διαπραγματεύσεις ............  ;D

1) Fender Strat custom shop relic 56

2) Fender Strat vintage 62 re

3) Xotic RC Booster

4) Boss DD-6

5) Hartman Fuzz

6) Fulltone OCD

Nestoras είπε:
1) Fender Strat custom shop relic 56

2) Fender Strat vintage 62 re
να ορίστε κάτι τέτοια κάνετε και χάνουμε τον ύπνο μας οι υπόλοιποι!  ;) ;)

Με την πρώτη ευκαιρία ανέβασε κάνα clip man! Ωραίος πάντως...

evris είπε:
Τα 8 διακριτα μουσικα αντικειμενα ισως να ειναι λιγα ακομα και για αγορες εβδομαδας (αν βαλω μεσα εκτος απο κιθαρες, αρμονια, ενισχυτες και τα μικροπραγματα απο guitarfetish, thomann).

Αν βαλω και αντικειμενα απο noiz ανταλλαγες, αστα, να πανε...
Για να σε διευκολύνω, δε χρειάζεται να συμπεριλάβεις και τα εμβόλια της γρίππης  :D

Η φτήνια τρώει τον παρά απ'ότι βλέπω πάντως μίστερ Ευρις...

Jasemeister είπε:
Για να σε διευκολύνω, δε χρειάζεται να συμπεριλάβεις και τα εμβόλια της γρίππης  :D

Η φτήνια τρώει τον παρά απ'ότι βλέπω πάντως μίστερ Ευρις...
Μωρε ολα τον τρωνε τον παρα. Αλλα με μεγαλες και αλλα με μικρες μπουκιες. Αυτος ειναι ομως και ο σκοπος του. Στις αγορες συμπεριλαμβανονται και "αξιοπρεπη" πραγματακια (αρμονιακια, blues jr, rockinger) εως Harley Benton χορδες των 0.98 το σετ. Το εμβολιο ηταν δωρεαν  :P

govanmaniac είπε:
να ορίστε κάτι τέτοια κάνετε και χάνουμε τον ύπνο μας οι υπόλοιποι!  ;) ;)

Με την πρώτη ευκαιρία ανέβασε κάνα clip man! Ωραίος πάντως...
E τόσα έχω ανεβάσει κατά καιρούς, πρέπει να σας έχω κουράσει.

audiokostas είπε:
Καλά, και ο Jr. κοντά εκεί ήταν   ;D
Blues jr στα 75 euro δεν τον λες και φτηνο. Αμα ηθελε και λαμπες θα ειχα μπει και μεσα.

evris είπε:
Blues jr στα 75 euro δεν τον λες και φτηνο. Αμα ηθελε και λαμπες θα ειχα μπει και μεσα.
...

Trending...

Νέα θέματα

Back