- Πόντοι
- 18
φανταζομαι θελει νμα δουλευει κιθαρς μκροφωνα κλπ μεσω προενισχυτων κονσολας και αυτο να στελνετε στην καρτα ηχου και στο DAW.Σωστα?>Johnfox07 είπε:Μπορεις να εξηγησεις τι ακριβως θελεις να κανεις ?
Συμφωνώ με τον manosx.manosx είπε:Δεν είναι σωστή η προσέγγισή σου, καλύτερα να παρεμβάλλονται όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα για καλύτερο ήχο.
manosx είπε:Τις εξόδους της κάρτας ήχου σύνδεσέ τες στο 2-track in, και ρύθμισέ το με πατημένο το κουμπί to monitor στο 2-track in section και ανεβασμένο το knob. Τα ηχεία σύνδεσέ τα στην έξοδο monitor. Λογικά έτσι θα μπορείς να ακούς το pc χωρίς να γράφεται ξανά, ενώ θα μπορείς να ρυθμίζεις την ένταση της εγγραφής, των ηχείων αλλά και τη στάθμη του PC ανεξάρτητα.
Τα ακουστικά γιατί δεν τα βάζεις στην κάρτα ήχου; Πρέπει σώνει και καλά να τα βάλεις όλα στην κονσόλα;ibanezas1980 είπε:οκ! το εφτιαξα... συνδεσα τις εισοδους της καρτας στο stereo out της κονσολας...δοκιμασα και να γραψω και ολα οκ...
Μια απορια μονο...δεν μπορω να ακουσω απο τα ακουστικα ( οταν τα εχω συνδεδεμενα στη κονσολα ) οτι αναπαραγει το daw Μου παρα μονο οτι παιζω εγω εκεινη την ωρα..
Μπορω να κανω κατι για να ακουω απο τα ακουστικα οταν τα εχω συνδεσει στη κονσολα μηπως ??
Αν θέλεις να ηχογραφήσεις κιθάρα - φωνή σε δύο διαφορετικά κανάλια σύνδεσέ τα κατευθείαν στην κάρτα ήχου. Την κιθάρα στη μια είσοδο και τη φωνή στην άλλη.ibanezas1980 είπε:οκ! το εφτιαξα... συνδεσα τις εισοδους της καρτας στο stereo out της κονσολας...δοκιμασα και να γραψω και ολα οκ...