- Πόντοι
- 2,148
μέχρι στιγμής ο λογαριασμός στο fb lite στο κινητό λειτουργεί.
Μέχρι να το πάρουν χαμπάρι κι αυτό
Μέχρι να το πάρουν χαμπάρι κι αυτό
Να μωρέ, μετά την 1,583η φωτό των Beatles που πόσταρε στον τοίχο του τις τελευταίες 2 μέρες, αγανάκτησαν οι άνθρωποι και του έριξαν ban...?Τι ακριβώς σου συνέβη? Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος σε αυτό το thread και γενικότερα μην υποθέτεις ότι όλοι βρίσκονται μέσα στο μυαλό σου
Γίνε πιο συγκεκριμένος ωρέ Dim, που το είδες αυτό? Εγώ πριν λίγα λεπτά μπήκα και δεν είδα κάτι.Εν ολιγοις και το φουμπου ζητησε συνδρομη αλλιως... διαφημισεις.
Χμμμμ....? Τώρα που το ξανασκέφτομαι, κάτι μου έβγαλε χτες αλλά πάτησα ΟΚ βιαστικά για να μπω και δεν θυμάμαι τι έγραφε.? Μάλλον αυτό είναι, αλλά, διαφημίσεις εγώ ακόμα να δω. Αυτό λογικά λόγω του extension "F.B. Purity" (άκρως απαραίτητο extension για το FB) και του Vivaldi browser που έχει ενσωματωμένο adblock. Το uBlock origin το έχω κλειστό στο FB.Μου το εχει βγαλει κ εμενα μεσα στην τελευταια εβδομαδα κ σημερα το εβγαλε κ σε δικους μου
Ααααα αυτό είναι που λέγανε η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και δεν καταλάβαινα τελικά. Οκ.
Εν τω μεταξύ βλέπω το €9.99 που λέει στο screenshot που εβαλες και παραξενεύτηκα γιατί εμένα μου ζήτησε περισσότερα. Αλλά τελικα:
Πάω τώρα για τίποτα μπυρο-πιτσο-νιοκι-κρασο-ριζοτο-ρουμο-ουσικάρες
Ναι, αυτό είδα. Πάτησα δεξιά και τέλος. Δεν άλλαξε τίποτα στο πως βλέπω το FB, κι όσο για τη "χρησιμοποίηση" των δεδομένων μου για διαφημιστικούς σκοπούς, χέστηκα.? Αυτο γινόταν έτσι κι αλλιώς στο FB, το οποίο ήταν, είναι και θα παραμείνει ένα Ιδιωτικό μέσο (οι περισσότεροι το ξεχνάνε αυτό, ή θέλουν να το ξεχνάνε, νομίζοντας ότι βρίσκονται στην πλατεία του χωριού τους).
Καλά είναι όλα αυτά...Ευχαριστώ! Πάω τώρα για τίποτα μπυρο-πιτσο-νιοκι-κρασο-ριζοτο-ρουμο-ουσικάρες. Φρόνιμα, ε; Όχι εσύ κυρφιουζιονάρα μου. Τα άλλα τα ρεμάλια @vrasidas27 και ΣΙΑ ΕΟΕ