Πωλητές μουσικων καταστημάτων γιατί τους μισου_

konio

Νέο μέλος
Πόντοι
16
θελετε να ξεσπασετε για τους πωλητες στα μουσικα καταστηματα που σας την εχουνε δωσει????? ηρθε η ωρα.....

αναφερετε αυτους τους πωλητες, τον λογο που δεν θελετε να πατησετε το ποδι σας στο καταστηματου και οτι αλλο σας την σπαει πανω του.......

Ας αρχισω.... Τον λένε ************ και εχει ενα αθλιο μαγαζακι στην Δραμα.....για τιμες ας μην το συζητησουμε... 100, 200 πολλες φορες και 300 € πανω απ τις κανονικες τιμες τα προϊοντα του.... ....  κατι που πρεπει να προσεχετε πολυ ειναι το οτι θα σας ταραξει στο ψεμα και οτι εξηπυρετηση σωστη δεν θα δειτε... λοιπον αμα ερθετε Δραμα μην τον προτιμησετε. (το λεω εκ πειρας.)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ο ******* παίζει πολύ ωραίο κλαρίνο και να μην το πιάνεις στο στόμα σου...

Αχ μωρέ konio....

Αυτό δεν είναι θεμα συζήτησης με τον τρόπο που το έθεσες.

Άντε σβήσε τουλάχιστον τα στοιχεία του ανθρώπου που "κράζεις" για να μην το διαβάσει και στενοχωρηθεί.

Τι περιμένεις από αυτό το thread?

Να έρθουν ο ένας μετά τον άλλον και να γράφουν "O A είναι απατεώνας, ο Β είναι λαμόγιο κλπ"?

Και τι θαβγεί από αυτό? Κάτι θετικό?

Διόρθωσε το post σου please....  :)

Αρχηγέ, τελευταία όλο κράζεις κόσμο και κινδυνεύεις να γίνεις η ...Χριστίνα Λαμπίρη του Noiz ::) ::). Πρώτα μουσικούς και μετά μαγαζάτορες. Επειδή τέτοιου είδους θέματα είναι υποκειμενικά και θίγουν κόσμο, συνιστώ αυτοσυγκράτηση.

konio είπε:
θελετε να ξεσπασετε για τους πωλητες στα μουσικα καταστηματα που σας την εχουνε δωσει????? ηρθε η ωρα.....

αναφερετε αυτους τους πωλητες, τον λογο που δεν θελετε να πατησετε το ποδι σας στο καταστηματου και οτι αλλο σας την σπαει πανω του.......

Ας αρχισω.... Τον λένε ************ και εχει ενα αθλιο μαγαζακι στην Δραμα.....για τιμες ας μην το συζητησουμε... 100, 200 πολλες φορες και 300 € πανω απ τις κανονικες τιμες τα προϊοντα του.... ....  κατι που πρεπει να προσεχετε πολυ ειναι το οτι θα σας ταραξει στο ψεμα και οτι εξηπυρετηση σωστη δεν θα δειτε... λοιπον αμα ερθετε Δραμα μην τον προτιμησετε. (το λεω εκ πειρας.)
Oι καταγγελίες πρέπει να γίνονται επώνυμα και όχι πίσω από την οθόνη του υπολογιστή και με την ανωνυμία που παρέχει ένα forum. 

zestair είπε:

Δεν μου επιτρεπετε βεβαια να αναφερω στο site πιο κλαρινο παιζει καλα ο τυπος.... ;)

spy είπε:
Αρχηγέ, τελευταία όλο κράζεις κόσμο και κινδυνεύεις να γίνεις η ...Χριστίνα Λαμπίρη του Noiz ::) ::). Πρώτα μουσικούς και μετά μαγαζάτορες. Επειδή τέτοιου είδους θέματα είναι υποκειμενικά και θίγουν κόσμο, συνιστώ αυτοσυγκράτηση.
δυσκολη ειναι η αυτοσυγκρατηση με τεοιους ανθρωπους που κυκλοφορουν.....

Εγώ προσωπικά ανά πάσα στιγμή θα έγραφα ενυπόγραφα την εμπειρία μου από οποιοδήποτε κατάστημα με μουσικά είδη, θετική ή αρνητική. Όχι σε φάση κραξίματος. Νομίζω όμως είναι δικαίωμά μας το να πούμε ενυπόγραφα την αντιμετώπιση που είχαμε σε κάποιο μαγαζί. Πάντως σε κάθε περίπτωση νομίζω καλό θα είναι να γράφουμε απλώς τα γεγονότα, και σίγουρα όχι χαρακτηρισμούς.

Ενυπόγραφα ναι. Του δίνεται έτσι η ευκαιρία να απαντήσει και να πει και αυτός τη γνώμη του για τον καταγγέλοντα.

konio είπε:

Δεν μου επιτρεπετε βεβαια να αναφερω στο site πιο κλαρινο παιζει καλα ο τυπος.... ;)

Το παραδοσιακό το κλαρίνο που έχουμε στη Μάδρα...

Πάρε αυτό και ελπίζω με 7000 αναγνώσεις και 12 σελίδες να είναι αρκετό!

http://www.noiz.gr/index.php?topic=10226.0

Στο φόρουμ πολλοί λένε και θα λένε ότι υπάρχει διαφήμιση και δυσφήμηση. Διαφήμιση γίνεται όταν κάποιος αυτοπροβάλλεται ή κάποιος άλλος τον προωθεί για ίδιον όφελος (χρήματα, λοιπά ανταλλάγματα), και δυσφήμηση όταν κάποιος εσκεμμένα και συκοφαντικά σπέρνει "καινά δαιμόνια" εναντίον κάποιου άλλου. Ας μην τα συγχέουμε με τη συλλογική έκφραση καλών ή κακών εντυπώσεων, αντίστοιχα. Ελπίζω να μπορούμε να τα συζητάμε εδώ.

Από τη στιγμή που δεν κατηγορείται κάποιος χωρίς στοιχεία, γιατί να μην περιγράφουμε κακές μας εμπειρίες;  ???

bloody_sunday είπε:
....Από τη στιγμή που δεν κατηγορείται κάποιος χωρίς στοιχεία, γιατί να μην περιγράφουμε κακές μας εμπειρίες;  ???
Συμφωνώ εν γένει με αυτά που λές... με τις εξής παρατηρήσεις:

1. Εδώ δεν είχαμε ούτε κάποια συγκεκριμένη κακή εμπειρία, ούτε κάποιο στοιχείο για να τεκμηριώσει την αρνητική εικόνα. Εκτός αυτού, η αναφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες (με θετικό ή αρνητικό τρόπο) μπορεί να γίνεται για να διευκολύνεται η συζήτηση. Σίγουρα δεν θα βγούμε να πούμε "ο Χ είναι απατεώνας και θα σας φλομώσει στο ψέμα" έτσι, (όπως είπε και ο konio) "για να ξεδώσουμε"

2. Το γεγονός ότι κάποιες συζητήσεις έχουν ξεγφύγει κάποιες φορές στο παρελθόν δεν πρέπει να δημιουργεί "δεδικασμένο". Μπορούμε "να το πάμε" και λίγο καλύτερα.  :)

Είναι άλλο να λες ότι "είμαι ο Γιώργος Παπαδόπουλος και είχα την τάδε δυσάρεστη εμπειρία από το Στόλλα" ή "πήγα να αγοράσω μία '72 Telecaster από τον Καγμάκη και..." (δηλ. να αναφέρεσαι σε συγκεκριμένα περιστατικά ώστε ο θιγόμενος να σε αναγνωρίζει) και άλλο να λες "ο τάδε είναι καραγκιόζης" για να ξεθυμάνεις.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Τέτοια threads πάντως μου θυμίζουν ένα άλλο ελληνικό forum που περιέχει εμπειρίες από επισκέψεις σε άλλου τύπου "οίκους".

Πάμε λοιπόν! Είμαι ο Γεώργιος Παπαδόπουλος (ενυπόγραφα!!) και πήγα στον........

;D ;D ;D ;D ;D :P :P

Ε... υπάρχει μια διαφορά στο "ενυπόγραφο".

Κάποιος μπορεί να μην έχει πρόβλημα να δώσει το όνομά του σε μια καταγγελία για κάποιο μαγαζί ή κάποιον πωλητή, αλλά να μη θέλει να δώσει το όνομά του φόρα-παρτίδα σε ένα φόρουμ για πολλούς και διάφορους λόγους...

Δεν χρειάζεται να αποκαλύψει τα πλήρη στοιχεία του, αλλά να αναφερθεί σε συγκεκριμένο περιστατικό όπως έγινε και σε προηγούμενο ποστ και απάντησε ο Στόλλας (που μάλλον τελικά είχε δίκιο). Αλλιώς αν αρχίσουμε όλοι "ο Νάκας είναι κλέφτης", "ο Στόλλας είναι φαρμακείο", "ο Thomann είναι ναζί" και τα σχετικά, δεν βγάζουμε άκρη. Όχι πως βγάζουμε έτσι κι αλλιώς αλλά λέμε...

Τελικά θα φτάσουμε σε ποστ τύπου "Περιπτεράδες - γιατί τους μισούμε"

(Ο περιπτεράς της γειτονιάς μου με μισεί ή κατα λάθος μου δίνει πάντα λάθος ρέστα; )

Trending...

Νέα θέματα

Back