δεν έχω παίξει κανένα φίλε μου και δεν έχω τη δυνατότητα εδώ στο Ηράκλειο (Κρήτη) να δοκιμάσω τα συγκεκριμένα μοντέλα. Επίσης λόγω πλήρους απειρίας στο μπάσσο δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αναγνωρίσω διαφορές. Γι αυτό και το ερώτημαaudiokostas είπε:Εσένα ποιό σου άρεσε;
Με μεγάλη διαφορά το μαύρο Les Paul...Terry RoscoeBeck5 είπε:Οπτικά; Ποιο από τα δυο σου «χαμογελάει»;
Ε, αν αυτό σου αρέσει, αυτό πάρε και μην το σκέφτεσαι.geodesign είπε:Με μεγάλη διαφορά το μαύρο Les Paul...
Έχω το les paul μπασάκι της epiphone σε wine red και απλά μαμάει... Καμιά σχέση με άλλα στην ίδια τιμή(220ευρώ). Έχει άριστο μπρατσάκι κολλητό, 2 δυνατούς μαγνήτες, φουλ μαόνι ξύλο και πολύ καλά κλειδιά+γέφυρα.geodesign είπε:Με μεγάλη διαφορά το μαύρο Les Paul...
Sotto καλά τα λες για τα Squier, αλλά please κόψε λίγο για τα φουλ μαόνια των epiSottos είπε:Έχω το les paul μπασάκι της epiphone σε wine red και απλά μαμάει... Καμιά σχέση με άλλα στην ίδια τιμή(220ευρώ). Έχει άριστο μπρατσάκι κολλητό, 2 δυνατούς μαγνήτες, φουλ μαόνι ξύλο και πολύ καλά κλειδιά+γέφυρα.
http://www.thomann.de/gr/epiphone_lp_special_bass_pb.htm
Έχω και το squie p bass affinity αλλά έχει θέματα με τα πολύ φθηνά και χαλαρά κλειδιά του , τον ένα αναιμικό μαγνήτη του, τα πολύ χαμηλά τάστα και την κακή ποιότητα πλαστικών μερών(καβαλάρης, pickguard ...).
+1 στον les paula εχω παιξει ενα φεγγαρι και ηταν αρκετα καλο αλλα δεν με βολευε πολυ για τα γουστα μου - αλλα απο ηχο ηταν πολυ καλο για τα λεφτα τουSottos είπε:Έχω και το squie p bass affinity αλλά έχει θέματα με τα πολύ φθηνά και χαλαρά κλειδιά του , τον ένα αναιμικό μαγνήτη του, τα πολύ χαμηλά τάστα και την κακή ποιότητα πλαστικών μερών(καβαλάρης, pickguard ...).
στην μανα σου το'πες ? ή στον marathon ?? αυτοι να τα ακουνε που νομιζουν οτι επειδη παιζουν με "κουρδισμενα" κςειλλα οτι κατι κανουν ;D ;DSottos είπε:@ messalion:
Για το pickguard του p bass, ίσως έπεσα σε περίπτωση αλλά μετά από λίγους μήνες ψιλοσκεύρωσε και άρχισε να ραγίζει... Δε με πείραζε η εμφάνιση αλλά μάλλον δεν άντεχε θερμοκρασία/ήλιο(το είχα πάρει Άνοιξη κι έπαιζα όλο το καλοκαίρι). Πάντως το άλλαξα με ένα περλέ και δεν έχει πάθει τίποτα έκτοτε.
υ.γ.: Εννοείται πως με το νέο καλοκουρδισμένο πλαστικό guard Βελτιώθηκε απίστευτα ο ήχος του κσείλλου του p bass, κατά 94,5% θα έλεγα... ;D ;D ;D