manos423 είπε:
Δν εχω πιάνο.Μονο με αρμόνιο ασχολούμαι .
ο.κ., απλά πιό πάνω είπες πως παίζεις δύο ώρες πιάνο και είπα μάλλον πιανίστας, λάθος μου.
Οχι το e09 θα το παρει ενα φιλαρακι κ θα συμπληρωσω χρηματα για να παρω αλλο για μενα.
Εγώ στη θέση σου θα κρατούσα και τα δύο (για δικούς μου λόγους), αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα.
Το yamaha 1000 δηλαδη ειναι ανώτερο απο το e09?εχει τοσο καλο ηχο πιάνου και γενικα καλύτερο engine?
Σχετικό, αν και τεχνολογικά ναι. Το Ε-09 είναι πιό μικρή κατηγορία από το PSR-A1000 και πολύ πιό κλειστό από πλευράς επεκτασιμότητας, βλέπε για παράδειγμα φόρτωμα ρυθμών και τρόπο χειρισμού. Από την άλλη, αν πάρεις το όποιο PSR-A1000 και χρησιμοποιήσεις <50% των δυνατοτήτων του είναι "σχεδόν" σαν να μην έκανες τίποτα.
έβαλα βίντεο στο tube αλλα δεν μπορώ να διακρίνω.
Άσε το YouTube και προσπάθησε να το βρεις κάπου να παίξεις εσύ ο ίδιος και να το ακούσεις από κοντά. Προσπάθησε πρόχειρα να προγραμματίσεις κάποια πράγματα, να δεις πως θα τα πας μαζί του.
Το καλύτερο πάντως όσον αφορά τον ήχο, θα ήτανε να τα βάλεις δίπλα - δίπλα και να ακούσεις τους ήχους και τα πιάνα τους, αφού είναι κάτι που σε ενδιαφέρει. Μόνο τότε θα καταλάβεις την διαφορά.
Τώρα, κατά πόσο καλά μπορείς να παίξεις και να ευχαριστηθείς έναν ήχο πιάνου, από μη βαρυκεντρισμένο κλαβιέ, των πέντε οκτάβων, καλύτερα να μην το σχολιάσουμε.