Ποιά νέα αξιόλογα συγκροτήματα;

nody

Νέο μέλος
Πόντοι
1
tha ithela na mathw gia nea sigkrotimata pou sas ekanan entipwsi kai kata poso parakoloutheitai ti doulia tous ta live tous klp.an nai poia einai ayta pou einai axiologa gia sas?

από ποιο είδος;

Επίσης μην γράφεις σε greeklish διότι αφενός απαγορεύεται και επίσης κάνουμε 10 ώρες να το διαβάσουμε...... :wink:

Δερ αρ μένι ιντρεστινγκ μπαντς ατ δε μομεντ, παρτικιουλαρλι ιν δε ίνγλισ σιν. Πέρσοναλυ αι ντον'τ χεβ α φειβοριτ μπαντ αμονγκ τηε νιου ουανς -ιν δε σένσ δατ αι εμ νότ φόλουινγκ κλόουσλυ δειρ γουόρκ. Χαουέβερ, αι εμ λούκινγκ φόργουορντ του δε ριλίζ οβ τηε νιού αλμπουμ οβ σμάσινγκ πάμκινσ. Γουάτ αμπάου γιού? Ενυ σατζέστιονς?

Έντιτ :Με πρόλαβε ο panagiotis. Να δώ αυτό πόση ώρα θα κάνετε να το διαβάσετε. :lol: :lol: :lol:

iparxei ena provlima sto pc mou me tin glwssa.parola ayta milaw gia ellinika sigrotimata pou den einai aparaitita gnwsta alla eseis exete akousei

με ελληνικά η αλήθεια είναι ότι δεν πολυασχολούμαι οπότε θα σου πουν άλλοι...

Δερ αρ μένι ιντρεστινγκ μπαντς ατ δε μομεντ' date=' παρτικιουλαρλι ιν δε ίνγλισ σιν. Πέρσοναλυ αι ντον'τ χεβ α φειβοριτ μπαντ αμονγκ τηε νιου ουανς -ιν δε σένσ δατ αι εμ νότ φόλουινγκ κλόουσλυ δειρ γουόρκ. Χαουέβερ, αι εμ λούκινγκ φόργουορντ του δε ριλίζ οβ τηε νιού αλμπουμ οβ σμάσινγκ πάμκινσ. Γουάτ αμπάου γιού? Ενυ σατζέστιονς?

Έντιτ :Με πρόλαβε ο panagiotis. Να δώ αυτό πόση ώρα θα κάνετε να το διαβάσετε. :lol: :lol: :lol:[/quote']

Έλα ρε σιγά εγώ το διάβασα μόνο σε................ 30 λεπτά :lol:

otan lew ellinika den enow stixo enow apo ellada.oppioudipote eidous .k kyriws me agliko stixo i akoma kai instrumental

otan lew ellinika den enow stixo enow apo ellada.oppioudipote eidous .k kyriws me agliko stixo i akoma kai instrumental
Α τότε firewind... Ο Gus G. είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα από την ελληνική metal σκηνή....Τσέκαρέ τους όπωσδήποτε...Δεν ξέρω βέβαια αν είναι στα γούστα σου το είδος...Και αν θες και instrumental το The fire and the fury είναι ΤΟ κομμάτι :wink:

Τσέκαρε τους Film (αν δεν το έχεις κάνει ήδη)!alternative rock με electro στοιχεία...αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο!Τους είδα πρόσφατα στην Ξάνθη και ήταν κάλοι!

edaksei as eimai pio safis tote...kyriws gia jazz sximata fusion kai kyriws tetoia skini genika.yparxei?

Δερ αρ μένι ιντρεστινγκ μπαντς ατ δε μομεντ' date=' παρτικιουλαρλι ιν δε ίνγλισ σιν. Πέρσοναλυ αι ντον'τ χεβ α φειβοριτ μπαντ αμονγκ τηε νιου ουανς -ιν δε σένσ δατ αι εμ νότ φόλουινγκ κλόουσλυ δειρ γουόρκ. Χαουέβερ, αι εμ λούκινγκ φόργουορντ του δε ριλίζ οβ τηε νιού αλμπουμ οβ σμάσινγκ πάμκινσ. Γουάτ αμπάου γιού? Ενυ σατζέστιονς?

Έντιτ :Με πρόλαβε ο panagiotis. Να δώ αυτό πόση ώρα θα κάνετε να το διαβάσετε. :lol: :lol: :lol:[/quote']

30 sec και σε προκαλώ να συνεχίσεις :lol:

Ένα ωραίο νέο συγκρότημα είναι οι Τιρμπουσόν. Ειδικά η επιτυχία τους "Πλοπ" κατορθώνει να συγκεράσει τις επιρροές τους από την αγγλική σκηνή της δεκαετίας του 80, αλλά και τις ειδικά τους προσωπικά ακούσματα από τον χώρο του body metal. Μοναδική μου αντίρρηση είναι ο Ιρανός τραγουδιστής τους Σαλααμ Ιχμάρ, ο οποίος δεν μου κάνει για σώουμαν αν και οι ισπανικοί τους στίχοι με έχουν αγγίξει.

Ας μην ξεχνάμε τους θιασώτες του gkay_rock κινήματος The Back Door Boys, αγαπημένοι του γνήσια βαρβάτου αντρικού κοινού. Οι επιρροές τους ξεκινούν από Village People και φτάνουν μέχρι Ολλανδία. Ειδικά τα χιτς τους "Έλα μου-έλα μου" ( cum to me-cum to me ) και "τα θέλω όλα πριν να φέξει" ( I want it all before the dawn ) τους έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητους στο απαιτητικό μουσικόφιλο κοινό.

[/quote']

έχει κρυώσει πια αυτό το αστείο νομίζω....χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν αλλά έλεος...

:wink:

Trending...

Νέα θέματα

Back