- Πόντοι
- 6
Καλημέρα! Πρόσφατα βρέθηκα σε μια παρέα όπου έβοσκε και μία κιθάρα και όταν ένας φίλος μου πρότεινε να παίξω και ρώτησα τι τραγούδια ήθελαν να παίξω συνειδητοποίησα ότι δεν ξέρω να παίζω τίποτα απ' όσα μου είπαν!! Τα περισσότερα δεν τα είχα ακούσει και ποτέ μου. Το στυλ μουσικής που ακούω και παίζω είναι Heavy Metal και Hard Rock αλλά δεν νομίζω κανένας από αυτή (και οποιαδήποτε άλλη) παρέα να φτιαχτεί αν αρχίσω να παίζω Metallica. Μπορείτε να μου προτείνετε τραγούδια, ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, που θα μπορούσα να παίξω σε μια παρέα έτσι ώστε να περάσουν όλοι καλά? Όχι κάτι σε Καρρά ή Μητροπάνο ξέρω 'γω αλλά κάτι πιο μοντέρνο και έντεχνο, κάτι ευχάριστο ακόμα και για αυτόν που δεν ακούει τέτοιο είδος μουσικής, όπως κάτι σε Πυξ Λαξ, Πλιάτσικα, Μαχαιρίτσα, Χατζηγιάννη αλλά και Three Doors Down ή Coldplay ή δεν ξέρω και 'γω όποιο άλλο συγκρότημα είναι "της μόδας". Εγώ δεν ακούω τέτοια μουσική, όχι απαραίτητα επειδή δεν μ' αρέσει, απλά δεν έτυχε, οπότε δεν ξέρω τι είναι γνωστό και τι όχι και τι θα μπορούσα να παίξω όταν βρίσκομαι σε μια παρέα. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά, ελπίζω να έγινα κατανοητός! ;D