Ποια η γνώμη σας για την cosmomusica;

Sonic_Z

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Με ενημέρωσαν ότι γίνεται μια έκθεση τον άλλο μήνα με σκοπό να φέρει σε επαφή άγνωστους νέους καλλιτέχνες με τη μουσική βιομηχανία, δηλαδή με δισκογραφικές εταιρίες και μου είπαν να δηλώσω κι εγώ συμμετοχή. Με άτομα του χώρου που το συζήτησα μου είπαν ότι η μουσική βιομηχανία έχει πεθάνει και απλά δεν το ξέρουν ακόμα. Αξίζει τον κόπο να μπει κάποιος σε όλη αυτή τη διαδικασία και σε έξοδα για να συμμετάσχει; Το έχει ψάξει κανείς;

Η άποψή μου είναι ότι αφού δεν πουλάνε πια οι εταιρίες όσο πουλούσαν πριν πολλά χρόνια και καθημερινά χάνουν έδαφος στις πωλήσεις, είναι λιγάκι δύσκολο να βοηθήσουν άγνωστους νέους και να τους αναδείξουν. Αλλά με ενδιαφέρει πολύ και η άποψη πιο έμπειρων από μένα.

Αυτό είναι το λινκ http://www.cosmomusica.gr/

Sonic_Z είπε:
Με ενημέρωσαν ότι γίνεται μια έκθεση τον άλλο μήνα με σκοπό να φέρει σε επαφή άγνωστους νέους καλλιτέχνες με τη μουσική βιομηχανία, δηλαδή με δισκογραφικές εταιρίες και μου είπαν να δηλώσω κι εγώ συμμετοχή.
Σαν τι να συμμετάσχεις δηλαδή. Σαν εκθέτης;

yameth είπε:
Σαν τι να συμμετάσχεις δηλαδή. Σαν εκθέτης;
Απευθύνεται και σε εκθέτες όπως εταιρίες αλλά και σε νέους μουσικούς και συγκροτήματα. Θέλουν να φέρουν λένε σε επαφή τους νέους καλλιτέχνες με τους επαγγελματίες του χώρου. Και ρώτησα αν αξίζει τον κόπο να μπει κάποιος σε αυτή τη διαδικασία. Η δήλωση συμμετοχής για καλλιτέχνες είναι μέχρι 30 του μηνός όπως διάβασα στο event section τους στο myspace.

τα... κάλη του! :)

Να δηλώσει την παρουσία του σε αυτούς που δεν το ξέρουν και να συναντηθούν όσοι συμμετέχουν.

Το πάτε σοβαρά δηλαδή ε?Δεν είναι απλή προξενιά το θέμα....Άντε περιμένουμε να φάμε και κουφέτα να δούμε και κουτσούβελα.

Δεν ξερω , αλλα ολα αυτα μου φαινονται καπως...

Σε τελικη αναλυση δεν μπορω να καταλαβω  αν υποστηριζει τους καλλιτεχνες, την μουσικη βιομηχανια ή την ιδια την εταιρεια.

20 ευρω για εισοδο μου ακουγονται αρκετα και 400 ευρω για stand επισης.

Θα ηταν προτιμοτερο τετοιες εκδηλωσεις να ηταν χωρις ή με ελαχιστη χρεωση για το κοινο, οπως τα αντιστοιχα forums που εκανε η Sonic-I στην Θεσσαλονικη.

Ετσι πιστευω θα ειχε μεγαλυτερη απηχηση και θα στηριζε πραγματικα την σκηνή.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Sonic_Z είπε:
μου είπαν να δηλώσω κι εγώ συμμετοχή.
Eννοείς οτι ελαβες κ εσυ το MAZIKO bulletin του Myspace ή οτι σε καλεσαν προσωπικά?

πάντων την ίδια περίοδο θα γινότανε και άλλη μια έκθεση που μάλλον ακυρώθηκε.Εγώ θα κατέβω πάντως, είτε πέθανε η μουσική βιομηχανία είτε όχι αυτά είναι ωράια πράγματα και κατα τη γνώμη μου θα πρέπει να τα στηρίζουμε!:)

Νομίζω ότι η Cosmomusica είναι ΑΠΛΑ μία έκθεση για τη μουσική βιομηχανία! Κάθε κλάδος του εμπορίου, έχει και την έκθεσή του! Έτσι κι εδώ! Δεν έχει σαν αποκλειστικό στόχο να στηρίξει νέους καλλιτέχνες... Υποθέτω ότι στόχος είναι να μαζευτούν όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτόν τον χώρο από οποιοδήποτε πόστο!

Εγώ πάντως θα πάω! Είναι ωραία ενέργεια και σχετικά με τα 20 ευρώ... όταν βγω από την έκθεση θα σου πω αν άξιζαν!

Ο "τιτλος" αυτου του thread ειναι "Ποια η γνώμη σας για την cosmomusica;"...

Η δικη μου απαντηση ειναι: "για κλωτσιες . -"

Δηθεν συνασπισμενες αποψεις ατομων που στοχευουν στην προοδο της μουσικης, δηθεν μπορεις να διαφημισεις το live σου μεσω της σελιδας σου και δηθεν σου παρεχουν καποιες "δωρεαν" υπηρεσιες...

Εχω στειλει 3 mail και 3 καταχωρησεις απο τη σελιδα τους για festival που θα συμμετασχει η μπαντα στην οποια παιζω.

Ουτε μια λεξη δεν εμφανιζεται...

Παρ' ολα αυτα ομως βλεπω ανακοινωσεις για live γνωστων ονοματων.

Και αντ' αυτου εστειλαν mail στο οποιο μας ενημερωναν γι'αυτη την εκθεση.

Συγνωμη κιολας, αλλα θα παω ως μπαντα να εχω περιπτερο και να πληρωσω 400 ευρω για να μου προσφερουν τι?

Εκτος απο ενα περιπτερο, τι αλλο θα κανουν?

Διαφημιση? Θα αναλαβουν promotion?

Γιατι μου φαινεται οτι απλα ψαχνουν "θυματα" για να τ'αρπαξουν?

Οσον αφορα το bulletin στο myspace τωρα,

οποιος το ειδε, θα διαβασε οτι γραφουν πως δινουν χωρο εκτασης 5 τετραγωνικων για 400 ευρω και οτι ηδη εχουν κανει

τρελλη εκπτωση στην τιμη και οτι ειναι ευκαιρια...

Δεν ξερω, αλλα επαναλαμβανω, γιατι μου φαινεται ως αλλη μια μορφη εκμεταλλευσης προς τις επιδιωξεις καποιων?

Και φυσικα δεν ανακοινωνει ποιες εταιρειες και ΑΝ θα ειναι εκει...

Γιατι μου φαινεται οτι αλλος ενας θελει να καπηλευθει την κα**α μας?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν εχω αποψη για τη συγκεκριμένη εταιρεία,αλλά ό,τι πουλάει συνεργασίες/γνωριμίες με καταξιωμένους μουσικούς ή επαφες με τη μουσική βιομηχανία (ποιά?πούν'τη?),δεν διαφέρει στα ματια μου απο κτηματομεσιτική που πουλάει οικόπεδα στο φεγγάρι.

Ακόμη,δεν καταλαβα τι θα στησει στο περιπτερο αξιας 400ε ενας νεος μουσικός.Αν πουλάω το demo cd μου (παρανομα) προς 5ε θα πρεπει να πουλήσω 80 cd για να κανω αποσβεση.Μα,τόσα πουλάνε οι καταξιωμένοι που θα γνωρίσουμε ;D

Παιδια να ξέρετε το εξής... το να διοργανώσει κανείς κάτι τετοιο είναι πολύ δύσκολο ! και ιδιαίτερα οταν μιλαμε για την μουσική βιομηχανία, η αλήθεια είναι οτι δεν έχω ακουσει κανέναν να λέει οτι θα πάρει μέρος ως εκθέτης ή ως μουσικός ! οι μόνοι που ακούγονται είναι καποια sites ! το προηγούμενο ΠΣΚ διοργανώσαμε το Muzart festival και ξέρω απο πρώτο χέρι τισ δυσκολίες του κλάδου !

Πάντως εγώ διαθέτω το κορμί μου για μασκότ του νόιζ αν ψήνει.Ειδικά αν ψήνει κ κανα κρέας εκεί γύρω το κάνω κ αφιλοκερδός, μόνο με το 3ωρο μου τσόλο.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back