Ποια απο τις δυο κιθαρες?

anasmit

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Μετα απο παρα πολυ διαβασμα(μα παρα πολυ) μεσα στις σελιδες αυτου του πολυ χρησιμου site ηρθε νομιζω η ωρα για την αγορα της πρωτης μου κιθαρας.Τα χρηματα που διαθετω για κιθαρα αγγιζουν τα 220 euro.Ειμαι μεταξυ αυτης http://guitare.playback-europe.com/cort-g250_tab-22611.html και αυτης http://www.thomann.de/gr/fender_squier_affinity_fat_stratrw.htm?sid=dc08e78fcce4cbc8918a4b201085587d

.....και καποιο αλλο στοιχειο... θα παρω για ενιχυτη τον roland cube 20x.Καθε γνωμη δεκτη και σας ευχαριστω προκαταβολικα πιστευοντας οτι θα βοηθησετε οπως εχετε βοηθησει τοσους αλλους.

δεν ξερω αν θα συμφωνησουν οι υπολοιποι αλλα πιστευω οτι με τοσα λεφτα ,χωρις αυτο να σημαινει κατι αλλο, ο,τι κιθαρα και να παρεις θα εχει ελαχιστες διαφορες απο μια αλλη.. απλα η μονη επιλογη που μενει ειναι τι μουσικη παιζω metal? παω και παιρνω με εναν διπλο σιγουρα  αναλογος και τα υπολοιπα.

προσπαθησε αν γινεται αντιληπτο πια σου καθεται καλυτερα στο χερι..

τελος εγω θα ελεγα cort!

Τι είδος σκοπεύεις να παίζεις με την κιθάρα...;

παρε την φεντερ και αυριο-μεθαυριο αν εχεις κανα φραγγακι περνας ενα αλλο μανικι καλητερο επισης και μαγνητες.νομιζω οτι στο μελλον θα ειναι πιο flexible το οργανο και σιγα-σιγα το αναβαθμιζεις οπως γουσταρεις αλλα για δες και εδω μηπως με τα λευτα σου κανεις μια με parts!!!!

www.guitarfetish.com

πιστευω πανω κατω την κανεις!!!!!

με ενδιαφερει να παιζω blues,rock,hard rock.το θεμα ειναι οτι μη γνωριζοντας το αντικειμενο πεσω σε καμια πατατα επιλογη η ποια θα μου κανει τη ζωη δυσκολη και ασχημη εμπειρια  την πρωτη μου επαφη με την κιθαρα.

καποιο review η κατι αλλο σχετικα  με την harley benton?αν και με φοβιζει η ιδεα  αγορας μιας <no name>

Η αληθεια ειναι οτι αγχωθηκα οπως λεει ο φιλος funkysoul αλλα με τοσες διαφορετικες αποψεις..ηδη ξεφυγαμε απο τις δυο που εθεσα σαν προβληματισμο...απλα ζηταω βοηθεια απο πιο εμπειρους μπας και βγει το γρασσο απο τα ματια.

μην αγχώνεσαι για το no - name, αυτό συμβαίνει επειδή οι Harley Bentons  ανήκουν στο thomann και είναι αποκλειστικά διαθέσιμες απο εκεί. μπορείς να τσεκάρεις και τα άλλα καλά μοντέλα στα reviews, εγώ πιστεύω πως είναι ότι καλύτερο για αρχάριο...

Εγω θα ελεγα τη lego.... ε..εννοω τη squier. Ο λογος ειναι οτι θα βρεις πολυ ευκολα μαγνητες και σε πολυ καλη τιμη και θα μπορεσεις ευκολα στο αμεσο μελλον να την μετατρεψεις σε ενα καθολα αξιοπρεπες οργανο  :)

Σου εχω απαντησει σε παλαιοτερο ποστ..οπως κ πολυ αλλοι.

Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να το παιδευεις τοσο πολυ. :)

Εγω παλι θα έλεγα να πάρεις μια κιθαρα που να σου αρεσει οπτικα και να σου καθεται καλα στο χερι. Με οποιαδηποτε κιθαρα μπορεις να παιξεις οτιδηποτε. Τα χερια και ο ενισχυτης σου θα κανουν τον οριστικο ηχο σου. Αντε το πολυ να αλλαξεις κανενα μαγνητη καποια στιγμη αλλα και παλι οταν θες να αλλαξεις ριζικα τον ηχο σου τοτε θες ενισχυτη αναλογο.

έχω τον roland 20x εδώ και 3 μήνες και είναι εξαιρετικός για solid state  και για τα λευτά του. όμως μετάνοιωσα που δεν πήρα τον 30άρι. έχει καλύτερες προσομοιώσεις και  η διαφορά τους ήταν μόλις 50 ευρώ.

Παρεπιπτόντως και εγώ συνιστώ squier γιατί είναι πού εύκολο να βελτιώσεις ότι δεν σου αρέσει.

220e??? παρε Used Fender Strat Mexico η Epi LP Standard στα 250ε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back