λοιπον μιας και με απασχολουν κι εμενα αρκετα απο τα προβληματα αυτα οπως εχω γραωει και σε θεματα που χω ανοιξει επι του θεματος,monitor,modeling κτλ,θα αναφερω 2 γεγονοτα
1.στο Νακα στο κεντρο,εκτος του οτι τα χουν σχεδον ολα(ενισχυτες,πεταλιερες,πεταλια,φασολια pod )ανοιχτα και ετοιμοπολεμα στην πριζα,πας και δοκιμαζεις με την ησυχια σου,οτιδηποτε γουσταρεις,ακομα και σε ενταση ξεκουφιασματος,τα παιδια ειναι εξυπηρετικα και σε αφηνουν και στην ησυχια σου να παιξεις,χωρις να σε κοιτανε με υφος αντε τελειωνε,τουλαχιστον σημερα ημουν και επαιζα καμια ωρα με 3-4 ενσχυτες με μια εξαιρετη carvin που του χε μεινει (δε θυμαμαι μοντελο,οχι παντως η ονειρεμενη dc 400)χωρις κανενα προβλημα,(δεν παιρνω μιζες απο το νακα σημειωτεον)
2.οποιαδηποτε επιλογη και αν κανει καποιος σε πεταλo-desktop-software κτλ κλτ συστυνω σε οσους πληττονται απο την κριση ;D ;D ;D οπως εγω και δεν εχουν να διαθεσουν για τουπανο μονιτορ και αλλες ακριβες υλοποιησεις,το EHX caliber 22 για τελικο,και μια 1*12 καμπινα της επιλογης σας,εγω εχω μια harley benton και την δουλεια της την κανει μια χαρα.θεωρω οτι αυτα ειναι το must have gear του...φτωχου που θελει ποικιλια σε ηχους αλλα και να ακουει κατι αξιοπρεπεστατο με ογκο στον ηχο.στην τελικη οι πεταλιερες και τα modeling καποια στιγμη απαξιωνονται τεχνολογικα η τα βαριεσαι,και τα αλλαζεις,η καμπινα παντα καμπινα θα ναι οπως και το ehx caliber που αν και solid state σε μεγεθος πεταλιου κονραρει αρκετα ακριβοτερες λυσεις κατ εμε.