Φίλοι μου, παίζοντας με τα ίδια μηχανήματα κάποια χρόνια (δείτε λεπτομέρειες στο post : Φρέσκο μέλος-παλιός...και προσθέστε και μια 2x12 καμπίνα RIVERA).....βαρέθηκα. Το πήρα απόφαση λοιπόν.Αρχίζω ψάξιμο νέου ήχου. Η μουσική που παίζουμε βασίζεται στα καθαρά (70%καθαρά), αλλά όταν υπάρχει lead συνήθως είναι καλά γκαζωμένο. Ιδανικός lead ήχος βγαίνει από τον φονικό SLO-100, τον οποίο όμως δεν θα πάρω γιατί θα με περιορίσει. Σκέφτομαι λοιπόν το X-99. ¶ρα το πρώτο που θέλω από εσάς είναι εαν κάποιος το έχει, ή αν έχει προσωπική εμπειρία από αυτό.
Από τους υπόλοιπους προενισχυτές που παίζουν (στην Ελλάδα) (ENGL, RANDALL, MESA, TECH 21, MARSHALL) δεν έχω ακούσει τον valvulator της VHT αλλά θα το κάνω σύντομα.
Αυτό όμως που δεν μπορώ να αποφασίσω με σιγουριά, γιατί οι γνωστοί μου έχουν συγκρουόμενες απόψεις είναι το αν πρέπει να καταλήξω σε λύση rack (εγώ εκεί προσανατολίζομαι) ή να πάρω ένα καλό ενισχυτή (compo ή κεφάλι) και να χτίσω πάνω του, τους ήχους μου. Είναι δεδομένο πως 8 καλοί ήχοι μου φτάνουν και μου περισσεύουν. Επίσης με τα 4 χιλιάρικα που κάνει το X-99 (που θα πρέπει μετά να δώσω και για τελικό και για το G-major-το Furman υπάρχει ήδη), μπορώ να ολοκληρώσω τον ήχο μου, επιλέγοντας τον άλλο δρόμο.
Σας μπέρδεψα? Και εγώ μπερδεμένος είμαι. Η αγορά θα γίνει περί τα Χριστούγεννα.
Περιμένω απαντήσεις και σκέψεις σας
Από τους υπόλοιπους προενισχυτές που παίζουν (στην Ελλάδα) (ENGL, RANDALL, MESA, TECH 21, MARSHALL) δεν έχω ακούσει τον valvulator της VHT αλλά θα το κάνω σύντομα.
Αυτό όμως που δεν μπορώ να αποφασίσω με σιγουριά, γιατί οι γνωστοί μου έχουν συγκρουόμενες απόψεις είναι το αν πρέπει να καταλήξω σε λύση rack (εγώ εκεί προσανατολίζομαι) ή να πάρω ένα καλό ενισχυτή (compo ή κεφάλι) και να χτίσω πάνω του, τους ήχους μου. Είναι δεδομένο πως 8 καλοί ήχοι μου φτάνουν και μου περισσεύουν. Επίσης με τα 4 χιλιάρικα που κάνει το X-99 (που θα πρέπει μετά να δώσω και για τελικό και για το G-major-το Furman υπάρχει ήδη), μπορώ να ολοκληρώσω τον ήχο μου, επιλέγοντας τον άλλο δρόμο.
Σας μπέρδεψα? Και εγώ μπερδεμένος είμαι. Η αγορά θα γίνει περί τα Χριστούγεννα.
Περιμένω απαντήσεις και σκέψεις σας