- Πόντοι
- 16
Ριξτε ενα βλεφαρο στον πιτσιρικο....εχει μεταφερει ωραια τα κοματακια στην ακουστικη....εχει και παρα πολλα παναθεμα τον.....ενταξει θα υπαρχουν και αλλοι αλλα επεσα επανω σε αυτον και ειπα να τον βαλω.
Ελα ντε.....αστερακι τον βρισκω παντως το μικρο.THEOD είπε:Παρεμπιπτόντως
Ούτε στα όνειρά του δε θα μπορούσε να παίξει έτσι ο Clapton ;D ;D
Ναι από ρυθμό , ειδικά το 2 4 στο δεξί σκίζει . Ο πιτσιρικάς έχει παραλλάξει και την αρμονία ο άτιμος μέσα απο τις αναστροφές των ακόρντων και πιστεύω οτι σε κανα δύο χρονάκια θα σκίζει και στο ρυθμόJazzjoker είπε:Υπάρχουν αρκετοί στο γιουτούμπ που παίζουν σε αυτό το στυλ ακουστική. Για μένα ο καλύτερος είναι αυτός:
Σε βρίσκω απόλυτο και υπερβολικό Θοδωρή. Κι εγώ θαυμάζω τους μουσικούς που ξεφεύγουν από την πεπατημένη αλλά δεν υπάρχει τρόπος που πρέπει να παίζεται ένα όργανο. Ας παίζει ο καθένας όπως θέλει. Αν παράγει ωραία μουσική, έχει κερδίσει το θαυμασμό μου.THEOD είπε:Πάντως παιδιά πιστεύω οτι έτσι πρέπει να παίζεται η κιθάρα .Κανονικά με πιανιστικό χαρακτήρα . Κατά τη γνώμη Ετσι όπως ευρέος χρησιμοποιείτε αυτό το όργανο τα τελευταία 40 χρόνια λόγο το συγκυριών , των ΜΜΕ και των οικονομικών συμφερόντων ,
πραγματικά έχει καταδικαστεί . Εκμεταλλευόμαστε μόνο το 20% απο της δυνατότητες του οργάνου :κρίμα δεν είναι ? :'(
Πες τα ντε....αν και εγω ειμαι καθαρα του ηλεκτρικου οργανου, θα ηθελα να μπορουσα να παιζω τετοια πραγματα σαν τον πιτσιρικα και αλλους :-\....ελα ντε που ομως το δεξι μου ειναι εντελως κουλο ;D.....θα μου πεις εξασκηση θελει.....ενταξει στην αλλη ζωη θα ασχοληθω με ακουστικη ;D ;DTHEOD είπε:Πάντως παιδιά πιστεύω οτι έτσι πρέπει να παίζεται η κιθάρα .Κανονικά με πιανιστικό χαρακτήρα . Κατά τη γνώμη Ετσι όπως ευρέος χρησιμοποιείτε αυτό το όργανο τα τελευταία 40 χρόνια λόγο το συγκυριών , των ΜΜΕ και των οικονομικών συμφερόντων ,
πραγματικά έχει καταδικαστεί . Εκμεταλλευόμαστε μόνο το 20% απο της δυνατότητες του οργάνου :κρίμα δεν είναι ? :'(
οχι βρε συ όλα θέλουν μέθοδο και λίγη μα συστηματική προσπάθεια . Απλά δυστυχώς όλα τα πρότυπα δημιουργούνται από μυαλούδακια επιχειρήσεων που έχουν ως μοναδικό στόχο το οικονομικό συμφέρον .Όλες οι καταναλωτικές ανάγκες που έχουν οι τελευταίες 3 γενιές έχουν ως βάση τα συμφέροντα δισκογραφικών και κατασκευαστικών εταιριών .DIMIS75 είπε:Πες τα ντε....αν και εγω ειμαι καθαρα του ηλεκτρικου οργανου, θα ηθελα να μπορουσα να παιζω τετοια πραγματα σαν τον πιτσιρικα και αλλους :-\....ελα ντε που ομως το δεξι μου ειναι εντελως κουλο ;D.....θα μου πεις εξασκηση θελει.....ενταξει στην αλλη ζωη θα ασχοληθω με ακουστικη ;D ;D
JJ ίσως να είμαι . Αλλά δυστυχώς αυτή είναι η άποψή μου . Δεν με ενδιαφέρει να την επιβάλω πουθενά απλά την εκθέτω μέσα σε μια κουβένταJazzjoker είπε:Σε βρίσκω απόλυτο και υπερβολικό Θοδωρή. Κι εγώ θαυμάζω τους μουσικούς που ξεφεύγουν από την πεπατημένη αλλά δεν υπάρχει τρόπος που πρέπει να παίζεται ένα όργανο. Ας παίζει ο καθένας όπως θέλει. Αν παράγει ωραία μουσική, έχει κερδίσει το θαυμασμό μου.
παιζει αλλα ειναι κρεμασμενη στον τοιχο!!!!! ;Dyannis37 είπε:μια ακουστική πρεπει να παιζει μεσα στο σπιτι. ειναι αλλο πραγμα![]()
Jazzjoker είπε:Υπάρχουν αρκετοί στο γιουτούμπ που παίζουν σε αυτό το στυλ ακουστική. Για μένα ο καλύτερος είναι αυτός:
Jazzjoker είπε:Υπάρχουν αρκετοί στο γιουτούμπ που παίζουν σε αυτό το στυλ ακουστική. Για μένα ο καλύτερος είναι αυτός:
+ 1. Ο Adam πραγματικα τα σπαει! Εκτος απο το δυσκολο-συνθετο του πραγματος βγαζει και φοβερο feeling!elavd είπε:Αυτός ο Adam είναι απίστευτος πάντως...