- Πόντοι
- 1,788
Ελληνας το πηρε (ελληνικης καταγωγης δηλαδη),ο βασιλιας της ....αμερικανικης ....σοκοφρετας ;D ;D (δεν κΣερω αν υπαρχει ελληνικο σαβουρογλυκο ιδιο με το θεϊκο χημικο κεκι των ΗΠΑ)(αν και φαντάζομαι αυτος που το αγόρασε θα το αναστηλώσει)
To ξέρω, με τον όρο της ισόβιας οίκησης σε αυτό και του Hefner.Superfunk είπε:Ελληνας το πηρε (ελληνικης καταγωγης δηλαδη),ο βασιλιας της ....αμερικανικης σοκοφρετας ;D ;D
https://www.forbes.com/sites/stevenbertoni/2017/02/28/sweet-investment-how-dean-metropoulos-made-billions-saving-the-hostess-twinkie/
Ακριβώς!LK είπε:..αλλά αν μας έχει μείνει (και ξαναλέω ) εν έτει 2017 το playboy ως βοήθημα αυνανισμού , προσωπικά και διαφωνώ και νομίζω ότι "αδικούμε" και το έντυπο.
Δεν ξέρω γιατί το έπαιρνε ο κόσμος.X-minor είπε:Όχι και βοήθημα χερογλύκανου, για τα comic strips το έπαιρνε ο κόσμος.
Δεδομένης της ποσότητας πλαστικού, σιλικόνης και λοιπών υλικών ενθεμάτων, πιο λογικό το βρίσκω να πνίγεις την σαύρα με την countach (έρως) παρά με τις γυμνές κυρίες.LK είπε:Δεν ξέρω γιατί το έπαιρνε ο κόσμος.
Ουτε και βέβαια θεωρώ αποκλίνοντα έναν που αυνανίζεται......ακόμα και με το πόστερ μιας lamborghini countach (αλίμονο).
Αν το έπαιρνε ο κόσμος για να αυνανιστεί.....καλά έκανε, απλά επιβεβαιώνει το γνωστό ότι οι περισσότεροι ...είναι αυνάνες.
Για εμένα , στο σκέλος του γυμνού (αφού εδώ εστιάζουμε) , το playboy απενεχοποίησε τη γυμνή φωτογραφία και ήταν πρόδορομος για πολλές άλλες παρόμοιες φωτογραφίες (και μάλιστα...... καλλίτερες).
Ο καθένας , αφού το πλήρωσε, το χρησιμοποιεί όπως θέλει.
"Βάζανε ενθέματαX-minor είπε:Δεδομένης της ποσότητας πλαστικού, σιλικόνης και λοιπών υλικών ενθεμάτων,
Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μου άρεσαν τέτοιου είδους και ύλης περιοδικά.δεν ήταν τόσο ανοιχτοποδαράδικο όπως τα penthouse, hustler και λοιπά πιο πικάντικα
Δεν αντιλέγω, φυσικά δεν και είναι η επιτομή της φωτογράφισης, αλλά ειναι κυρίως η πρωτοπορία που ειναι αξιοθαύμαστη .X-minor είπε:Για τα υπόλοιπα, περί ορέξεως. Συμφωνώ γενικώς πως δεν ήταν τόσο ανοιχτοποδαράδικο όπως τα penthouse, hustler και λοιπά πιο πικάντικα και σαφέστατα ήταν πιο "γουστόζικο" στις φωτογραφίσεις αλλά πάντα τις θεωρούσα όλες υπερεπεξεργασμένες και τα μοντέλα ότι είπα παραπάνω.
Αυτό ακριβως.Άμα ήθελα ποτέ (που αποκλείεται δηλαδή αλλά λέμε τώρα) ανοιχτοποδαριές σωστές, θα πήγαινα μια Ομόνοια να πάρω το "δάγκωσέ με".
Ο αυνανισμός κάνει τους άντρες πιο έξυπνους! | Plus: Υγεία | gazzetta.grLK είπε:[...]καλά έκανε, απλά επιβεβαιώνει το γνωστό ότι οι περισσότεροι ...είναι αυνάνες. [...]
Για μας τις κοπέλες δηλαδή τίποτα? ;Dotto## είπε:Ο αυνανισμός κάνει τους άντρες πιο έξυπνους!