- Πόντοι
- 1,788
Ω Ναι! Τον είδα! Και εσύ τον είδες....και όλοι τον είδαμε. Βάλε ξανά την φώτο Nestor Apos! ;D ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Με μαγιω τον εχεις δει? ;D
Ω Ναι! Τον είδα! Και εσύ τον είδες....και όλοι τον είδαμε. Βάλε ξανά την φώτο Nestor Apos! ;D ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Με μαγιω τον εχεις δει? ;D
εγω θα ελεγα οτι εχουμε μια προταση που αποτυπωνει μερικως την αλη8εια ενω παραλληλα ειναι ετσι διατυπωμενη ωστε να μην "χτυπησει" ευαισθητες χορδες σε οποιον απευ8υνεται.LK είπε:Ας κάνουμε ένα test:Λέω εγώ στο σενάριό μας:
Ναι , ο Νέστορας είναι σκληρός κριτής στα όρια της κοροϊδίας, αλλά του τα συγχωρώ όλα γιατί είναι ΟΜΟΡΦΟΣ.
Τι έχουμε στο παράδειγμά μας εδώ:
Πλάκα – Ειρωνεία ή Σοβαρή άποψη;
Αν έχουμε πλάκα προς ποιόν απευθύνεται; Προς εσένα , που παράθεσα τα λεγόμενά σου ή προς τον Νέστορά;
Αν έχουμε ειρωνεία, ερωτώ και πάλι το ίδιο. Ποιόν ειρωνεύομαι; Εσένα ή το Νέστορα;
Η εύκολη λύση είναι να θεωρήσεις ότι ειρωνεύομαι εσένα χλευάζοντας την άποψη σου με το "quote-ά-ρισμα" της και ότι κάνω πλάκα με το Νέστορα και μάλιστα πάλι εις βάρος των λεγομένων σου. ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ!
Και για να μην έχετε απόρροια τον Freerock ειρωνεύομαι .Είναι rock το μαγιό που πήρες ή πάλι σαν metalας θα βγεις στην παραλία.
;D ;D
Προσωπικά ,πιστεύω ότι είναι θέμα ευγένιας και καλών προθέσεων απέναντι στον συνομιλητή μας.
ε ρε τσίρκο !Nestoras είπε:Mη ξηγιέσαι, με μαγιώ έχω ποστάρει. Με παντελόνα και με θαυμάστρια όμως όχι.![]()
Υπομονή Κώστα!Korgious είπε:ε ρε τσίρκο !
(αχ Θέ μου!...ποιους μου έστειλες !!!!)
Μπαμπά, τι μαγιώ είναι αυτό με τσεκούρια και νεκροκεφαλές!freerock1974 είπε:Παω για μπανιο,πηρα καινουριο μαγιο και περιμενω κριτικες απ τα κοριτσα.. ;D
άλλαξε άβαταρ! Δεν σε αντέχω!LK είπε:Υπομονή Κώστα!
;D
Απ' ότι έχω δει, δεν νομίζω.LK είπε:Έχει ομορφότερες θαυμάστριες από τις δικές μου!
;D
αυτά δεν τα ξέραμε........Nestoras είπε:Απ' ότι έχω δει, δεν νομίζω.![]()
Παρακαλω να ανακυρηχθει ο Νεστορας ''Η πιο ροκ μορφη του φορουμ'' ΤΩΡΑ!Nestoras είπε:Mη ξηγιέσαι, με μαγιώ έχω ποστάρει. Με παντελόνα και με θαυμάστρια όμως όχι.![]()
Φετος πηρα μαγιο Παττυ.Για να πηγαινω στα απατα. ;DΜπαμπά, τι μαγιώ είναι αυτό με τσεκούρια και νεκροκεφαλές!
Βάλε αυτό που φορούσες πέρυσι, το ροζ με τα μωβ ελεφαντάκια, τα λιλά αρκουδάκια, και τις μαργαριτούλες. ;D
Ποτέ μη λες ποτέ. Διαφωνω με αυτο που γραφεις, διοτι πολλες φορες δινονται απαντήσεις σε θρεντ-ερωτησεις, απο σοβαρούς επαγγελματίες που συνηθως δεν μεταχειριζονται ψευδωνυμα.benedetto είπε:Γεια χαρα παιδια!!!Εγω απλα θελω να παραθεσω τη δικη μου εμπειρια.Εχω κανει εγγραφη κι αλλες φορες εδω στο φορουμ αλλα καθε φορα που ελεγα μια αντιθετη αποψη απο την ''κλικα''
(ναι υπαρχει ειναι αυτοι που λετε παλια μελη του φορουμ) το αποτελεσμα ηταν ειρωνια και το θεμα κατεληγε οπως καταληγουν τα περισσοτερα εδω μεσα δηλαδη στην ''παιδικη χαρα'' (κι εγω κατεληγα να μην μπορω να μπω στον λογαριασμο μου γιατι ΧΩΡΙΣ να βρισω η να ειρωνευτω πειραξα καποιους με αυτα που ειπα).Επειδη ομως εχω το μικροβιο του φορουμ και μου αρεσουν τα θεματα του φορουμ εκανα νεο λογαριασμο και τωρα παω με τα ''νερα'' της ''κλικας'' και πραγματικα δεν με πειραζει οχι γιατι μου αρεσει ο φασισμος αλλα γιατι γελαω με την ψυχη μου εδω μεσα ασχετα αν δεν μαθαινω τιποτα μιας που δεν υπαρχει ποτε απαντηση σε θρεντ-ερωτηση. ;D
Σε καμία περίπτωση δεν συμβαίνει αυτό. Όσο για την "κλίκα", είναι χαρακτηρισμός μιας παρέας με έντονα αρνητικό χρώμα και υπόνοιες κακώς χρησιμοποιούμενης εξουσίας, το οποίο επίσης δεν συμβαίνει.benedetto είπε:Επειδη ομως εχω το μικροβιο του φορουμ και μου αρεσουν τα θεματα του φορουμ εκανα νεο λογαριασμο και τωρα παω με τα ''νερα'' της ''κλικας'' και πραγματικα δεν με πειραζει οχι γιατι μου αρεσει ο φασισμος αλλα γιατι γελαω με την ψυχη μου εδω μεσα ασχετα αν δεν μαθαινω τιποτα μιας που δεν υπαρχει ποτε απαντηση σε θρεντ-ερωτηση. ;D
Για εμενα αυτο συμβαινει οπως και να χει αλλα οπως εγραψα δεν με πειραζει καθολου.Ενταξει αν εσυ θελεις να δικαιολογησεις κατι η καποιον αυτη ειναι αλλη ιστορια αλλα μη μου λες εμενα,που μου εχουν διαγραψει λογαριασμους και λογαριασμους,κατηγορηματικα οτι δεν συμβαινει αυτο.Σου λεω και παλι πως διασκεδαζω πολυ και δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν ειλικρινα.bloody_sunday είπε:Σε καμία περίπτωση δεν συμβαίνει αυτό. Όσο για την "κλίκα", είναι χαρακτηρισμός μιας παρέας με έντονα αρνητικό χρώμα και υπόνοιες κακώς χρησιμοποιούμενης εξουσίας, το οποίο επίσης δεν συμβαίνει
Και εγω σ'αγαπω.bloody_sunday είπε:Βαρτάνη, αν έχεις να εκφράσεις κάποιον υγιή σκεπτικισμό με ευγένεια, όπως πχ. ο Inkve, μπορείς να το κάνεις. Το να εκσφενδονίζεις σκουριασμένες χαζομπηχτές σκοτώνοντας ώρα ον ε λέιζι αφτερνούν, όχι.