Nestoras είπε:
Υ.Γ. Δεν ξέρεις ότι όταν αρχίζει καινούργια πρόταση βάζουμε κεφαλαίο?
Μπορει να χει απενεργοποιημενο εντελως το C
ops Lock..
(Kλειδωμα μπατσων)Τους εχει αμολυσει προς φιμωση της ελευθεριας της εκφρασης... ;D
Δοκιμαζω τις αντοχες σου στο χιουμορ φιλε Come_Clarity
Σοβαρα τωρα.
Δε θα διαφωνησω εντελως με τον Come_Clarity.Ενιοτε διαβαζω σχολια που ενεχουν καυστικοτητα.
Αυτο ειναι ασχημο οταν αυτοι που σχολιαζουν δεν εχουν θεσει ποτε τον εαυτο τους σε κριτικη για καποια δουλεια τους.Τωρα καποιοι θα πουν:Δηλαδη αν δεν εχω ανεβασει κλιπ,δε μπορω να σχολιαζω?Και βεβαια,απλα εχει αλλη βαρυτητα οπως και να το κανουμε το να ξερουμε τί αισθητικη και ικανοτητες εν τελει εχει ο σχολιαζων
καυστικα ή και ειρωνικα.
Αυτο θα βοηθουσε και αυτον που δεχεται την κριτικη-σχολιο. να τα χρησιμοποιησει γονιμα ή οχι.(Ατσα,χωρις κεφαλαιο... ;D)
Υπαρχουν ανθρωποι που ειναι ευθραυστοι σε καυστικα σχολια και αυτο τους αποθαρρυνει απ το να συνεχισουν.Αλλοι δε,πεισμωνουν αρα τους κανει καλο κι ας νευριαζουν..
Νομιζω πως ολα ειναι θεμα επιλογης υφους(Δικα μου τα παραδειγματα):
Α:''Καλα,τιποτα πιο πρωτοτυπο δε μπορουσες να ηχογραφησεις?Ασε που οι κιθαρες ειναι μυγες και τα τυμπανα χαλια.Για τη φωνη ,δε θα σχολιασω''(Ενω σχολιαζει...)
Β:''Νομιζω πως το κομματι αν και δεν διεκδικει δαφνες πρωτοτυπιας και ο ηχος των κιθαρων και των τυμπανων δεν βοηθαει καθολου,θα μπορουσε να σταθει,εστω σ αυτο το τοσο κοινοτυπο στυλ.Η φωνη δε,θελει πολυ δουλεια.''
Εχουμε δημοκρατια και προσωπικοτητα,επιλεγουμε τροπο..
Απ την αλλη,οταν φιλε Come_Clarity παραθετεις κατι προς σχολιασμο σ ενα φορουμ,πρεπει να θεωρεις δεδομενο οτι θετεις τον εαυτο σου στην κριτικη οποιασδηποτε κατηγοριας ανθρωπων απο αποψη αισθητικης,γνωσεων,τροπου εκφρασης.
Αν δεν μπορεις να το αποδεχθεις αυτο,απλα δεν μπαινεις στην διαδικασια.
Ή το καλυτερο,κρατας αυτα που θεωρεις εσυ εποικοδομητικα σχολια για σενα.
Εισαι ελευθερος να το κανεις,οπως και οι αλλοι να σχολιαζουν.
Τελος να πω αυτο που ειπε ο Λακης,οτι σιγουρα παιζει ρολο το ποσο ξερεις τον σχολιαζοντα.
Πχ εγω ξερω ποσο αυστηρος ειναι ο Νεστορας με τον εαυτο του και την δεκτικοτητα του στο χιουμορ και την σκληρη κριτικη.Αυτο του δινει το δικαιωμα να σχολιασει με τον ιδιο τροπο.
Παω για μπανιο,πηρα καινουριο μαγιο και περιμενω κριτικες απ τα κοριτσα.. ;D