Περι καρματος και αλλων δαιμονιων

Status
Not open for further replies.

brougos7

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλημερα

Θα θελα να δωσω το στιγμα μου ακομα μια φορα αναφεροντας σε ολους  τους συμφορουμιτες κ συμφορουμιτισες κατι που εγινε χτες απο τους admin κ με εξοργισε. Εδω κ αρκετο καιρο, για καποιο παλιο θεμα επιτεθικα σε καποιους πανω σε διαφωνια μας και δικαιοτατα κ οπως οριζει ο κανισμος μου μειωθηκε το καρμα. Επαναλαμβανω, ανεξαρτητως αν ειχα δικιο, το εχασα με το να καφριζω κ να εκφραζομαι αναρμοστα κ να επιτιθεμαι προσωπικα. Χτες λοιπον καποιο αλλο μελος απο εδω εκανε το ιδιο αναφεροντας οτι ο χρηστης "x" εκανε αυτο κ αυτο .... Κ μετα στο ιδιο θεμα εγω εγραψα τη παρατηρηση μου οτι απαγορευτοντε προσωπικες επιθεσεις κλπ κλπ. Ε λοιπον οι κυριοι admin απλα διεγραψαν την προσωπικη επιθεση κ τα σχολια μου μαζι. Κ ουτε μειωσαν το καρμα του κυριου. Κ μαλιστα τους εστειλα πμ να εκφρασω τα παραπονα μου κ απαντηση δεν ελαβα  κ γι αυτο αποφασισα να το γραψω αυτη τη διαμαρτυρια μου δημοσιως,( για οσο παει ωσπου να το δουν κ να το διαγραψουν).

Να ξεκαθαρισω, δεν εχω κατι προσωπικο με τον κυριο x,ψ,ω εδω μεσα. Ελικρεινα. Απλα το παραπονο μου ειναι η ανιση μεταχειριση απο τους admin σε προσωπα. Κυριοι οι κανονες νομιζω ισχυουν για ολους οπως εγω συμπεριφερθηκα αναρμοστα κ ειχα κυρωσεις, νομιζω θα ηταν ορθο ο καθε ενας που συμπεριφερεται ετσι να εχει κ αυτος τις αναλογες κυρωσεις. Επισης εαν διαγραψετε αυτο το τοπικ θα ειναι αδικια. Γιατι ακομα κ οι admin δεν ειναι στο απυροβολητο, κανουν λαθη γιατι ανθρωποι ειναι κ η κριτικη γραμμενη με κοσμιο λογο κ σχολια παντα ειναι εποικοδομιτικη. Με λιγα λογια κυριοι, σας παρακαλω να ειστε ισοι απεναντι σε ολους κ δικαιοι.

Αυτα τα ολιγα

Ευχαριστώ για την επισήμανση.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back