Perfect Distance

Σπύρος Χατζηαντωνίου

Jazzjoker

Ενωμοτάρχης
Πόντοι
1,058
Ένα καλοκαιρινό που γράφω τις τελευταίες μέρες και μου έχει βγάλει το λάδι γιατί με τη ζέστη που ξεκίνησε και πάλι, η ενασχόληση με τις εγγραφές είναι δύσκολη.

Άσχετο αλλά πότε ξανάρθε καλοκαίρι ρε γαμώτο; Αυτή η σεζόν πέρασε αέρα.

Υ.Γ. Ο ενισχυτής εδώ είναι ένας Laney CUB12R.

Τι έγινε βρε!

Κι εσύ κι ο Vasmar ανεβάσατε πολύ όμορφα πράγματα σήμερα.

Το κομμάτι μου άρεσε πάρα πολύ, βρίθει φαντασίας και δημιουργικότητας.

Είναι δε (όπως πολλά που έχεις ανεβάσει) πανέξυπνο.

Ο ήχος σου όμως δεν είναι θέμα εξυπνάδας, αλλά ικανότητας και προσωπικής σφραγίδας.

Μπράβο ρε φίλε.

marioG542 είπε:
Πολυ ωραιος ηχος! Πες μας αν θες και τον υπολοιπο εξοπλισμο (κιθαρα-μαγνητες, πεταλια)!
Θένκιου Μάριε. Η κιθάρα είμαι μια τέλε με silver pickups. Πετάλια δεν παρεμβάλλονται, η βρώμα είναι του ενισχυτή. Το μόνο που μπήκε στις κιθάρες είναι λίγο βάθος μετά.

Ο ήχος σου όμως δεν είναι θέμα εξυπνάδας, αλλά φυσικού κάλλους και εθνικού φρονήματος
Με παραξένεψε το σχόλιό σου Στράτο αλλά το δέχομαι.  ;D

Jazzjoker είπε:
Με παραξένεψε το σχόλιό σου Στράτο αλλά το δέχομαι.  ;D
;D ;D ;D ;D ;D

Σατανά! ;D ;D ;D ;D

Πάρα πολύ ωραίο θέμα και chord progression, Σπύρε.  8) :)

Και για να γκρινιάξω και λίγο...

-Το μπάσο είναι λίγο "στον αέρα" σε σχέση με αυτά που τονίζουν τα τύμπανα.

-Αυτό το τόσο αναγνωρίσιμο απο αμέτρητες home studio παραγωγές "δωμάτιο", μέσα απο το οποίο ηχεί το ezdrummer, μου τη σπάει.  ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωραιο και δροσερο με παρα πολυ ωραιο θεμα.

Επισης κανει μπαμ απο χιλιομετρα το παιξιμο και ο τροπος που γραφεις,εχει "σφραγιδα" JJ οπου και να σ'ακουσει καποιος.

Το μονο που εξαρχης μου φανηκε και του λογου μου λιγο"καπως",ειναι αυτο ακριβως που ανεφερε ο Long για το πως παταει το μπασο αλλα αμεσως μετα με παρεσυρε το παιξιμο και το κομματι και το ξεχασα εντελως.Ψιλα γραμματα,δευτερευον οργανο το μπασο. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;

Ευγε Σπυρε,one more time.  :)

Μπράβο Σπύρο.

Ωραιότατη μελωδία/ παίξιμο/ ήχος/ ατμόσφαιρα.

Πίνω τον καφέ μου και σε απολαμβάνω  8)

ΥΓ: Η κιθάρα φοράει τους μαγνήτες που παρουσίασες; 

Να πω την αλήθεια, στο έμπα το θέμα με εκνεύρισε. Στο έβγα όχι, ίσα ίσα. Τρέχα γύρευε. :)

Το σόλο μου άρεσε πολύ.

Σας ευχαριστούμε για την ακρόαση και τα σχόλια.

longshadow είπε:
Και για να γκρινιάξω και λίγο...

-Το μπάσο είναι λίγο "στον αέρα" σε σχέση με αυτά που τονίζουν τα τύμπανα.

-Αυτό το τόσο αναγνωρίσιμο απο αμέτρητες home studio παραγωγές "δωμάτιο", μέσα απο το οποίο ηχεί το ezdrummer, μου τη σπάει.  ;D
Ναι Γιώργο έχεις δίκιο και στα δύο. Η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολήθηκα ιδιαιτέρως με το κομμάτι (έχει και κάτι χρονικά θεματάκια η κιθάρα του main theme). Πολλή ζέστη τα απογεύματα και τα βράδια έλειπα συνέχεια. Ευελπιστώ ότι θα το διορθώσω μες στο ΣΚ.

Η κιθάρα φοράει τους μαγνήτες που παρουσίασες; 
yep

και μια που το ανέφερες να πω ότι οι silver pickups έχουν πλέον τον πρώτο μεταπωλητή τους στην Αυστραλία: http://proguitarshop.com.au/ και είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν Ευρώπη και Αμερική γιατί το προϊόν του Νίκου παίζει άνετα μπάλα στην ανώτατη κατηγορία.

Να πω την αλήθεια, στο έμπα το θέμα με εκνεύρισε. Στο έβγα όχι, ίσα ίσα. Τρέχα γύρευε. :)
Μάλλον στο έβγα σκέφτηκες "τελειώνει το κομμάτι, γλιτώνουμε"  ;D οπότε το άκουσες με άλλο μάτι (το είδες με άλλο αυτί).

Αυτό το αγόρι θέλει μαστίγωμα, γιατί ενώ έχει τη μελωδία μέσα του, σπαταλιέται στον ήχο και το θεαθήναι.....να βρούμε τη γωνία στο τετράγωνο κλπ κλπ.

Θα φας το κεφάλι σου λαίμαι  8)

Ωραίο progression ! Ωραίος ήχος στην κιθάρα(ως συνήθως). Και ωραίο σόλο επίσης.

2 πράγματα που θα απογείωναν το κομμάτι είναι (κατά τη γνώμη μου).

1)Να είχες δώσει λίγο παραπάνω προσοχή στο groove του μπάσου.

2) Να κάνεις uninstall το ezdrummer και να πάρεις το addictive drums! (Trust me  :) )

Θεσπέσιον.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back