Pedal board στα αθηναϊκά καταστήματα?

zephyrous

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Γειά σας noizάδες!έχει πάρει καποιανού το μάτι κάνα pedal board της προκοπής σε κάποιο κατάστημα?μια βόλτα που έκανα εγώ βρήκα κάτι φτηνιάρικα...μήπως τελικά να φτιάξω ένα μόνος μου?

Γιατί δεν κοιτάς αυτό?

http://www.thomann.de/gr/rockcase_rc23010a.htm

Πρεπει να αγοράσεις απο ελληνικό κατάστημα??

Εγω έχω αυτή τη βαλιτσα και μπορώ να σου πω ότι είναι αρκετά καλή και η τιμή της + τα μεταφορικά θα σου πάει στα 89 Ευρώ!! :wink:

+1 για train

περνας τα καλωδια απο κατω και ειναι συμαζεμενα ολα. :wink:

+2 για την pedaltrain

εχω αγορασει την pro hc εδω κ λιγο καιρο.ειναι απο τα καλυτερα boards που μπορεις να βρεις και εχει και straps και velcro για να στερεωσεις τα πεταλακια σου.Στην ελλαδα τις φερνει το music office www.musicoffice.gr

και σε τιμες πολυ πολυ κατω απο οσο κανουν στο εξωτερικο.

Ρε παιδια σκαλωνω λιγο με τα ''κενα'' μεταξυ των επιφανειων του pedaltrain..Ειναι σιγουρα οκ?

Ρε παιδια σκαλωνω λιγο με τα ''κενα'' μεταξυ των επιφανειων του pedaltrain..Ειναι σιγουρα οκ?
Υποτιθεται οτι τα ''κενα'' γεμιζουν με πεταλια.Αν βαλεις και σπαστα βυσματα στα καλωδια σηματος και τα φτιαξεις εργονομικα τοτε και χωρο εξοικονομεις και τα κενα εξαφανιζεις.Υπαρχει βεβαια και το Gigrig ( http://www.thegigrig.com/acatalog/Flash_Demo.html ) για οσους δεν θελουν τα πεταλια στα ποδια τους και ενα συστημα της voodoo lab (pedalboard control) καθως και το προαναφερθεν combinator2 της Carl Martin αλλα ομως κοστιζουν αρκετα.

Υπαρχουν πεταλιερες που να μη χρειαζονται velcro/κολλα; Κατι αναλογο της Boss πεταλιερας αλλα να μπορουν να χωρεσουν πεταλια διαφορετικων εταιρειων.

Υποτιθεται οτι τα ''κενα'' γεμιζουν με πεταλια.Αν βαλεις και σπαστα βυσματα στα καλωδια σηματος και τα φτιαξεις εργονομικα τοτε και χωρο εξοικονομεις και τα κενα εξαφανιζεις.Υπαρχει βεβαια και το Gigrig ( http://www.thegigrig.com/acatalog/Flash_Demo.html ) για οσους δεν θελουν τα πεταλια στα ποδια τους και ενα συστημα της voodoo lab (pedalboard control) καθως και το προαναφερθεν combinator2 της Carl Martin αλλα ομως κοστιζουν αρκετα.
μετα οποια μπορεις να φταξεις και presets,να ανοιγουν δηλαδη τα συγκεκριμενα πεταλια που θελεις καθε φορα γλυτωνοντας το tap dancing :wink:

καταλήγουμε ότι αν θές να παίξεις με πεταλάκια και να έχεις και ήχο της προκοπής θα δώσεις standar πάνω από 1000 για το set up των εφφέ...τσίου

καταλήγουμε ότι αν θές να παίξεις με πεταλάκια και να έχεις και ήχο της προκοπής θα δώσεις standar πάνω από 1000 για το set up των εφφέ...τσίου
αναλογος αν εισαι κιθαριστας των δαχτυλων η των ποδιων :wink:

πιστευω να καταλαβαινεις τι εννοω :wink:

Εγώ πάντως θα προτιμούσα κάτι σε στυλ Pedaltrain. Δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσεις ότι θελεις και όπως θέλεις και ανα πάσα στιγμή τα αλλάζεις αν δε σε βολεύουν τελικά. Και τα κενά βοηθάνε στο να εξαφανίζεις τα καλώδια. ;)

Εγώ πάντως θα προτιμούσα κάτι σε στυλ Pedaltrain. Δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσεις ότι θελεις και όπως θέλεις και ανα πάσα στιγμή τα αλλάζεις αν δε σε βολεύουν τελικά. Και τα κενά βοηθάνε στο να εξαφανίζεις τα καλώδια. ;)
πολύ σωστο!

παρ' όλα αυτά ξέρει κάποιος που βρίσκουμε το gigrig?

Για το Gigrig θελει ψαξιμο για να το βρεις και να το φερεις.Εχει κατι dealers στην ιστοσελιδα αλλα ο ποιο κοντινος ειναι...Γερμανια.Παντως πρεπει να σκεφτεις και τα ~1200 ευρω που κανει το pro-14.Οσον αφορα την pedaltrain και το tap dancing μπορεις να γκρουπαρεις τα πεταλια σου αναλογως με το ειδος με καποιον true bypass footswitch(στυλ voodoo lab pedal switcher) και να εχεις π.χ στο 1 distortion-od 2 modulation effects κτλ καθως και πιο ζωντανα ''καθαρα'' αφου το σημα δεν θα περνα απο τα loops των πεταλιων οταν ειναι bypassed ;)

Βεβαια μπορεις και απλα να τα βαλεις ΟΠΩΣ ΘΕΣ πανω στο Pedaltrain και να εχεις ΜΙΑ ΧΑΡΑ ηχο οπως κανει αλλωστε και η συντριπτικη πλειοψηφια των "πεταλακηδων" ολου του κοσμου.... :lol: :lol:

οταν εισαι νεος και λιγο tap dancing δεν βλαπτει...γυμναζεσαι παιζοντας.. :lol: :lol:

για το true by pass μη πολυσκας γενικα ειναι πολυ της μοδας αλλα του δινουμε πολυ περισσοτερο σημασια απο οτι πρεπει,αν δεν εχεις τιποτα ΑΡΧΑΙΑ πεταλια τα οποια ειναι γνωστα tone suckers (mxr,dunlop,univibe,octavia κτλ) τα περισσοτερα απλα πεταλακια εχουν μια χαρα buffers οποτε δεν θα εχεις προβλημα ηχου... :wink:

Μπορείτε να πείτε καμιά τιμή από pedaltrain (μάλλον για το pro). Έχετε δει στη θεσσαλονίκη να πουλάει κανείς?

Υπάρχει ένα στις αγγελίες, μάλιστα το παιδί που το πουλάει είναι από Θεσ/νίκη.

Στο musicoffice την pro hc την πηρα 240 ευρω:D Aν θες σου την στελνουν οπουδηποτε...

Παιδιά, όπως με βλέπω πάω κι εγώ για Pedaltrain σιγά - σιγά...

Αναρρωτιέμαι όμως, το "χταπόδι" του 1-spot, μπορεί να φτάσει όλα τα πετάλια από άκρη σε άκρη και σε όλο το πλάτος της πεταλιέρας (για το pro μιλάω)?

Απαντήσεις

Trending...

Back