Ειδα και αποειδα στην αναζητηση
του vintage πλεον αγαπημενου μου ενισχυτη,
ετσι σκεφτηκα να γραψω στην Peavey ζητωντας την ανακατασκευη του,
οτι και αν αυτο μπορει να στοιχησει...
Εχουν Guitar custom shop...γιατι οχι και Amp custom shop? 8)
Το ιδιο ειχα κανει πριν 2 περιπου χρονια για τους αγαπημενους μου μπασσομαγνητες,
οι οποιοι δεν υπηρχαν για χρονια στον καταλογο του S.Duncan...
Ετσι λιγο μετα την επικοινωνια μου με τον Derek Duncan,οι Hawkbuckers μπηκαν στον καταλογο του Custom shop ως: " This is a favorite amongst bass players. "
Αληθως δηλαδη...
Σημερα τους εχω πια στα χερια μου,τυλιγμενους απο την ιδια την MJ,manager του custom shop και δεξι χερι του Seymour,και υπογραμμενους απο τον ιδιο...
Ετσι το καινουριο μπασσο που εχω "στα σκαρια",μπορει να εχει αληθινα custom wound
μαγνητες,ομως που θα καταληγει το βισμα του? ??? ;D
Αν δεν λαβω απαντηση,η ειναι αρνητικη,
θα ΕΠΙΚΥΡΙΞΩ τον Peavey Mk IV,με αμοιβη αναλογως με την κατασταση που μπορει να βρεθει...
(Αυτο δεν θα ειναι αγγελια!)
του vintage πλεον αγαπημενου μου ενισχυτη,
ετσι σκεφτηκα να γραψω στην Peavey ζητωντας την ανακατασκευη του,
οτι και αν αυτο μπορει να στοιχησει...
Εχουν Guitar custom shop...γιατι οχι και Amp custom shop? 8)
Το ιδιο ειχα κανει πριν 2 περιπου χρονια για τους αγαπημενους μου μπασσομαγνητες,
οι οποιοι δεν υπηρχαν για χρονια στον καταλογο του S.Duncan...
Ετσι λιγο μετα την επικοινωνια μου με τον Derek Duncan,οι Hawkbuckers μπηκαν στον καταλογο του Custom shop ως: " This is a favorite amongst bass players. "
Αληθως δηλαδη...
Σημερα τους εχω πια στα χερια μου,τυλιγμενους απο την ιδια την MJ,manager του custom shop και δεξι χερι του Seymour,και υπογραμμενους απο τον ιδιο...

Ετσι το καινουριο μπασσο που εχω "στα σκαρια",μπορει να εχει αληθινα custom wound
μαγνητες,ομως που θα καταληγει το βισμα του? ??? ;D
Αν δεν λαβω απαντηση,η ειναι αρνητικη,
θα ΕΠΙΚΥΡΙΞΩ τον Peavey Mk IV,με αμοιβη αναλογως με την κατασταση που μπορει να βρεθει...
(Αυτο δεν θα ειναι αγγελια!)