Pay Pal and Financial Information

fleamail

Μέλος
Πόντοι
38
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
  2. Μπάσο
  3. Τύμπανα
Πήρα σήμερα το πρωί ένα e-mail από την pay pal και μου λένε ότι επειδή έχω ξεπεράσει ένα ποσό σε έσοδα στο λογαριασμό μου είναι από την Ευρωπαική επιτροπή καταστολής οικονομικού εγκλήματος αναγκασμένοι να μου ζητήσουν κάποιες παραπάνω πληροφορίες! 8O

Και μου ζητάνε να τους στείλω fax ταυτότητα και δίπλωμα και διαβατήριο μαζί με κάποιο λογαριασμό που να δίχνει την διεύθυνση κατοικίας μου.

Όπως επείσης μου ζητάνε να συμπληρώσω μια λίστα με τα στοιχεία της εταιρίας μου! Έλα ντε που δεν έχω καμία εταιρία? Ούτε έχω δηλώσει τον λογαριασμό μου σαν business account!

Λίγο περίεργα μου τα λένε. Σας έχει τύχει??? Τι κάνατε???

Ύποπτο όντως... Εγώ στην θέση σου θα έστελνα ένα e-mail στο pay pal για επιβεβαίωση... Μπορεί και να είναι τίποτα αλήτες spammers ή και κάτι χειρότερο...

Για spam δεν υπάρχει περίπτωση καθώς είναι και σαν Open dispute στον λογαριασμό μου...

Μου φαίνεται οτι βρωμάει η υπόθεση

Ούτε για αστείο μην το κάνεις μέσω e-mail

Πρ'επει να μην δίνουμε σε κανέναν αυτά τα στοιχεία , παρά μόνο σε επίσημες κρατικές μας υπηρεσίες , θεωρημένα αντίγραφα και όχι απαραίτητα με ηλεκτρονικό τρόπο, και να παίρνουμε το αντίστοιχο κανονικά παραστατικό του τι έχουμε καταθέσει με αριθμό πρωτοκόλου και για πιο λόγο.

αν σου ξαναστείλουν ζήτησέ τους να σου στείλουν το αίτημά τους εγγράφως με τις απαραίτητες σφραγίδες και αριθμούς σε επίσημο έντυπο και μετα βλέπεις

Εκτός και αν κάνεις πλάκα

Μετά με την συμβολή ενος δικηγόρου θα τους ζητήσεις εξηγήσεις αν αρνηθούν υπηρεσίες και θα ζητήσεις αποζημίωση και θα γίνεις πολύ πλούσιος άνθρωπος και τα μισά λεφτά θα τα δώσεις δωρεες σε ιδρύματα :lol:

Μπα, καλύτερα να ανοίξεις ένα κωλόμπαρο για να χεστείς στο χρήμα και να μας κάνεις μετά δώρο κιθάρες με κουρδισμένα ξύλα... Σωστός;

Δεν το ζητάνε μεσω email. Ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα και λογαριασμό μέσω fax και τα υπόλοιπα στοιχεία για την και καλά Business μου μέσω μιας φόρμας που έχει στο site!

Εμένα αυτό που με ενοχλέι πολύ είναι 2 πράγματα

1. Όταν μπαίνεις στο www.paypal.com διαφημίζουν με μεγάααλα γράμματα paypal privacy build in και

2. Μου έχουν στείλει 1000 μυνήματα για spam κτλ και μου λένε ότι το paypal ποτέ δεν θα ζητούσε προσωπικά financial information.

Εν αναμονή της απάντησης τους λοιπόν...

Πολύ... Μεγάλος Αδελφός η όλη κατάσταση... :roll:

Δε νομίζω ότι ξεκινάνε αυτά από το paypal. Αν δεις υπάρχει τον τελευταίο καιρό ένα 'Ευρωπαϊκό Τμήμα' που φαίνεται σαν επιλογή στο site. Μήπως εκεί υπάρχει κάποιος όρος ότι οι πολίτες της Ε.Ε. είναι υποχρεωμένοι να δεχτούν υπο συνθήκες κάποιους ελέγχους;

Πάντως μου φαίνεται περίεργο το να σε ελέγξουν, πόσα έσοδα έχεις πλέον δηλαδή;; Μήπως μας κρύβεις κάτι;; :wink: 8O :lol: :lol:

Κοίτα είμαι 3 χρόνια χρήστης στο paypal και όλα τα έσοδα είναι από πωλήσεις στο ebay. Μιλάμε για 6000 ευρώ

Τι να ελέξουν δηλαδή? Αφού φαίνονται όλα! Από ποιους πήρα λεφτά και γιατί τα πείρα! Τι πούλισα και τη αγόρασα!

Κοίτα είμαι 3 χρόνια χρήστης στο paypal και όλα τα έσοδα είναι από πωλήσεις στο ebay. Μιλάμε για 6000 ευρώ
Τι να ελέξουν δηλαδή? Αφού φαίνονται όλα! Από ποιους πήρα λεφτά και γιατί τα πείρα! Τι πούλισα και τη αγόρασα!
Όντως πολύ περίεργο, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι έχεις και αντίστοιχες αγορές, έτσι δεν είναι; Μπορεί και μεγαλύτερου κόστους... :roll:

Νομίζω ότι θα πρέπει να ζητήσεις εξαντλητικές διευκρινήσεις και η ιδέα του δικηγόρου δεν είναι καθόλου κακή.

Μάλλον φοβόνται μήπως κάνεις εμπόριο και φοροδιαφεύγεις.

Στοιχεία πάντως με email ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ.

Για money laundring κάνουν λόγο!

ποιος μλκς θα χρησημοποιούσε το paypal για ξέπλημα! Ειδικά Έλληνας! :lol: Τα κωλόμπαρα τι τα έχουμε? :lol:

Με email δεν μου ζητήθηκε τίποτα ξεκολάτε! :lol:

γιατι δεν κανεις μια ερωτηση σε ενα πολυ μεγαλο seller sto ebay αν του εχει τυχει παρομοιο προβλημα , μαλλον για πλακα προκειται...

απλα αγνοησε το...

koita ti anakalupsa egw enw psaxnomoun me to paypal gt thelw na arxisw na pswnizw apo ebay

www.paypalsucks.com

exei forum me horror stories,isws ekei vreis tin periptwsi sou

epipleon,epeidi den einai k poli katatopistiko to site tou paypal,mporeis na mou peis ligo pws leitourgei?

kapoios mou eksigeise oti stelneis ta lefta,ta krataei to paypal mexri na steilei o allos to dema pou exeis paraggeilei,molis laveis to dema dineis to ok sto paypal k metavivazei ta xrimata sto logariasmo tou allou.

an omws de sou stalei pote to dema ta lefta menoun sto paypal?

Γράφουμε με Ελληνικούς χαρακτήρες Please!

Το paypal δεν sucks καθόλου!

Αυτό που περιγράφεις είναι το bidpay και κάποια άλλα!

Το paypal λειτουργεί σαν διαβηβαστής! Σαν τράπεζα ένα πράγμα! Ανοίγεις λογαριασμό, συνδέεις μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και ένα λογαριασμό τραπέζης και στέλνεις και λαμβάνεις λεφτά! Αν το χρησημοποιείς για το ebay και έχεις κάποιο πρόβλημα με κάποια αγορά πχ δεν σου έχει έρθει μετά από καιρό και ο seller δεν σου απαντάει απλά ανοίγεις ένα dispute και το paypal αναλαμβάνει να κάνει την έρευνα για να δεί ποιος φταίει!

To link που παραθέτεις είναι ένα site που το μόνο που έχει σκοπό είναι να διαφημήσει έναν ανταγωνιστή του pay pal

ουαου!κοιτα τι μαθαινεις!

θενξ!

θα παω να κανω λογαριασμο αμεσως κιολας!

Υπόψιν!

Όταν κάνεις καινούργιο λογαριασμό πρέπει να περιμένεις μέχρι να σου έρθει ο λογαριασμός της κάρτας σου για να πάρεις ένα 4ψήφιο κωδικό που θα ενεργοποιεί τον λογαριασμό σου στο paypal.

Μέχρι τότε μπορείς να κάνεις μία αγορά μέχρι 100 δολλάρια.

Στο λέω για να μην πάρεις τίποτα ακριβότερο και μετά έχεις τον πωλητή να περιμένει μέχρι να σου έρθει ο λογαριασμός!

Μου το έχουν κάνει και είναι πολύ σπαστικό :lol:

Trending...

Νέα θέματα