Παρουσία κοινού ηχογραφεί η PJ Harvey το νέο LP της

sfaku

Μέλος
Πόντοι
36
Όλη η ηχογράφηση αντιμετωπίζεται σαν ένα ζωντανό art installation σε ειδικά διαμορφωμένο στούντιο.

Παράξενη ιδέα ε; Αλλά και πολύ δημιουργική.

Και τι δεν θα έδινα για να το δω αυτό. Είναι όμως sold out. Στοίχιζε 15 ευρώ.

Περισσότερα εδώ:

http://pitchfork.com/news/57935-pj-harvey-is-recording-her-new-album-in-public-and-you-can-watch/

http://www.theguardian.com/music/2015/jan/16/pj-harvey-somerset-house-recording-in-progress

marathon είπε:
Ψάξε για το τελευταίο (διπλό) DVD του Lee Ritenour...
E Τωρα ποση σχεση εχει ο Ριτενουρ με την Harvey ρε φιλε ακομα και αν κανουν το ιδιο πραγμα ακομα και μπροστα στο ιδιο κοινο.Δηλ ...Χωρις να θελω να θιξω ουτε τον ενα ουτε τον αλλο.Φυσικα μουσικα ειμαι με την Πι Τζει βεβαιως.

Johnny.T είπε:
E Τωρα ποση σχεση εχει ο Ριτενουρ με την Harvey ρε φιλε ακομα και αν κανουν το ιδιο πραγμα ακομα και μπροστα στο ιδιο κοινο.Δηλ ...Χωρις να θελω να θιξω ουτε τον ενα ουτε τον αλλο.Φυσικα μουσικα ειμαι με την Πι Τζει βεβαιως.
...Τι να με θίξεις...που δεν κατάλαβες τίποτα! Η ιδέα δεν ειναι πρωτότυπη...και φυσικά δεν εχει καμμία σχέση ο Ριτενουρ...με την...ποια? ;D

Johnny.T είπε:
Φυσικα μουσικα ειμαι με την Πι Τζει βεβαιως.
Κι εγώ. Επίσης θα μπορούσα να είμαι μαζί της γενικότερα.

Όταν τα έκανε ο Hendrix αυτά...

Βλ. Voodoo Chile...
Δεν πρόκειται για απλή βιντεοσκόπηση αλλά για ειδικά διαμορφωμένο χώρο με γυαλί μιας κατεύθυνσης, όπου οι μουσικοί είναι τρόπον τινά εκθέματα. Δεν νομίζω ότι έχει ξαναγίνει κάτι ανάλογο, ως προς το σκεπτικό τουλάχιστον.

marathon είπε:
...Τι να με θίξεις...που δεν κατάλαβες τίποτα! Η ιδέα δεν ειναι πρωτότυπη...και φυσικά δεν εχει καμμία σχέση ο Ριτενουρ...με την...ποια? ;D
Ευτυχως δεν εχει καμια σχεση φιλε ευτυχως!!!!  ΔΕν σχολιασα αν ειναι πρωτοτυπη η ιδεα αλλα πως θα λειτιυργησει η μουσικη του ενος ή του αλλου ή του οποιοδηποτε στη συγκεκριμενη  φαση.Και απο οτι θυμαμαι ο Ριτενουρ ειναι μια ξενερωφατσα που παιζει γλυκαναλατα παπατζιλικια.

Και μην το γυρισουμε στον αμανε ,ειναι το γουστο μου και εσυ εχεις το δικο σου.Μην πηδηξουμε το θρεντ .Μπορει κα να μην ασχοληθεις κιολας αλλα πρεπει να το πω ,γιατι δεν μπαινω σε αντιπαραθεση για τον Ριτενουρ με την καμια.

sfaku είπε:
Δεν πρόκειται για απλή βιντεοσκόπηση αλλά για ειδικά διαμορφωμένο χώρο με γυαλί μιας κατεύθυνσης, όπου οι μουσικοί είναι τρόπον τινά εκθέματα. Δεν νομίζω ότι έχει ξαναγίνει κάτι ανάλογο, ως προς το σκεπτικό τουλάχιστον.
Ντάξει... Πλάκα κάνω...

Johnny.T είπε:
Και απο οτι θυμαμαι ο Ριτενουρ ειναι μια ξενερωφατσα που παιζει γλυκαναλατα παπατζιλικια.
Ξενεροφάτσα ειναι, αλλά καλό ειναι να τον ακούσεις να παίζει τα Blues που καταλαβαίνεις λιγο ;) τα αλλά άστα 8)

6 strings theory...

Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως μετά από περίπου 8-10 ώρες που έγινε η ανακοίνωση και η έναρξη κράτησης των εισιτιηρίων μέσω της σελίδας του Sommerset Ηouse, όπου φιλοξενείται και το γεγονός, τα εισιτήρα είχα εξαντληθεί.

Η είδηση ειχε ανακοινωθεί τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου, έτυχε να το διαβάσω βράδυ και οταν τσέκαρα για να κλείσω εισιτήριο ηταν αργά, ισώς να ηταν μικρός και ο αριθμός των εισιτηρίων, κρίμα.

Μαραθώνα μπράβο καλά έκανε ο Ρίτενουρ, τώρα δεν θα τις βγάζουμε να τις μετράμε κιόλας.

Xristos_Bass είπε:
Μαραθώνα μπράβο καλά έκανε ο Ρίτενουρ, τώρα δεν θα τις βγάζουμε να τις μετράμε κιόλας.
Προφανώς...τι να μετρήσουμε άλλωστε...απλά καλό είναι να καταλαβαίνουμε και 5 πράματα. Γράφει ο Λευτέρης

Και τι δεν θα έδινα για να το δω αυτό.
Αφού λοιπόν είναι sold out...παίρνεις του Ritenour (και όποιου άλλου θες....εμένα το μυαλό μου πήγε στο Ritenour γιατί είχα το DVD...)και βλέπεις και αντιδράσεις και τη συμμετοχή του κοινού...Tόσο απλό όσο η Ακρόπολη ;)

Σιγά τις αντιδράσεις στην Ακρόπολη. Όλο κάτι τουρίστες Κινέζοι που κοιτάνε και κάνουνε ω. Ή όπως κάνουνε οι Κινέζοι. Δεν ξέρω πως κάνουνε κιόλας. Μπορεί να λένε "Λιν" π.χ. Είχα κάποτε μια Κινέζα κοπελιά που την λέγανε "Λιν" γι' αυτό το λέω. Ήταν όμορφη αλλά παντρεμένη με έναν τύπο απο τον Εύοσμο.

sfaku είπε:
Κι εγώ. Επίσης θα μπορούσα να είμαι μαζί της γενικότερα.
Ευκολο,φτανει να της γραψεις κανα καλο τραγουδακι  :)

Να σαν και αυτο

atreu73 είπε:
Σιγά τις αντιδράσεις στην Ακρόπολη. Όλο κάτι τουρίστες Κινέζοι που κοιτάνε και κάνουνε ω. Ή όπως κάνουνε οι Κινέζοι. Δεν ξέρω πως κάνουνε κιόλας. Μπορεί να λένε "Λιν" π.χ. Είχα κάποτε μια Κινέζα κοπελιά που την λέγανε "Λιν" γι' αυτό το λέω. Ήταν όμορφη αλλά παντρεμένη με έναν τύπο απο τον Εύοσμο.
Kαρ καρ καρ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back