- Πόντοι
- 38
Χωρίς να θέλω με τον τίτλο βέβαια να υπονοήσω ότι η παραγωγή δεν είναι από μόνη της μία (τινί τρόπω) καλλιτεχνική δημιουργία, θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιούς διάσημους παραγωγούς γνωρίζετε (και σας αρέσουν), οι οποίοι έχουν και δικές τους δημιουργίες στην δισκογραφία (άρα δεν μιλάμε για Martin, Spector, Rubin κλπ).
Για να κάνω την αρχή (και ορμώμενος από παράλληλο thread) να πω τους
- Daniel Lanois
- T Bone Burnett
- Joe Henry
των οποίων όχι μόνο οι παραγωγές τους αλλά και οι προσωπικές τους δουλειές μου αρέσουν πολύ.
Επίσης ωραίες παραγωγές έχουν και οι
-Don Was και
-Mitchell Froom
αλλά τα προσωπικά τους άλμπουμ δεν με ξετρελλαίνουν
Υπάρχει βέβαια και ο Eno αλλά αυτός είναι κατηγορία από μόνος του. Πολύ μεγάλος. Δεν έχει ένα εύκολα προσδιορίσιμο στυλ ή μία φόρμα / πατίνα ας πούμε ώστε να πεις εύκολα μου αρέσει / δεν μου αρέσει. Αλλα θα διακινδυνεύσω να πω ότι την πλειονότητα των έργων του, δεν την ακούω με ενθουσιασμό.
Ξέρετε άλλους;
Για να κάνω την αρχή (και ορμώμενος από παράλληλο thread) να πω τους
- Daniel Lanois
- T Bone Burnett
- Joe Henry
των οποίων όχι μόνο οι παραγωγές τους αλλά και οι προσωπικές τους δουλειές μου αρέσουν πολύ.
Επίσης ωραίες παραγωγές έχουν και οι
-Don Was και
-Mitchell Froom
αλλά τα προσωπικά τους άλμπουμ δεν με ξετρελλαίνουν
Υπάρχει βέβαια και ο Eno αλλά αυτός είναι κατηγορία από μόνος του. Πολύ μεγάλος. Δεν έχει ένα εύκολα προσδιορίσιμο στυλ ή μία φόρμα / πατίνα ας πούμε ώστε να πεις εύκολα μου αρέσει / δεν μου αρέσει. Αλλα θα διακινδυνεύσω να πω ότι την πλειονότητα των έργων του, δεν την ακούω με ενθουσιασμό.
Ξέρετε άλλους;