p 90 σε κιθαρα

Little Rock n Roller

Νέο μέλος
Πόντοι
16
γεια σας ,

εχο μια  washburn σε les paul σχημα θελω να βγαλω τον μπριτζ μαγνητη και να βαλω ενα p 90 , δεδομενου οτι δεν εχω δοκιμασει ποτε μονος μου κατι αντιστοιχο , μπορω να το κανω μονος η θα φαω τα μουτρα μου? τι πρεπει να προσεξω ?

επισης να πω οτι αυτη η κιθαρα εχει ενα συστηματακι που κανει τους διπλους μαγνητες μονους vcc

Little Rock n Roller είπε:
γεια σας ,

εχο μια  washburn σε les paul σχημα θελω να βγαλω τον μπριτζ μαγνητη και να βαλω ενα p 90 , δεδομενου οτι δεν εχω δοκιμασει ποτε μονος μου κατι αντιστοιχο , μπορω να το κανω μονος η θα φαω τα μουτρα μου? τι πρεπει να προσεξω ?

επισης να πω οτι αυτη η κιθαρα εχει ενα συστηματακι που κανει τους διπλους μαγνητες μονους vcc
Φανταζομαι εννοεις καποια W series. Η κιθαρα σου ειναι σκαμμενη για διπλους, οποτε δε μπορει να μπει κανονικος P90...θα πρεπει να επιλεξεις εναν hum-sized P90. Απο κει και περα, βγαζεις τον παλιο μαγνητη και βαζεις τον καινουριο, απλα πραγματα. Δε ξερω πως θα συμπεριφερθει το VCC, καθοτι δεν ξερω πως δουλευει...αν ειναι απλα ενα blend μεταξυ του SC και HB ηχου, τοτε απλα δε θα κανει τιποτα καθοτι δεν θα εχει 4 conductors ο μαγνητης.

H κιθάρα τί φοράει τώρα στο bridge; P90,διπλό,μονο;

Αν υποθέσω ότι έχει διπλό, θα πρέπει να πάς σε p90 σε μέγεθος διπλού οπότε Gibson P92 ή Seynour Duncan Phat Cats.

Δεν χρειάζεται να προσέξεις τίποτα σε αυτή την περίπτωση, μόνο ρίξε μια ματιά τα ποτενσιόμετρα σου να είναι 500Κ.

Σπλιταρίσματα και κόλπα όμως με αυτούς τους μαγνήτες, ξέχνα τα.

ok καταλαβα

seymour duncan φοραγε στον μπριτζ διπλοπυρινο δεν με ενδιαφερει καθολου το σπλιταρισμα

οποτε να ξεχασω κατι τετοιο http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/Gibson-P-90-Dog-Ear-BK-Black/art-GIT0017357-000???

και να δω αυτο http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/Seymour-Duncan-Phat-Cat-Bridge-nickel-P-90-in-Format-HB/art-GIT0007954-002

η gibson δεν βγαζει p 90 σε μεγεθος διπλου?

****p 94 gibson το βρηκα οκ**

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
υπάρχει και ο bluesbucker της Dimarzio που είναι (ψευτο)διπλός με ήχο p90 και πολύ καλό σπλιτάρισμα

PRails Seymour Duncan

Ότι πρέπει για την περίπτωσή σου.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back