p-90 σε humbucker case

fuzzywoo

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Δεν μου λέτε ρε παλικάρια, απ τους p-90 σε humbucker case ποιοί είναι οι πιο κοντά σε true p-90? Γιατί φαντάζομαι η διαφορά των διαστάσεων επηρεάζει και το τύλιγμα. Οι επιλογές που ξέρω είναι ο p-94 της μαμας gibson και ο phat cat (duncan). Ο gfs ίσως; Κάτι που μου έχει ξεφύγει;

Χωρις να εχω ΚΑΜΙΑ εμπειρια με αλλους humbucker-P90, μπορω να σου πω οτι οι GFS Mean 90 ακουγονται παρα πολυ καλα και οπως περιμενα οτι θα ακουγονται. Δεν μπορω ομως να συγκρινω με αλλους καθως δεν εχω δοκιμασει. Παντως απ οτι θυμαμαι αρκετοι φτιαχνουν p90 σε humbucker. Μια γρηγορη λιστα

-GFS

-Tonerider

-Gibson

-Seymour duncan

-Irongear

-Bare knuckle pickups

-Haeussel

o gfs έχει 2 p90 που βγαίνουν σε humbucker μέγεθος, τον mean90 και τον dream90. Ο mean είναι μια

Θα τους βρεις εδώ:

http://store.guitarfetish.com/humbuckers.html

Εγώ έχω έναν και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, ειδικά αν σκεφτείς τα χρήματα που κοστίζει.

Τώρα για αυτά που ρωτάς περί τυλίγματος κλπ, δεν γνωρίζω  :-[

εδιτ - με πρόλαβαν  ;D

Thanks.. Τα κλιπάκια ακούγονται πολύ όμορφα, και ο p-90 και ο neck. Σκέφτομαι καιρό τώρα μια les paul με p-90, αλλά ενόψει κρίσης μάλλον θα αλλάξω τον neck μιας studio που έχω (αν και της φοράω burstbuckers).

εχω εναν στην πανω θεση της τελε μου.

τον rebel 90 της tonerider

http://www.tonerider.com/pickups/r90spickups.html

εχει περισοτερο ογκο και γλυκα απο εναν μονο χωρις να χανει σε attack και σκασιμο

με λιγο gain ειναι οτι πρεπει για βρομικο blues αλλα και classic rock

για'μενα η τελεια επιλογη στην τελε μου

και φτηνοτατος

http://www.dangleberrymusic.co.uk/p-437-tonerider-pickups-rebel-90-neck-pickup-rebel-90-pickup-in-nickel.aspx

Voicing p-90 έχει (υποτίθεται) και ο bluesbucker της Dimarzio, που είναι και αθόρυβος βέβαια είναι διπλός με dummy coil, και για αυτό έχει και πολύ καλό σπλιτάρισμα.

τον σκεφτηκα, ακούγεται ελκυστικός, απλώς θα' θελα να τον ακούσω. Ο burstbucker, για μενα, είναι πολύ ωραίος μαγνήτης, απλώς σταδιακά προτιμώ μονούς. Δεν θα θελα όμως ν αλλάξω έναν εξαιρετικό διπλό με έναν μέτριο ...ημίδιπλο.

fuzzywoo είπε:
με έναν μέτριο ...ημίδιπλο.
Μην ξεχάσεις να πάρεις και ανάλογο ....στρώμα  ;D

Πέρα απο την πλάκα φίλε μου είχα τους rebel P90 (tonerider) σε lP και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό.Συμφωνώ με τα γραφόμενα του funky

Για τους Rebel Tonerider(thanx qesh)τα καλυτερα εχω να πω.

Τους εχω βαλει σε μια Squier 51 και ειδικα ο neck,για τα γουστα μου βεβαιως,ειναι οτι πρεπει,γεματος ηχος στα καθαρα και ο bridge στα βρωμικα εχει αρκετα γκαζια

fuzzywoo είπε:
τον σκεφτηκα, ακούγεται ελκυστικός, απλώς θα' θελα να τον ακούσω. Ο burstbucker, για μενα, είναι πολύ ωραίος μαγνήτης, απλώς σταδιακά προτιμώ μονούς. Δεν θα θελα όμως ν αλλάξω έναν εξαιρετικό διπλό με έναν μέτριο ...ημίδιπλο.
τι κιθάρα έχεις; γιατί δε δοκιμάζεις το ωραίο κόλπο p-90 πάνω για να μη λασπώνει η μακαρονάδα και διπλό κάτω για να χώνεις και λίγο  ;);

Ακριβώς.. Έχω μια les paul studio της οποίας έχω βάλει burstbucker 1+2, οι οποίοι αν κ μ'αρέσουν πολύ, έχουν τον περιοριστικό χαρακτήρα των humbuckers.. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σκέφτομαι να κάνω μια tele τύπου "micawber" :) και σκεφτόμουν μήπως αντί για διπλό βάλω p-90, αλλά με το ρουτάρισμα διπλού, για ευελιξία.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back