Μπα? Σταμάτησες επιτέλους να ακούς θόρυβο?? Αυτά είναι τα καλύτερα νέα μετά την νίκη Τραμπ.?άκουγα μουσικούλα
Μέσα έπεσες όπως είδες.?αυτός ο ακαμάτης πούσταρε και κάτι ΣΟΒΑΡΟ.
Ε ρε Samy, κλείσε τις αηδΚΑΙ μετά ακούω αυτές τας αηδείες.
Αν το θες ατόφιο να πας να το κατεβάσεις. Αν και θα έπρεπε ήδη να το έχεις και σε κάποιο φυσικό μέσο εδώ και δεκαετίες. Αλλά όταν ο πλανήτης άκουγε Jarre, εσύ άκουγες κάτι τελειωμένα πανκιά.?Βάζεις μια φορά στη ζωή σου ένα αριστούργημα της μουσικής ιστορίας κι αντί να το βάλεις ατόφιο
Δεν μας νοιάζει τι σε νοιάζει Samy.?ΔΕΝΜΑΣΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ
Είμεθα, είμεθα.? Το είδες το βίντεο, ή κι εσύ το ήθελες "ατόφιο"??Εισθε μια ωραία ατμόσφαιρα
Όταν βγήκε ο αλμουμές, ήσανε αγέννητο, στη καυλητέρα φόραγες πάνα και μπουσούλαγεςΜη σου πω ότι το άκουσες πρώτη φορά στο παραπάνω βίντεο...Προβολή συνημμένου 48715
Εγω τα βλεπω αμεσως. Με παιρνει τηλέφωνο ο δόκτωρ ΜυξΕίμεθα, είμεθα.? Το είδες το βίντεο, ή κι εσύ το ήθελες "ατόφιο"??
Κι εγώ παίρνω τηλ. τον δόκτωρ Μυξ και του προτείνω τι να ανεβάσει. Καλό παιδί, και γνώστης. Όχι σαν τον Samy βέβαια, που παίζει τη δισκογραφία του Jarre στα δάχτυλα των ποδιών του, αλλά οκ, κι αυτός καλά το πάει...?Εγω τα βλεπω αμεσως. Με παιρνει τηλέφωνο ο δόκτωρ Μυξ
Καλο παιδί αν και ιταλιανος...Κι εγώ παίρνω τηλ. τον δόκτωρ Μυξ και του προτείνω τι να ανεβάσει. Καλό παιδί, και γνώστης. Όχι σαν τον Samy βέβαια, που παίζει τη δισκογραφία του Jarre στα δάχτυλα των ποδιών του, αλλά οκ, κι αυτός καλά το πάει...?
Δεν έχω καταλάβει τι είναι. USA δεν μένει?Καλο παιδί αν και ιταλιανος...
Γιου χεβ λοστ επισοντςΔεν έχω καταλάβει τι είναι. USA δεν μένει?
Δεν ξημεροβραδιάζομαι στο κανάλι του ωρέ Sultan, που να ξέρω από που είναι και που μένει?Γιου χεβ λοστ επισοντς
Εν αντιθέσει με μένα και το Κοζζζζζζζζζζζζζ, που ξεύρουμε που μένεις εσύ!!!Δεν ξημεροβραδιάζομαι στο κανάλι του ωρέ Sultan, που να ξέρω από που είναι και που μένει?