• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Oxygene: decoding Jean-Michel Jarre’s masterpiece

ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ, άκουγα μουσικούλα και λέω, αυτός ο ακαμάτης πούσταρε και κάτι ΣΟΒΑΡΟ.

Τον παίζει ΚΑΙ γνώστης ...

ΚΑΙ μετά ακούω αυτές τας αηδείες. . Ρε είσαι ΗΛΙΘΙΟΣ εντελώς όλμος ΛΑΙΜΑΙ

• Confused
Reactions: cos_dr
άκουγα μουσικούλα
Μπα? Σταμάτησες επιτέλους να ακούς θόρυβο?? Αυτά είναι τα καλύτερα νέα μετά την νίκη Τραμπ.?

αυτός ο ακαμάτης πούσταρε και κάτι ΣΟΒΑΡΟ.
Μέσα έπεσες όπως είδες.?

ΚΑΙ μετά ακούω αυτές τας αηδείες.
Ε ρε Samy, κλείσε τις αηδείες που ακούς (ως συνήθως) και δες το βίντεο! Δηλαδή αίλαιως, όλα εγώ θα στα λέω?image.gif

Πειδί, ΔΕΝ πρόκειται να συνεννοηθούμε, επαναλαμβάνω μήπως και, αν και δεν το γλιέπω.

Βάζεις μια φορά στη ζωή σου ένα αριστούργημα της μουσικής ιστορίας κι αντί να το βάλεις ατόφιο, μας βάζεις αυτό το καρνάβαλο που θέλει να μας δείξει και καλά πως είναι καλός μαθητής και τώρα δάσκαλος. ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ

Βάζεις μια φορά στη ζωή σου ένα αριστούργημα της μουσικής ιστορίας κι αντί να το βάλεις ατόφιο
Αν το θες ατόφιο να πας να το κατεβάσεις. Αν και θα έπρεπε ήδη να το έχεις και σε κάποιο φυσικό μέσο εδώ και δεκαετίες. Αλλά όταν ο πλανήτης άκουγε Jarre, εσύ άκουγες κάτι τελειωμένα πανκιά.?

Το ότι το αποκαλείς "αριστούργημα της μουσικής ιστορίας" με χαροποιεί, στο ξαναέγραψα ότι όσο γερνάς τόσο φτιάχνει το μουσικό σου γούστο. Άργησες κάτι δεκαετίες αλλά τέλος πάντων.?

ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ
Δεν μας νοιάζει τι σε νοιάζει Samy.?

Εγω τα βλεπω αμεσως. Με παιρνει τηλέφωνο ο δόκτωρ Μυξ
Κι εγώ παίρνω τηλ. τον δόκτωρ Μυξ και του προτείνω τι να ανεβάσει. Καλό παιδί, και γνώστης. Όχι σαν τον Samy βέβαια, που παίζει τη δισκογραφία του Jarre στα δάχτυλα των ποδιών του, αλλά οκ, κι αυτός καλά το πάει...?

Κι εγώ παίρνω τηλ. τον δόκτωρ Μυξ και του προτείνω τι να ανεβάσει. Καλό παιδί, και γνώστης. Όχι σαν τον Samy βέβαια, που παίζει τη δισκογραφία του Jarre στα δάχτυλα των ποδιών του, αλλά οκ, κι αυτός καλά το πάει...?
Καλο παιδί αν και ιταλιανος...

Σαν χθες μου φαίνεται που η μάνα μου (δασκάλα πιάνου τότε) μου έφερε αυτό το δίσκο σε κασέτα να το ακούσω για να ακούσω "τα συνθεσάιζερ" επειδή έκανα πιάνο αλλά ρωτούσα τι είναι αυτοί οι ήχοι που ακούγονται στα τραγούδια, καμπανάκια και τέτοια και έχουν τονικότητα, πως τους παίζουν και μου έλεγε με συνθεσάιζερ. Το ξέρω απέξω αυτό το άλμπουμ, ακόμα το θυμάμαι όλο από τις φορές που το άκουσα και ήταν αυτό τελικά που με έκανε να ασχολούμαι με τόσο πάθος με τα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ.

Το έχω γράψει ξανά και το ξαναγράφω και το είδα το βίντεο προχθές και θα το ξαναδώ από τον φίλο μας τον καλό .

Δεν ξημεροβραδιάζομαι στο κανάλι του ωρέ Sultan, που να ξέρω από που είναι και που μένει?
 Εν αντιθέσει με μένα και το Κοζζζζζζζζζζζζζ, που ξεύρουμε που μένεις εσύ!!!

Θα έρθουμε νύχτα και το μοντάζ θ' αλλάξει χέρια

Trending...

Νέα θέματα