Οnline store είναι οκ?

block

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Παιδία βρήκα στο ebay.de αυτό το κατάστημα

http://stores.ebay.de/Guitar-Place

πώς θα ξέρω ότι είναι οκ ?

δέχεται πληρωμές μέσω pay pal και τραπεζικών καταθέσεων . Με το pay pal έχω κάποια εγγύηση ? Να το ρισκάρω ?

Το paypal είναι ότι πιό αξιόπιστο υπάρχει, μην το φοβάσαι. Για το μαγαζάκι δεν ξέρω, πρώτη φορά το βλέπω!

Να το ρισκάρω ?
Όχι. Ο Κώστας έχει δίκιο για το Paypal, αλλά αυτοί ποιοί είναι;

Επίσης, το domain που γράφεις στον τίτλο του thread, που στην ευχή το είδες;

Ψάχνω μία jazzmaster !!! Mπήκα ebay.de πάτησα jazzmaster και μου έβγαλε αυτό το ebay store .

www.guitarplace.de

Εγώ δε θα το θεωρούσα καν ρίσκο. Power Sellers από ebay είναι ο,τι πιο ασφαλές κατά τη γνώμη μου. 1000 references και ένα μόνο αρνητικό; Ε άμα δεν εμπιστευτούμε αυτόν, ποιον θα εμπιστευτούμε τελικά;;; :)

Προχώρα άφοβα και άσε τους παπούδες να γκρινιάζουν :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Βρήκα λύση !!! Δέχονται αντικαταβολή με επιπλέον χρέωση 7 ευρώ !!! οπότε είμαι οκ !!!!

Βρήκα λύση !!! Δέχονται αντικαταβολή με επιπλέον χρέωση 7 ευρώ !!! οπότε είμαι οκ !!!!
:roll:

Δέχονται αντικαταβολή;

Περίεργο αυτό!

Prophet Teiresias maybe?

Πάντως χωρίς πλάκα, δεν ξέρω ebay shop να στέλνει με αντικαταβολή στο ελλαδιστάν.

Τους έχω στείλει άπειρα email του στύλ δεν εμπιστεύομαι κανένα , δέχεστε να την στείλετε και να την πληρώσω κατα την παραλλαβή της απο την DHL ? και μου απαντούν πως δέχονται αλλά θα με χρεώσουν επιπλέον 7 ευρώ !!

τί εννοείς ???? δεν θα έρθει ποτέ ???
Εννοώ πως πάρτο κανονικά με paypal και μην πετάς τζάμπα τα 7 ευρώ σου!

Πάντως χωρίς πλάκα' date=' δεν ξέρω ebay shop να στέλνει με αντικαταβολή στο ελλαδιστάν.[/quote']
Όλοι μπορούν να στείλουν με αντικαταβολή από Γερμανία- Ελλάδα και το αντίθετο

τί εννοείς ???? δεν θα έρθει ποτέ ???
Εννοώ πως πάρτο κανονικά με paypal και μην πετάς τζάμπα τα 7 ευρώ σου!

Πάντως χωρίς πλάκα' date=' δεν ξέρω ebay shop να στέλνει με αντικαταβολή στο ελλαδιστάν.[/quote']
Όλοι μπορούν να στείλουν με αντικαταβολή από Γερμανία- Ελλάδα και το αντίθετο
Φιλε αυχαριστώ για το οικονομικό ενδιαφέρον :wink:

Αλλά καλύτερα μου έρχεται έτσι !!!

Το θέμα είναι το στέλνουν το ίδιο σύντομα ?

Μπά θα κάνει καμιά εβδομάδα παραπάνω :lol: :lol: :lol: :P

Μπά θα κάνει καμιά εβδομάδα παραπάνω :lol: :lol: :lol: :P
Dear !@#$ ,

the Jazzmaster goes this day to DHL with the cash on delivery option and i will send you the tracking number tomorrow.

Normally the jazzmaster will reach you next week

Kind Regards and have a nice weekend

Michael

Για να δούμε !!!!!!!!

Πλάκα κάνω ρεεεε :lol: :lol: :lol: :lol:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα